.

Виж резултатите на анкетата: Носите ли маркови дрехи?

Гласували
119. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,определено!

20 16,81%
  • Някой са ми маркови!

61 51,26%
  • Рядко!

21 17,65%
  • Не!

15 12,61%
  • Никога!

2 1,68%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 136

Носите ли маркови дрехи?

Носите ли маркови дрехи,ако да от кои магъзини обичате да си пазарувате?

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Да, определено !
    От витошка , реплей, енердЖи , и някой складове на тези магазини

emi po princip ne...prosto predpochitam sys s 130lv det she dam za edna bluzka da si kupq 15 bluzi ot po 30lv tva che ne sa nqkfa marka primerno energie ili benetton ne znachi che ne sa hubavi ili neshtu ot roda imam samo edna bluzka originalna na BeneTTon inache na TEDY ili Terranova imam nqkolko parcalcheta ama ne e vajno za men da e markovo pak kazvamm..vajnoto e az ad si go haresvam i da mi sedi dobre

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    emi riadko
    imma na D&G
    na Diesel
    ama ne mnogo
    abe ne e vajno da s amarkovi,a d ami haresvat,i stoiat dobre
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    Враца
    ами основно маркови неща.
    Но не такива да се забелязва отдалече, че са маркови , съвсем семплички неща.
    Benetton, Terranova, Sisley и Zara
    другите са ми малко..претруфени
    в топла нощ през юли

Супер фен
    ми зависи от сезона в смисал, че лятото хич ама хич не ми е до някакви маркови дрехи нещо удобно на Енита и някой поличка иначе всичките ми потничета са на Zara. За зимата си купувам по-скъпи дрешки някой друго пуловерче или якенце на Mexx и хубави дънки на Kenvelo и съм готова.
    Всъщност моята слабост са чантите и обувките за тях повече пари хвърлям
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Cyberdyne_101
    Guest
    Нацвъкал съм ги марка до марка.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Маркови...само едни обвки, на които не им знам името пък ме мързи да проверя. Аз мразя да давам пари за дрехи

купуването на дрехи (маркови) е абсолютно прахосничество на пари. купуваш си потник за 100 лв, дето по нищо не може да му познаеш, че е от Сисли примерно. живея на две преки от Витошка и като ги гледам как пръскат пари за това и онова..
    иначе имам и некой друг марков парцал, но не ги нося, щото все са в едни лигави цветове.
    виж са с обущата е друго нещо. там определено държа да са кецове и с чисто сърце давам по 150 лв. но пък си струва, защото може да ги носиш години.

Guest
    Ем имам и фирмени, имам и обикновенни дрехи. За мен не е важна марката ... важно е да ми е удобно това, с което съм :P

По принцип имам дрехи от всякакви марки ... имам една страхотна блуза ( прилепнала ) на Долче & Габана ... имам едно като якенце ... на Джорджо Армани ... имам всякви, панталони на Дизел, на Риплей, на Енерджи ... и както и да е ... :P

А, и две много яки блузи на Cosmo` фирмата е жестока ... а блузите им са уникати, има по 10-15 броики в света ... много яки :P

Нося само маркови и оригинални неща - независимо дали става въпрос за обувки или тениски на Кенибъл Корпс. Качеството е много по-добро от ментетата.
    Виж, за метълските тениски е по-трудно, защото си ги поръчвам по каталог и понякога се нервирам от чакането, но пък после поне съм сигурна, че няма да се сблъскам с вонлив метъл с тениска на Дийсайд като моята, например.
    В момента чакам последните си 3 тениски от фенклуба на Слипнот.

ами не нося маркови неща .обличам това което ми харесва

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ми да ОПРЕДЕЛЕНО като предпочитам
    Reebok
    Sean John
    Phat Farm
    Ecko
    New Era hat (59fifty)
    общо взето само такива марки обичам!Всичко от G-Wear на Графа или Витошка и Reebok-Витошка преди McDonalds
    Lozenec Hills Is Where I Live

Абе маркови...я...
    Купувам си това което ми харесва,мноу рядко маркови.Според мен не си струва да дам 300 лева за една блузка зарди някъф стикер ,че била на известна марка Същата блузка мога да си я купя и за 5 лева...може и качеството да е различно но не си струва

Голям фен
    Град
    sofia
    Damm imam nqkolko markowi dreshki, predimno mi gi nosqt razni rodnini kato hodqt po 4ujbina, ina4e taka da dam kakto kazva ^I don't give a fuck^ 300 лева за една блузка зарди някъф стикер ,че била на известна марка, naistina ne si struva, za kude po-sushtestweni neshta biha otishli tezi 300leva naprimer. Izklu4enie prawqt neshtata koito polzwam za trenirowka, v towa otnoshenie absolutno durja na markata i tq e speedo

Супер фен
    Град
    sofia
    kupuvam, tova, koeto mi haresva, nqmam mnogo markovi drehi, puk i ne sujalqvam

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ееее аз вече се чувствам като някой материялист За мен етикета и надписа са най-важното ама аз съма на принципа "ако не за дрехи за кво да си давам парите" е всеки има право на мнение затва е форум
    Lozenec Hills Is Where I Live

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Rqdko(ne 4e nqmam vyzmojnost de ) ... i az sym na tozi princip kakvoto mi haresa i mi stoi hubavo si go kupuvam nqma zna4enie dali 6te e na nqkoq mnogo izvestva firma ili na nqkoq koqto dori ne sa q 4uvali pove4eto..

Mi,neznam za men e dosta vaжна марката все пак...други си е ,мисля че почти всичко ми е марково(от преди 6год.)

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Энаете ли колко ме ебе дали нещо ми е марково или не? just,ти си една типична чалгарска пикла,която гледа всичко да и е "марково" Извинявам се эа иэкаэването ама в случая си е така.Такива хора са тъпи комплексарчета,които само гледат за кво да се превземат!
    Ако някой ще се эаяжда с мен-просто иэкаэвам мнение!

ami po princip ne si kupuvam markovi drehi! se mi e taq kakvi sa, sdtiga da mi lepvat dobre
    ina4e oba4e durja banskite i belioto mi da sa markovi. liubimi magazini- scandalo,triumph,seven seconds
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Ми няма да се заяждам с теб,но само за инфо нито съм чалгарка нито комплексарка имам си всичко защо да си няма и маркови дрешки?

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Не ми е критерий някоя дреха да е маркова... каквото ме кефи това нося. Имам някои маркови дрехи, ама не са много
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Guest
    mn xora v BG ve4e s markovi drexi pff...
    az imam nqkoi markovi nai ve4e maratonki ...i to ne za6toto mn darja na markata a za6toto tyka ima magazini v koito se prodavat razni tyrski bokluci deto v bg srtyvat po 10 lv a tyka gi prodavat po4ti na cenata na ne6to markovo i pri tova polojenie nqma smisal ...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    ми да но само понякога ...
    иначе магазини... ми от типа на Insomnia u m.н.
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си