- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В кой от форума ...
Съжалявам...Всакакви полови контакти със заподозряни са в разрез с правилника на ФБР.Първоначално написано от Death_F
Ама аз под трйка имах предвид да сме партньори аз Agent Dale Cooper и Special и Agent Fox Mulder...никфи полови неща не искам с вас пък и мене от FBI ме знаят че съм с чисто минало...Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Пак съжалявам...Това, което правим е строгосекретно и не се показва на външни лица. А относно миналото Ви мога да кажа, че не е от най-чистите. Разполагаме с досието на всеки един потребител.
Маа фака ...разкриха меПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
hehe ... lek0 da ne se vliubi6Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
DAПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
shot 1vo sha trqq prez men da minesh
![]()
Keep smilin'
v tva preksrasno tvorenie na prirodata nenuTy...tq mi stoplq surceto kato q vidq
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Ами незнам в кой бих се влюбила малко трудно може да се влюбя в човек който не съм виждала незная почети нищо за него и така нататък
SHTE_TE_HVANA или може би Аз_съм _Българче ,ама кат гледам той доста обожателки си има,така че май няма да ми се отвори парашута!![]()
брейкъуей
монка
маверик(дет не влиза вече бухахха)
аз съм българче
елиза
енигматик
мале то повечето са момичета бе![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
В админа съм влюбен!![]()
mI to trydno da se kaje.. ama oyama problem(ne se pi6e taka 100%) e pi4aga...
Aaaa, mersi! Tva ve4e vednuj go napravih! Ne povtarqm! Stava vupros za 4ovek ot foruma, ama nego taka ili ina4e ve4e go nqma tuk...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ау как можах да забравя моята любима [LP]Girl![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Хаха още една, направо ме разбивате как така се влюбихте в непознат човек от форумПървоначално написано от xandria
? Не ме познавате аз съм много гадно детенце
, изобщо не ви трябва да се занимавате с мене, ако толко ви кефа направете си фен клуб и се наредете на опашка
![]()
бъзикам се
.
oyama are da su mki muj?![]()
Еми аз никой не познавам от форума
все още
![]()
![]()
V Chao i v....Shogi :P
Хмм....Петяя..нещо почваш да ме съмняваш :P
hahahahahaah dobre de tva e samo predpolojenie..... :PПървоначално написано от Shogi
sherry , BABY_SEXY_GIRL , lady`miss , SisTeR`oN`MaXa , `cannibal`girl` , Murderdoll ,
Shogi , eXoti4nia , Sportexz , LP_Girl_14 , SHTE_TE_HVANA..не ми се пише повече)
хехе и аз съм споменат да не поверваш![]()
![]()
Ti pa!!Az ne govorq za tva 4e te haresvam ili 4e sum se vliubila v tebe!!!Първоначално написано от Oyama-no problem
Prosto me kefi6 nqkak si .Samo tva... A ina4e tva e e bahti tupoto da s e "vliubi6" v nqkoi koito ne poznava6 i nikoga nqma da vidi6