- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Vapros za lady_bird
Znam 4e 6te kajete 4e ne e moq rabota no mi e interesno.Lady_ovca,predi samo mrunka6e kolko obi4a6 tedo davis,sega puk izvednuj obi4ala blind boy s koito daje ne si se vijdala na jivoe kak stavat teq ne6ta?ti izob6to znae6 li kakvo zna4i dumata "lubov,obi4ane "?Sigurno 6te kaje6 da no ne e taka.Ne moje taka da obi4a6..pri tova vsqko sre6nato mom4e
![]()
Ей човек мисля че неси този който ще прави сметка на хората!И тя може да е казвала ОБИЧАМ ТЕ!И това не значи че като казвам на i dont`give fuck че я обичам, незначи че съм неква лизвийка!Казвам го защото ми е приятна и съм я опознала до такава степен че мисля че тя е супер човек и ако бяхме от едно и също населено място бихме могли да бъдем големи френдки!!!И по темата виждам че това е само за "лейди бърд" и сори че писах тук но не се здържах!!!И както ти си имал/а приятелки/ли смятам че не си бил/а винаги със тях,нито си обичал/а само един!!!!!!!
napulno podkrepiam mnenieto ti! nemoje da obi4ash nqkoi koito dori ne si vijdal/a!!! lubovta ne e tova samo da kajesh na nqkogo obi4am te !!trqbva da go 4ustvash i dakazvash a ne da go kazvash i da ne go 4ustvash!!! stegni se i malko ograni4i tazi duma osven ako naistina ne go 4ustvash!!! a ti 100% ne 4ustvash lubov kum nqkoi koito dori ne si vijdala
Найш колко ма ебе кой, кво прави...
abe taq gi liubi na red
vii sq ne razbirate:P
1. ama horaaa, vie ne razbirate li, 4e haraktera e po-vajen ot vun6niq vid? vun6niq vid e do vreme! no du6ata na 4ovek si ostava su6tata!
2. i na men ne sa mi ponqtni nqkoi rauti otnosno neq
3. mai se dose6tam koi e pusnal temata, no ne sum sigurna![]()
i ne za6titavam lady_bird
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ами щом се обичат,нека.Техен си проблем,въпрос и както искате го наричайте![]()
![]()
Мен не ме засяга![]()
blagodarq ti mnogo,poluskana sum!Първоначално написано от girlpower
![]()
a sega e vreme az da se za6titq sama!antiteza:
znam koi e pusnal tazi tema i nqmam namerenie da obsujdam tuk temi,koito sum diskutirala tolkova mnogo puti.moga da obi4am kogoto az poiskam i tova ne zasqga absolutno nikoi,taka 4e tova si e moq rabota i 6te te pomolq da ne se burka6!vsu6nost az ne molq,AZ ZABRANQVAM da mi se burka6!Nqkakuv problem?!ot tuk natatuk ne jelaq da 4uvam podobni gluposti i komentari po moi adres!az sum s BlinD^BoY!a otnu6eniqta mi ne te zasqgat,qsno?!
seriozno li weПървоначално написано от lady_bird
iskam i az taka![]()
of, aide molq te, znae6 kakwo ima predvid!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Hey Hey Hey stiga ba* mu maikata samo se karate tuka.Vijte sq ... Ne mislq 4e She-Devil-4eto e pusnala tazi tema zashtoto v4era cql den ... tq NE E stypvala vyv e-net zala.
amy lee : 2. i na men ne sa mi ponqtni nqkoi rauti otnosno neq
3. mai se dose6tam koi e pusnal temata, no ne sum sigurna
hmm po vapros 2 ... i az sym taka kato teb.
