.

Виж резултатите на анкетата: Oriflame или Avon

Гласували
207. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Oriflame

75 36,23%
  • Avon

132 63,77%
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131

Тема: Oriflame vs. Avon

Град
    Добрич
    аз ползвам и двете марки, но повече наблягам на avon почти цялата ми козметика е на аvon и сам доволна от перодуктите им !
    Представям източната част идваме на власт с яко реге
    ауайа ауайа...

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...

ORIFLAME

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    mi razbira se 4e sam za Avon.az vse si pora4vam nqkakvi neshta i e nqmalo slu4ai v koito da ne sam dovolna :P

Град
    Stara Zagora
    Я кажете,кой ви е любимия продукт на AVON/Oriflame? Какво си поръчвате най-често от каталозите,от кой продукт сте най-доволни А от кой продукт сте най-недоволни,защо

eli123
    Guest

za ili protiv

lichno az predpochitam avon, zashtoto kakto kazahte po- gore, ima po goliamo raznobrazie puk i e po eftino.

eli123
    Guest

za ili protiv

lichno az predpochitam avon, zashtoto kakto kazahte po- gore, ima po goliamo raznobrazie puk i e po eftino.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    И аз предпочитам да си купя нещо от магазина, примерно на Макс Фактор или Нивеа, Рексона за дезодоранти. Обаче на Ейвън имам повече неща, отколкото на Орифлейм. На Орифлейм им признавам само два продукта - фон дьо тен и парфюм. А на Ейвън цялата декоративна козметика, без ФДТ и шампоаните от Advanced techniques серията(май така се пишеше).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    Stara Zagora
    Аз много се радвам на повечето гел душовете на AVON,от спрейовете за лице/ тяло вече използвам само онзи от серията PLANET SPA,който е с бял чай,онзи лосион за тяло,който е хипо алергичен,с овесеното брашно много добре ми понася на кожата и като го използвам след като се обезкосмя с епилатора,много добре ми успокоява раздразнените/зачервените части от кожата.

ве и аз май вече съм за Ейвън.За един гланц и за един фон дьо тен платих 8,10лв

Sn
    Guest
    Za men razlika mezhdy Oriflame i Avon niama.Makar che izpolzvam niakoi neshta na Avon(poradi po-goliamata reklama),tova si e evtina kozmetika i vsichki na Zapad znaiat tova.

kotence}{
    Guest
    ami.. i za avon i za oriflame .. imam edni senki na oriflame koito sa mn ka4estveni... a da ne govorim za du6 gelovete koito sa strahotni .. kremovete na avon sa strahotni .. maika mi si vze edin koito ne go izpolzva6e i az vzeh da go izpolzvam .. i ako nai mnogo dva dena ne se majeh .. vednaga mi izlizat pypki nezavismo 4e v kataloga e se kazva za takiva ne6ta .. a onezi tam Bio6 sa6to sa mn hbavi .. losiona za po4istvane na grim i toi kakto i zazdravitelq toi e super ... dam .. avon sa po eftini no pak oriflame sa mnogo po ka4estveni .. az zapo4nah da izpolzvam avon sled kato edna moq syu4eni4ka stana distributur i s maika mi vse si izbirahme ne6ta .. oba4e predi tova bqhme samo na oriflame .. i daje ne bqhme slu6ali za avon ) taka 4e i dvete firmi sa mn ka4estveni i to dvete sam dovolna .. a tfa za obrivaneto ... vsi4ko si e ot kojata razli4en tip koja .. ne go ponasq .. moqta fr si kupi teq clear skin ... i ve4e nqma ni6to po liceto za6toto to ponasq losiona

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    i dvete marki ne me kefqt

i dvete marki ne me kefqt

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    mene me kefat i dvete....nz

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Мен и двете НЕ ме кефят но съм си купувала разни неща и Oriflame са по-добри.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    AVON

МЛМ
    Guest

по-голяма печалба

В орифлейм имате по големи отстъпки и перфектен бизнес МЛМ,докато Ейвън са масова евтина козметика.Ако в орифлейм Ви се вижда скъпо,защо ще чака те близо 10 дни поръчката си от Ейвън като можете да си закупите евтина българска козметика от най близкия магазин.Който желае да го запозная с бизнес възможността на орифлейм моля пишете ми на tiyrkoas@abv.bg .Няма да съжалява те.

Град
    В твойте мечти :)
    аз съм координатор в AVON почти от създаването на AVON в Бг ниормално е да съм по пристрастна към техните продуктино все пак и орифлеме си имам и предимставата както и AVON така и те си има и хубавите и по-лошите подукти просто орифламе прелага повече неща за по-възрастни жени докато AVON го комбинира двете неща а пък и каталозите са с доста по добро изпълнение
    но това си е въпрос на личен ибор и ПАРИ
    Не се поддавам на нищо, освен на изкушението!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^HOTbabyHOT{f}
    Awe i dvete firmi sa hubavi.
    Напротив-и двете са ужасни,най-хубавата козметика е в аптеките-дори има български фирми,които са много по-добри. Има един БГ крем за ръце-струва 80ст. и е 1000 пъти по-добър от тия на Oriflame и Avon.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

И двете марки не са хубави, някои неща не са за изхвърляне, но като цяло са скъпи и некачествени. Има много по-добри и по-евтини продукти. И двете фирми не си оправдават парите. Боклуци. Орифлейм са по-зле.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Град
    too far awey
    Честно да ви кажа аз не съм доволна и от двете. За мен тези продукти са пълен боклук. Няма нищо натурално в тях и са само химия. Пробвала съм и двете фирми. От Oriflame получих доста неприятна алергична реакция (поддуха ми се устните ужасно)А от АVON като цяло не съм доволна от нищо което купих. Бих ви препоръчала да ползвате по качествени продукти защото всичко това се отразява след време доста коварно върху кожата. И както е известно по евтиното винаги излиза доста по скъпо.

Фен
    Град
    nowhere
    predpo4itam avon,no ima nqkoi producti na oriflame,koito opredeleno pove4e mi haresvat.

Град
    http://christinaaguilera.com/
    тфа на ейвън продукти ли са или некфи л**** натикани в опаковчици? А продуктите на Орифлейм може да са скъпи, ама поне са качествени! Сравнявала съм продукти и на двете копмании и тея на ейвин направо бледнеят пред Орифлейм! Не искам никой да се засяга, защото имам и продукти на Ейвин, които не са чааааак толкова зле, обаче определено не може ейвън да се сравнява с Орифлейм!

Голям фен
    Avon
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    Sofiq
    Oriflame ми харесва повече, защото:
    1) каталозите им са по-готини вкл. и моделите
    2) продуктите са много по-добри от тези на Avon (не ми дразнят кожата, харесва ми как ми стоят сенките, гланцовете, спиралите и т.н. и най-важното - всичко е в много по-яки опаковки)
    3) цените на някои неща наистина са по-високи, но и качеството е на по-високо ниво
    4) в Avon е претъпкано с бяла козметика
    5) лично мен ме отегчават 100-те страници от каталозите на Avon...
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си