.

Виж резултатите на анкетата: Носите ли маркови дрехи?

Гласували
119. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,определено!

20 16,81%
  • Някой са ми маркови!

61 51,26%
  • Рядко!

21 17,65%
  • Не!

15 12,61%
  • Никога!

2 1,68%
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 136
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Энаете ли колко ме ебе дали нещо ми е марково или не? just,ти си една типична чалгарска пикла,която гледа всичко да и е "марково" Извинявам се эа иэкаэването ама в случая си е така.Такива хора са тъпи комплексарчета,които само гледат за кво да се превземат!
    Ако някой ще се эаяжда с мен-просто иэкаэвам мнение!
    a good one!

Guest
    Да,определено!

Menschenfeind
    Guest
    Бас държа,че всичките ви маркови дрежки са от Стоков Базар Илиенци-"Сбъднати мечти на ниски цени"

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Дааа само B.U.F.U. хахаха
    Аве на маркови дрешки се кефя не заради марката а когато ми хареса модела а и знам че тряа са качествени...но никак не ме кефи цената...Купувам си от "На тъмно",Пласибо и където си харесам нещо от разни магазинчета и павилиони...Иначе се кефя на Инсомния,Корпорайд,BAS,Sabotage,A nd1...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    не се сещам дали имам маркови дрехи май не...но си имам хубави парцалки,според мен е много тъпо да даваш луди пари само заради марката...има евтини дрешки,които са също толкова хубави
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Нося, но не всичките ми дрехи са маркови. Харесвам Diesel, Adidas, Tom Tailor, Bitsiani за нещо по-официално . Харесва ми да нося маркови дрехи, но не е от първостепенно значение.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Энаете ли колко ме ебе дали нещо ми е марково или не? just,ти си една типична чалгарска пикла,която гледа всичко да и е "марково" Извинявам се эа иэкаэването ама в случая си е така.Такива хора са тъпи комплексарчета,които само гледат за кво да се превземат!
    Ако някой ще се эаяжда с мен-просто иэкаэвам мнение!
    6te me izvinqva6 e_l_i_z_a 0ba4e tfa 4e maika mi ba4ka kat0 luda i zima g0lqma zaplata 0zna4ava li 4e az sym 4algarka i k0mpleksarka! Imam prav0 da se 0bidq li4n0 za6t0t0 ne e taka! Az si skysvam zadnika da u4a i => p0lu4avam hubavi dre6ki! Sqka dreha e mark0va pr0st0 ima marki k0it0 edn0 vreme sa bili eftini isi4ki sa se navlekli s tehni drehi i leka p0leka tiq marki sa si uveli4avali cenata! Ak0 nqk0i m0je da mi d0kaje 4e ne sa s d0br0 ka4estv0 pyk na!
    V Stara Zag0ra (kydet0 jiveq) nqma mark0vi magazini 0sven T0m Tayl0r i Adiddas ... I zaradi tfa az h0dq d0 Plovdiv i Varna ... V4era si kupih Dynki Diesel 0t Pld :P Ina4e ak0 mi haresa dadena dreha ni6tu nemi pre4i da si q zema ...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    zElEnA^mAsLiNkA,тук е момента да те питам дрехите ли са най-важното за теб?Тези пари можеш да ги похарчиш эа нещо по-умно!
    И защо ми противоречиш,след като аэ съм написала,че теэи хора се превземат...ТВОЕТО НЕ Е ЛИ ПРЕВЗЕМКА?
    Като облечеш нещо и то изглежда добре,да не мислиш,че някой ще те пита дали е марково или не?
    И плюс това си представям какви полички и финтифлюшки си купуваш... ...ама всеки купува квот си иска
    И къв е смисъла да даваш около 1000лева эа едно облекло,което скоро ще хвърлиш,защото ще му "мине модата" И плюс това сме тийнове-растем!Дрехите ни бърэо стават тесни все пак!

а пък тФа эа дънките Диэел...
    да не мислиш че някое момче ще те зареже,само защото нямаш дънки Диэел?

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    zElEnA^mAsLiNkA,тук е момента да те питам дрехите ли са най-важното за теб?Тези пари можеш да ги похарчиш эа нещо по-умно!
    И защо ми противоречиш,след като аэ съм написала,че теэи хора се превземат...ТВОЕТО НЕ Е ЛИ ПРЕВЗЕМКА?
    Като облечеш нещо и то изглежда добре,да не мислиш,че някой ще те пита дали е марково или не?
    И плюс това си представям какви полички и финтифлюшки си купуваш... ...ама всеки купува квот си иска
    И къв е смисъла да даваш около 1000лева эа едно облекло,което скоро ще хвърлиш,защото ще му "мине модата" И плюс това сме тийнове-растем!Дрехите ни бърэо стават тесни все пак!