3-kata ... obqsnih q ve4e - nevyzmojno e da e Masha ...ama koi znae![]()
haide stiga se karaite samo - vajnoto e da ima liubov i da se obi4at horata
( Ne zashtitavam nikoi zashtoto ne znam koi e oponenta na lady_bird )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
dulgo vreme se 4udeh dali da napi6a ne6to po temata...![]()
no vse pak kakvo da vi kaja i spored men NET lubov ne su6testvuva(ako mejdu lady_bird i blind boy e samo virtualno vsi4ko,az bqh ostanala s vpe4atlenie,4e sa si istinski gadjeta)
az su6to kazvam,4e obi4am mnogo hora,ama dali tova e taka?! mi da vi kaja mai - ne,moje da imam simpatii kum nqkogo,ama edno "obi4am te" v 4ata,ne se ravnqva na "obi4am te" kazano o4i v o4i![]()
puk i ostavete q lady_bird da kazva na kogoto si iska "obi4am te",tova si e nein problem,makar4e naistina ne trqbva da se zloupotrebqva s tazi duma![]()
aide stiga ste se karali,po dobre se radvaite,4e lady_bird obi4a vsi4ki![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ti ne budi tolkova ubeden,4e ne e tvoqta lubima,za6toto ni6to ne znae6!nqma zna4enie!ottuk natatuk az otkazvam da davam obqsnenie za li4niq si jivot na tvoqta krava!!!ako ima nqkakuv problem da mi pi6a lc(uf,zabravih,4e tq ne moje nito da gi pi6e,nito da gi 4ete).ti si znae6 teo...hvanal si se s takava kobra,4e prosto ne e istina!!!Първоначално написано от tedo_davis
taq zmiq ne znam kakvo iska,no ako produljava v su6tiq duh 6te q nakaram da sujalqva,4e se e rodila.znae6,4e ne govorq prazni prikazki!prosto preduprejdavam,za6toto sledva6tiq put nqma ni6to da kaja,a napravo 6te deistvam!!!
![]()
До като не прочетох тедо_давис си мислих ,че всички си мислите за мен ,че съм писал темата ахаха
Че го мисля до някаква степен е така.. но те си знаят..
ХЕЙ! поне по темата пишете... lady_bird ако имаш някакви отношения с приятелката на tedo_davis (мисля че тва въобще не е по темата) можеш да му ги кажеш и по лс. Мисля че ако ще цяла тема да пуснеш за него нищо няма да стане... колкото и да обиждаш момичетоПървоначално написано от lady_bird
![]()
![]()
колкото по темата милото е най-права - прекалено се злоупотребява с тази дума, съзнателно се използва по НЕпредназначение... често стават обърйквания а и не мисля че е много готино на всеки втори да казваш "ОБИЧАМ ТЕ" но и не смятам че някой от нас трябва да се бърка в живота й![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
@tedo, otkude znae6 za koi si mislq?izkaza se nepodgotven
![]()
[color=blue]
1
we'll die alone like a stone ^^
Така темата е пусната от гост за гостенин е доста запознат какво става тук във форума...за тва стигам до извода ,че е вътрешен човек и е много ама много ТЪП за да си скрие ника...и аз мога да си скрия...ника и да напсувам няколко хора...!Кой е казъл ,че със lady_bird няма да се видя..много сте ми странни като почнете..да се месите в живота..на другите така като ни гледаде нещо ваше виждате ли ?! НЕ нали?! ТОгава за кво гледате!Не ме нервете повече...и не пускайте теми за lady_bird нито за мен...!А щом този който е пуснал темата няма доблеста да си признае представете си за какъв човек (идиот/ка) си говорим!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Zna4i ai da ne obvinqvash MEN, bez da znaesh vsyshtnost koi go e pisal a!?AZ vse pak i kazvax lady_kokoshka, ima razlika....i nikoga nqma da vleza kato GOST!AYDI CHAO !STIGA STE KOMENTIRALI NA TAQ TEMA, OSTAVETE LADY_BIRD I She-devil na miraaa!Първоначално написано от amy lee
![]()
хаха, аз пък къде съм казала, че си ти?! гузен негонен бягаПървоначално написано от She-Devil
![]()
prava si,nel,tva si be6e 4ista proba samopriznanie!Първоначално написано от amy lee
![]()
деца, стана 7 часа прибирайте се по домовете...
Ъъъ..май съм пропуснала първите епизоди, ама бързо навлизам във развитието на сериала![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Хахахахаххаха!
In such ugly times, the only true protest is beauty!
леле какви интриги![]()