- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пак тема за телефон
Още не съм си избрал телефон. Сега се чудя между Nokia 2650 и Sony Ericsson z200. Кой е по-добър според Вас?
нокиата е най-готината марка така че аз съм за нея
Моторола Е1050 :P
Точно защото аз искам "Нокиа", сестрата отнесе телефон за 280 лева, а за мен е по скромна сумата. Тази "Нокиа" е хубава само заради капачето, иначе е най-обикновен телефон с малко екстри. "Сонито" има повече възможности, но не е любимата ми марка - "Нокиа"Първоначално написано от пипс
Nokia 2650 ми се вижда малко дървенн
аз не обичам да си купувам джиесеми и въобще не ми пука с къв съм
флумента съм с :
![]()
Aми зависи как избираш телефона... като телефон или като играчка. z200 e много дръглив м/у другото. По-добре Нокиа-та.
Дизайнът и на двата не ми харесва. Приличат на сапун.
А и z200 май е женски,гаджето на брат ми имаше такъв ...![]()
От къде знаеш, може да съм "мека китка"Първоначално написано от foursquare
Nokia-mn po-dorur telefon e
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
о извинявай , предположих че си момченцеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
vzimai nokiata![]()
![]()
Ей и аз бях с такъв 2 месеца обече сеха съм сПървоначално написано от foursquare
кво да ти кажа NOKIA RUlzzzzzzzzzzzzz
Lozenec Hills Is Where I Live
Оф...z200 не беше ли спрян от производство?Иначе най-добре(ако си момиче)си земи такъв-Аз са съм с такава Nokiа номера и е 3200.Може сам да си праиш панелчетата,има ИЧ-инфраред,полимелодий и е мноого евтин-максимум 300лв!
Хора, така ли не разбрахте, че не питам какъв телефон да си взема, а кой от двата да избера !? "Соне Ериксона" са го продали, такаче няма да е той. Гледай "Нокиата" и ми хареса. Дано още да не са я продали и нея и да е запазена. Аз не споменах, че го вземам втора употреба![]()
Абе ти втора употреба най-добре си земи нещо яко,нали са евтини бе човек!
Аз сега съм със Z200 и съм доста доволна, обаче е малко женски-... Я дай снимка на Нокиата. Аз предпочитам СЕ-то![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
[color=red]Ето снимчицаПървоначално написано от Breakaway``
http://www.2nd-handys.de/nokia-2650.html
http://web.mobiguru.ru/web/photo/nokia_2650_1.jpg
Nokia 2650![]()