- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Абе що ми бананнахте IP ?!?!!?
Бе хора що ме бананнахте така злобно по IP ? Не мога да влезна от нас![]()
![]()
Как се провиних ?![]()
Сигурно заради флууда по темите... дето се карахте нещо... да си обиждала някой юзър или нещо подобно?
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Пахахах я виж just.![]()
120 мнения за 1 дени аз съм флуудила
![]()
Да ,добре..има мноу по големи флуудъри от мен
Не бе добро дете съм била.Не съм псувала...нищо![]()
може би са се объркали питай ги за по-сигурно.ама наистина е злобничко да те баннат за нищо
не съм казала, че флуудиш ми нещо по някакви теми се бяхте отцепили доста и се карахте с devil4e мисля... за това да не е?Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Едва ли защото с девилче се помирихме...при това доста одавна ,даже и сме си писали ..тъй че не мисля да е от товаПървоначално написано от Breakaway``
![]()
![]()
така е и при това ние с нея не сме се псували... да не говорим че има хора дето си псуват във всяко мнение и нищо не им е направено. А и ако имаше нещо такова мен трябваше да ме баннат щото аз напраих проблемаПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
иначе наистина е много гадно и аз съм била банната по ИП заради един аватар но после като помолих ми го махнаха.. а аз само да питам се пак да не пускам нова тема. (към модовете) защо ми са трити мнения в тоя форум в които нито има обиди нито не са по темата?
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Бан за всички флудъри![]()
![]()
Пази Боже!
Am tfa e gadn0! Mene sa me g-line i 1 mesec ne sym m0jela da vlizam v mIRC 0t vky6ti p0ne! ....
Проблема е в нещастните доставчици на Интернет в България. Те изкарват пред 1 IP 200 а понякога и хиляди потребители. Това е невиждана простотия и не се практикува никъде по света. Така когато някой направи атака към сайта и ние го баннем - банваме и всиките потребители от неговата мрежа. Според мен това е проблема и не се притеснявай - може да е такава грешка а не да си флуудила. Между другото как влезе след като си банната?
Ами сигурну 0т няк0я зала ?
Kakvoooooo![]()
![]()
![]()
Imaite kasmet da e bannata,ne e vazmojno,tia e ligavi4ka,no da psuva e taka bez ni6to.Ne,ia vednaga da se re6i problema ,i V NEINA POLZA
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ели, не мога да разбера нарочно ли го правиш или си си такава ??? Имаш очичети
Имаш мозък
мисли
![]()
Да, това, че някои хора са с едно IP е ужасноАз също съм така, дори и админа Цецо е така, неизбежно...
Дано все пак намериш начин да посещаваш форума
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ще намери. Ще ходи по зали ипак ще е част от форумаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Ми и аз не знам какво става защото сега пък влизам.Цял ден не можех,сега става.Алекс-одеве влезнах от интернет клуб ако искаш виш IP