- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- life sux
Разбира се,че си струва да страдаш заради щастието,колкото и малко да е то.Ти чел ли си книгата в която пише:Първоначално написано от problemniq
Има една легенда за птичката,която пее само веднъж в живота си,но по-сладко от всяко друго земно създание.Още щом напусне гнездото си,тя дири трънлив храст и няма покой,докато не го намери.Тогава запява сред безпощадните му клонки,притискайки гърди към най-дългия им и остър шип,за да умре,извисена над своята агония,надпявайки и чучулигата ,и славея.Възхитителна песен,заплатена с живота.Но целият свят притихва заслушан ,и дори Бог на небето се усмихва.Защото най-хубавото се постига с цената на голяма болка...или поне така е според легендата....
Това ме е карало да се замисля за много неща.Прочетох го в момент,в който наистина имах нужда от това.Мислех,че толкова много болка не си струва за малкото щастие,което човек изпитва през живота си.Но като се замислих ,разбрах,че съм бъркала.Наистина щастието е нещо много красиво и аз мисля,че си струва всичката болка.Ти питаш"На каква цена??"Аз ще ти кажа-цената е много висока-много сълзи,болка.Но щастието е безценно,струва си цената....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)