- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TEDO_DAVIS FREEEE!
И изобщо не е ли време да почнете да използватеПървоначално написано от Elitooooo
по-често личните съобщения, а? Оф на какво ниво е паднал само тоя форум, мога ли да попитам, всички които ги изписхте тия 4ри страници, разправяте че не ви интересува живота на тедо дейвис, а в същото време се скъсвате да флудите в темата. Като не ви интересува, за кво изобщо пишете в неяИ защо тоя вид теми се торелира подяволите, защо модераторите не ги трият?
Give me your best shot motherfucker!
SORRY ZA TEMATA.....
TEDO DA SI MI SHTASTLIV NQMA ZNA4ENIE S KOQ!
![]()
bravo,ma6a!tova be6e razumen i dostoen otgovor!zaslujava6 golqma pohvala!Първоначално написано от She-Devil
postupi dostoino!
![]()
e s koi drug,s mene razbira se![]()
abe az sam 6tastliva s nego,a za nego neznam...sigurno de![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Първоначално написано от Elitooooo
of,molq vi prestanete![]()
kak 6te si 6tastliva s nego kato dori ne ste se vijdali we ?!
ne razbirate li,4e Internet LOVE ne su6testvuva ?!
of,ama ste deca vsi4kite![]()
prosto mi pisna nqkoi da kazva na drug,4e go obi4a i sled 2 min ve4e da se obqsnqva v lubov na drug![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mersi - i tiПървоначално написано от She-Devil
fire_of_satan
hehe setish te ne triqt t'va koeto trqbva a t'va koeto im se iska 0![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Of ama ti si super zle...Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
Abe radvai se na debeliq si guz weeeeeeeПървоначално написано от miloto_girl-4e
Az ne sam mu kazala 4e go obi4am,a i se niakoi den 6te se vidimПървоначално написано от ararararararara
badi sigurrna v tova
![]()
Elitooooo em sajaliavam no tedo_davis si e moi!!! :P sajaliavam....no go izgubi pak!6te trqbva pak da 4aka6......dokat az re6a!:)e vse pak mn sorry....:lol: [/quote]
[/quote]kvo abe ia parvo si opravi pravopisa i togava 6te govorim,vij si i podpisaПървоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
![]()
![]()
[/quote]kvo abe ia parvo si opravi pravopisa i togava 6te govorim,vij si i podpisaПървоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
![]()
6MATKA
![]()
Neka sprem tozi bezsmislen ve4e razgovor! Vseki da trygne po svoq si pyt, neka bydem prosto ako ne priqteli, to poznata v tozi forum. I molq vi ne govorete loshi neshta za mene, vse pak mnogo malko xora ot foruma me poznavat ALIVE!![]()
Elitooo...haha taka li?!Ne vijdam pravopisni greshki!!!Mnogo dobre znam kakyv mi e podpisyt!!Tva si e moi problem!!!nai-vajnoto e 4e tedo_davis nqma da e tvoi!!I ne si pravi naprazni iluzii...
![]()
aa odbre aide da vidim togava![]()
![]()
![]()
lele, lele...kakvi sa tiq temi?!![]()
razberete be hora, li4nia jivot na drugite nas ne si zasqga!!!! i kakvo kato sa skysali? na men li4no mi e vse eedno dali sa zaedno ili ne![]()
i ve4e mnogo sme6ni stavate s taq va6a "liubov". a be vie nqkoga da ste 4uvali za zna4enieto na tazi dumalady_bird, uj obi4a6 tedo, sega obi4a6 blind boy...sega pak obi4a6 tedo...
ama detski istorii sa tova... po-dobre prestanete da se zanimavate s tiq gluposti i nas ot foruma ne ni zanimavaite!!!!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Не мисля че трябва да се радваме че Теди е скъсал със момичето!
И на мен честно казано ми писна от тези смотани теми дето ги пускате!!!!!!
П.С-Ели трябва да си говорим със тебе!!!
Iska6 da vidi6 li?!Nqma6 problemi!!!No vij po dobre da si pi6em tva li4no 4e tuka mai horata im pisnaha,no i az samata ne obi4am da znaqt celiq cvqt za men i Tedo!!!Ako li puk ne iska6-tvoi problem,no ti kazvam 4e Tedi ve4e si e moi!![]()
НЕКА ПО УМНАТА ДА ПРЕКРАТИ РАЗГОВОРА!БЛАГОДАРЯ
Emi da rzbira se!!!Moje li nqkoi da sloji krai na taq tupa tema koqto Masha e slojila?!I
ma li nqkude bokluk4e za taq tema!?I ako nqkoi ima vyprosi kum mene-da mi pi6e!!!
имам въпросче-защо след 5 страници флууд темата не се заключва или просто е обявена за официална флуудтема
Em mnogo sajaliavam,no ne moga da ti otgovorq!Nali sama vijda6 novi4ka sam!![]()
Не знам... Вие тъпи ли сте или да ?
направо са молумниПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!