- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- life sux
Te prosto se pravqt na interesniПървоначално написано от DiVaChkA
ili v momenta nastroenieto im ne e bilo mnogo visoko.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Obshto wzeto moga da kaja che jiwota e super..,
no lichno moya jiwot e mol shiban.. az sum si go naprawila taka i taka shte si jiweya swikwa se
weche swiknah i ne obrushtam wnimanie..
![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
Kaf to si go napravim![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
JiVoTa Ne E GaDeN..PrOsTo PoNqKoGa Ne StAvA ToVa KoEtO NiE IsKaMe.. Az GlAsUvAh Za HE![]()
mi na men li4no v ni6to ne mi varvi taka 4e...
Вие пък какво знаете за гадното от животаЗа сенките, за тъмните места, за отчаянието, за тревогата, за страха, за хаоса, за болката, за разрушението, за предателството
![]()
![]()
Възрастта не е от значениеПървоначално написано от pinK_Baby
Може да съм на 15, но съм видял, преживял и усетил мн повече неща от много възрастни
![]()
![]()
![]()
И стига с тея теми, че животът бил гаден!Нали затова има хора като мен, които се грижат за щастието ви![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Уууу...това ще стане май любимата ми темаАми...животът....много е ценен.Някой хора биха направили невъзможното,за да го запазят а вие така го оплюхте.Ясно е че има ужасни неща.И аз по едно време загубих вярата си в Господ,но не заради мои си мъки ами защото виждам как хората страдат.Ама истинско страдание...най-ужасното,най-великото,максимума на страданието и Господ си седи и нищо не прави дори не им праща знак,че поне ги наблудава и е с тях.Това най-много ме мъчи,но все пак твърде низша съм та да осъждам така...и твърде глупава та да разбера законите на Вселената и прочие...и някъде там дълбоко в душата си скътвам малка надеждица,че така е ТРЯБВАЛО да стане.Както казват повечето хора за ВСИЧКО си има ПРИЧИНА иначе нямаше да се случи.На нас остава вместо да отнемем живота си или да се самосъжаляваме да откирем тази причина.Това за раждането си е точно така.Ако животът беше прелестен то нямаше да плачем като се раждахме.Това ни е един вид можеби напомняне-"Ти ще страдаш."И общо взето е така...И аз се дразня,когато някой ужасни същества получават всичко в живота, а добрите хора се мъчат,но можеби си има причина.Хайде стига толкоз,че ще ви приспя.Ще завърша само с едно хрумване....значи...гледам си аз Reality TV,discovery и все ужасни случки на много добри хора и всички около мене почват "Пфууу мамка му все на добри хорица ще се случи".Е да ама се замислих ами ако е точно обратното ако не се случва на добри хора а случилото се ги пряви добри?Така че бъдете щастливи,че страдате и че сте идни от малкото хора,които се учат по жесток ,но правилен начин от живота.Бъдете щастливи,че сте преминали ограниченията на някой хора,които още си мислят,че света се върти около тях,че щастието е в парите или че животът им е прекрасен щом имат гъзарски дрехи.Аз се радвам,че вече не съм егоистичната тъпачка,която гледаше да е като другите и си мислеше колко хубав е животът щом има нова дреха.Но да не си мислите,че изведнъж ми светна,че съм била истински дзвер..ами не просто животът ми в една степен изведнъж се промени и точно страданието ми отправи неочакван удар и ме избави от тази кал в която бях потънала вече много.Радвам се,че стана така иначе и досега да си бях поредната тъпанарка.А светът прелива от тях и не му трябват повече.Затова ви казвам радвайте се на страданията,те са тези,които ви отварят очите.Бъдете щастливи,че не сте едни от тълпите слепци,които бродят без цел,морал,сърце тази земя и живеят в тъмнина.Аз много се радвам като виждам как толкова много тинейджъри тук са страшно интелигентни и добри и състрадателни .Не всички са щастливи.Не всички са се родили такива,а животът ги е направил такъв.Надявам се да сте ме разбрали.
