.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Mislq 4e sam bremenna..

Zdraveite.Molq vi se pomognete mi.zna4i sas priqtelq mi naskoro pravihme seks tova be6e nqkade kam 27-28 mai pravihme go bez prezervativ.az mnogo se pritesnqvam zashtoto postoqnno imam bqlo te4enie.tova moje li da e ot tova?i tykmo mi be6e svarshil cikala..

Супер фен
    Град
    sofia
    kvo ob6to ima te4enieto s bremennost, ni6to ti nqma, predpolagam, ako iska6 si kupi test

Еми земи си направи тест
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Еми земи си направи тест
    логично

а течението от кфо може да е?
    някфа инфекция или...?
    (п.п.-същия проблем)

Mislq 4e nqma ob6to bqloto te4enie i ni6to ti nqma!No nai-dobre vzemi si NAPRAVI TEST!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    emi mili4ka 4e kakva e vrazkata mejdu bqloto te4enie i bremenostta
    to moje da e ot nastivane se polu4ava dosta 4esto. a pak za bremenostta emi da napravi si test az ne moga da ti kaja dali si bremenna ili ne
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Направи си тест! Не мисля, че има общо между бялото течение и бременноста ама все пак...
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

K
    Guest
    Zdravei,

vij bqloto te4enie nqma nishto obshto s bremennosta, bqloto te4enie e vij veneri4eska bolest, koqto se lekuva i ne e nishto seriozno. za da razberesh dali si bremenna sys test za bremenost mojesh da razberesh, a ako bqloto te4enie prodyljava idi na ginekolog da ti izpishe hap4eta ili promivki. bqloto te4enie se predava po polov pyt ili e nasledstveno. ako mom4eto predi tova e pravilo sex s drugi momi4eta i nqkoe ot tqh e imalo bqlo te4enie toi se e zarazil, na nego nishto mu nqma, no na sledvashtata s koqto spi se poqvqva bqloto te4enie. tova e za bqloto te4enie pove4e informaciq mojesh da polu4ish ot ginekolog, kakto i za le4enieto. samo ne se pritesnqvai 4e e nqkakva seriozna bolest!!! mnogo jeni imat bqlo te4enie!

Фен
    Град
    Предградие 13
    Ами доколкото знам щом имаш бялото течение НЕ СИ БРЕМЕННА.МИсля че бялото течение служеше като плацента първите няколко дне или седмици а можеше и мсец докато плодът укрепне със връзките в матката и се образува защита около него.Не съм сигурен но и от практка знам а и гениколго ми е го казвал това.Такаче бъди спокойно но ако искаш си направи тест за бременност.Шура Чек е 5 кинт аима си и упътване като з амалумляци как ад се ползва.

Фен
    Град
    Предградие 13
    Цитирай Първоначално написано от K
    Zdravei,

vij bqloto te4enie nqma nishto obshto s bremennosta, bqloto te4enie e vij veneri4eska bolest, koqto se lekuva i ne e nishto seriozno. za da razberesh dali si bremenna sys test za bremenost mojesh da razberesh, a ako bqloto te4enie prodyljava idi na ginekolog da ti izpishe hap4eta ili promivki. bqloto te4enie se predava po polov pyt ili e nasledstveno. ako mom4eto predi tova e pravilo sex s drugi momi4eta i nqkoe ot tqh e imalo bqlo te4enie toi se e zarazil, na nego nishto mu nqma, no na sledvashtata s koqto spi se poqvqva bqloto te4enie. tova e za bqloto te4enie pove4e informaciq mojesh da polu4ish ot ginekolog, kakto i za le4enieto. samo ne se pritesnqvai 4e e nqkakva seriozna bolest!!! mnogo jeni imat bqlo te4enie!
    Не те знам кво образование имаш ама ако обичаш не РЪСИ глупости.НАСЛЕДСТВЕНо.....на тебе май нещо ти няма наследствено?Бялото течение при всяко момиче и жена е чисто ИНДИВИДУАЛНО!!!!.Немгоа да разбера как може д аима хора които да правят сек и да си нямат поне малко сексуална култура или ако е момиче да не си познава тялото.Това НЕ СЕ ЛЕКУВА!!!ВСЯКА ЖЕНА ИМА!!!!
    Понякога се отчайвам какви трагични случаи има.....ц ц ц ц прочетете поне една книга бе хора.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Абе всяко момиче има вагинално течение ве то си е нормално и не се лекува ми си го има опасно е само ако е прекалемно силно че е чак дискомфорт иначе не е проблем !

Цитирай Първоначално написано от nasty_baby
    Mislq 4e nqma ob6to bqloto te4enie i ni6to ti nqma!No nai-dobre vzemi si NAPRAVI TEST!
    AxA.... taka e Aide napravi testa,i dano da NE si bremennaaaa
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Според мен ако има6 някакви симптоми на бременност като сутри6но прило6аване,гадене,повръ6та не,болки в гърдите и т.нат си направи тест.Но ако няма6 няма смисъл от това..

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    mi te4eniet0 nema ni6t0 0b6t0
    ma p0-d0bre mi napravi test za da se usp0k0i6

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    napravi si test

Град
    Варна
    как ви е детенцето?