- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В кой от форума ...
nqmam si i na ideq!!
Ииих...мноу си въ убичъм сичкитиии !!:Р
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Az sam v BABY_SEXY_GIRL![]()
![]()
АБе..не бих..може би в Санятя .. ама съм си с Мирелка ..тъй ..че![]()
Аз познавам само "Бимпер-ска", а иначе "Бейби_Секси_Гърл", "Съни", :Маслинката"...всички сси ви обичкам![]()
Хм... ами и аз незнам точно , но са доста тея дет ме кефкат ... А до колкото видях Noex ти нищо не каза по темата ?![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Хм...ами...може биии в
Momchence
адски ме кефи с мненията си...винаге ме развеселява с тях или ме кара да се замисля..
Napu6en-Buhal симпатяга е
и шегаджия...а аз си падам по веселяци
![]()
Mr.MeThTiCaL ,който вече не влиза,де
![]()
Аз_съм_БЪЛГАРЧЕ ми се струва интересна личност
![]()
![]()
айде стига толкова...че голяма любовчийка ще се извъдя![]()
Momchence...hahah...nqma da se saprotivlqva..nadqvam se...![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Kazah, kazah spoko :P sa samo 4akam oshte malko hora da poopoznaq ... i da pribavqm v spisyka :P
Аз още се колебая м/у 2-3 юзъра![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ем...кажи ги и двата де...Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
taka samo 4res zapoznanstvo vav forum ne mislq, 4e moga da se vliubq v nqkoi...pone ne mi se e slu4valo. no ima na nqkoi im se e slu4valo, da ne davam primeri![]()
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ся като си по-отдавна във форума....трай си там, че ...Първоначално написано от monka
![]()
ami ne mislya, 4e v nyakakyv si forum (koito i da e, dori i 4at) moga da se vlubya istinski v nyakoi![]()
kato byah na 12 - moje bi... no sega -ne
we'll die alone like a stone ^^
Може би aBeP4eTo ... малко я познавам, но е страхотно детенце, едно голямо сладурче ... :P
Ми аз вече съм си флюбен :P ама няма да ви кажа в кой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТАЙНААА
.
e toq nad mene kefi ;]
ili momchence, ili tedo_davis ili universal_dream![]()
malii 4ufstfam se kat kurfei6un..
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
aBeP4eTo![]()
![]()
Napu6en-Buhal![]()
![]()
Nekasa4a![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
amy lee![]()
Momchence или Аз_съм_БЪЛГАРЧЕ
Мноу невъзможно обаче![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Napylno podkrepqmПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
v nqkoi agent![]()
Нито един честен агент на ФБР не може да си позволи да се влюби в човек забъркан във федерално разследване, а вие от този форум всички сте забъркани.
Special Agent Dale Cooperама де се влюбя чак не...ама инъче и двамата агенти ме кефят мое да си напрайм тройка
![]()
![]()
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click