Лека нощ за сега
![]()
Живота не е гаден . А просто е труден. Това ,че някои са супер безволеви хора си е тяхна работа.
Ама да почнеш да се отчайваш е най- зле .
66666Т ! Да не съм чула повече такива работи.
Спрете се бе ... самата мисъл , че е гаден може да го развали.
Настройте се положително , с надежда и вяра в утрешния ден.
А то каквото ще става - ще стане...
pomnim lo6ite ne6ta,za6toto imenno te ni susipvat!dobrite momenti su6to prisustvat v na6iq jivot,prosto trqbva da se ogledame za tqh![]()
4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!
Само една причина защо живота е гаден-ако някой може да я убори МОЛЯ![]()
Животът е гаден защото няма човек(визирам БГ) който да живее както иска.-Преди 98-та е било мирно и се е живеело финансово по-добре.НО е имало маса ограничения.Сега тези ограничения ги няма но има престъпност, повече завист и много повече лоши хора от които трябва да се пазиш.Човек който не се чувства богат отвсякъде значи не е постигнал това което иска.Когато го постигне значи според мен живота е гаден.Ако само приемем начина за обличане като мерител за това дали сме доволни от начина по който изглеждаме с дрехи и гласене-Ами не всеки се облича както иска.Ако някой тръгне облечен като индиец или китаец в нормална за тяхната култура дрехи как ще го гледаме?Все едно децата на индийците в БГ да тръгнат облечени(през лятото поне) в техните си нормални индийски дрехи-Е нали се сещате че това не става.За останалите народи същото.Късно е да пиша повече.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Животът понякога е гаден....но кво да се прави,не може всичко да е страхотно завинаги.Редуват се хубавите периоди с лошите.Трябва да приемем този факт и да мислим позитивно.От всяко лошо нещо да извлечем поука и да продължим напред-към щастието!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
А дали някога ще постигнем щастие, и кога, а на каква цена?Дали ще си заслужава един миг(или повече) щастие след толкова нещастие.Вярно че е по хубаво миг отколкото нищо.Но ако се замислиш ако вместо тези които ти пречат да го постигнеш не ти пречеха, или дори ти помагат на колко по-ниска цена ще го стигнеш.Колко по дълго ще го задържиш при себе си?Ей за пръв път се замислям за това - и се оказа че би било толквоа красиво спокойно и хубаво ако си живеем в мир.Но явно мнозинството иска да прецака тругия и от там 99% са на този принцип сащото им е по лесно да рушат/развалят нещо отколкото да съграждат(макар и добри отношения.)Айде да не мисля повече че сигурно ще изпиша сума скучни редове които никога няма да станат част от обществото в което живеем.Първоначално написано от sherry
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Разбира се,че си струва да страдаш заради щастието,колкото и малко да е то.Ти чел ли си книгата в която пише:Първоначално написано от problemniq
Има една легенда за птичката,която пее само веднъж в живота си,но по-сладко от всяко друго земно създание.Още щом напусне гнездото си,тя дири трънлив храст и няма покой,докато не го намери.Тогава запява сред безпощадните му клонки,притискайки гърди към най-дългия им и остър шип,за да умре,извисена над своята агония,надпявайки и чучулигата ,и славея.Възхитителна песен,заплатена с живота.Но целият свят притихва заслушан ,и дори Бог на небето се усмихва.Защото най-хубавото се постига с цената на голяма болка...или поне така е според легендата....
Това ме е карало да се замисля за много неща.Прочетох го в момент,в който наистина имах нужда от това.Мислех,че толкова много болка не си струва за малкото щастие,което човек изпитва през живота си.Но като се замислих ,разбрах,че съм бъркала.Наистина щастието е нещо много красиво и аз мисля,че си струва всичката болка.Ти питаш"На каква цена??"Аз ще ти кажа-цената е много висока-много сълзи,болка.Но щастието е безценно,струва си цената....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми да живота е гаден,но има и страшно много щастливи моменти![]()
![]()
Дам....живота е гаден, но има и хубави неща!