а пък тФа эа дънките Диэел...
    да не мислиш че някое момче ще те зареже,само защото нямаш дънки Диэел?
    hahahahha Mn si 0grani4ena qvn0! Aide ela mi na g0sti! Ak0 nameri6 p0ve4e 0t 1 p0la v 6kaf0vete mi i garder0ba 6te te 0stafq da spi6 u nas ak0 li ne haha 6te izritam kyt mrysn0 ku4e i 6te pratq pri tigyra v Z00-t0! Kak m0je da ne me p0znava6 i da g0v0ri6 takifa pr0st0tii! Est 4e drehite ne sa nai-vajn0t0! Az imam i drugi ne6ta! Am i drug0t0 k0et0 e ak0 6te hvyrlqm nqk0q dreha t0 6te e 6t0t0 mi e malka ili 6t0t0 e skysana! A ak0 mi e malka 6te q dam na d0ma za siraci! I v p0ve4et0 slu4ai tyi se p0lu4ava!
    Am i az ne iskam drugite da gledat markata! Za mene e vajn0 da sa mi ud0bni tiq drehi i v p0ve4et0 slu4ai e taka!
    A za m0m4etata kf0 pak za tqh ...ti ak0 h0di6 s takifa det ne te gledat kak si 0ble4ena haha t0 si li4i kfa si! :} Ami tfa e 0t mene!
    P.P. Az ne se prevzemam!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    НОВО ОТКРИТИЕ!!!
    САМО МАРКОВИТЕ ДРЕХИ СА УДОБНИ

Голям фен
    Град
    Враца
    e_l_i_z_a mnogo typa logika imash
    pyk tochno chalgarkite ne se oblichat s markovi drehi...
    Ami s kvoto ima po magazinite,koeto e "moderno"
    ama toia tvoi akyl blika li,blika...
    в топла нощ през юли

Фен
    Град
    някъде там
    [quote="^I don't give a fuck^"][b]Абе маркови...я...
    Купувам си това което ми харесва,мноу рядко маркови.Според мен не си струва да дам 300 лева за една блузка зарди някъф стикер ,че била на известна марка Същата блузка мога да си я купя и за 5 лева...може и качеството да е различно но не си струва
    i aZ mislq tei

Мнееееее...неможе една дреха да е на марка и да струва 5лв,или пък когато е истинска марка тя е от...мноого време скъпа!Някой да е чувал за Cherutti 1881?Е тази фирма си е от тогава скъпа...

абе, убивате ме, ей
    кви са тия изгъзици да давате по 34703496 лева за потници и гащи? нали ги виждам по марковите магазини, че не се различават кой знае колко от тея по обикновените. или сте толкова комплексирани, че няма кво да покажете относно умствения си багаж и разчитате на яките парцалки да ви направят по-пекани? ми, който иска да е дупе да ходи на Илиенци...ще си намерите Мис Сиксти за 30 вместо за 300. а разликата в качеството е нулева. като първия пич си нося дънки от година и половина за 40 лв, на неква избушена марка и не са мръднали.
    тъпо е да си пръскаш парите за първия марков парцал, който видиш. а в БГ колко са истински дрехите, дето са по скъпарските магазини и отделен въпрос..

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Да определено!!
    Имам дънки Каppa маратонки reebok абсолютно същите http://av.warehousesports.com/tw/ProductImages/FFE.JPG
    На еcko си вземам също така и на rocawear яке avirex имам и на кappa шапка на янките :P
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Е друго си е да знаеш че дънките са ти на Cavali примерно а не от Илианци!Някой кат те попита-Ей,от къде си взе дънките?
    -Е как,от Илиенци-Сбъднати мечти на най ниски цени!!!
    -Аааааа...
    Защо решихте че като си имаш възможност да си купиш дънки от Саvali,а не от Илианци си комплексар?

Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Да определено!!
    Имам дънки Каppa маратонки reebok абсолютно същите http://av.warehousesports.com/tw/ProductImages/FFE.JPG
    На еcko си вземам също така и на rocawear яке avirex имам и на кappa шапка на янките :P
    сериозно? явно си мноу готан като имаш такива уникати!

@just...епа, като не ти е удобно да казваш, че панталоните ти са битак фешън нема да казваш. викаш "от един магазин" и готово. пък и не виждам какво му е толкова срамното. и аз имам дрехи от там. и не съм по-различна тебе или от останалите не бе, много са ни изместени ценностите. щом съдят за тебе по тва как си облЯкан, за какво говорим въобще?
    относно комлексарщината..от личен опит го казвам, тръст ми.
    а много пари могат да си дават само за кецове. всичко друго SUX (без агресорките и дом. пантофи, естествено). факт!

Мен пък си ми харесва да са ми маркови нещата :Р

Голям фен
    hm markovi drehi-az si mislih che vsichki sas stiker otzade sa takiva , hm malko sam neprosvetena-i btv az ne nosia-mnogo sa mi skapi, mai predpochitam da imam poveche drehi ot koito kat mi omaleiat ili se zderat da mi ostanat se nikvi, a to inache , ma ako sa gaze na koeto parite mu tegat moge i da si zemam

Голям фен
    markovi drehi imam samo 2 ili 3 teniski i to na Terranova, mnogo sa hubavi teniskite i sa mi udobni...no kato se zamislq moga da si vzema po-hubavi teniski za po-niska cena
    nikoga ne sma gledala markata, ama nikoga. i ne me interesuva dali priatelite mi 6te hodqt s markovi drehi. kupuvala sam si drehi i ot razni sergiiki...ne vijdam ni6to lo6o i sramno, mamka mu..
    roditelite mi imat vazmojnost da mi kupuvat markovi drehi, ama za kakvo...???

p.s. e_l_i_z_a, naistina ne si prava ne poznava6 ZelEnA^MaSlInKA li4no, za da kaje6 dali e 4algarka i kompleksarka... i za6to kato i haresva da si kupuva markovi drehi trqbva da e 4algarka???
    v prednite postove ima6e edno momi4e Metylkata...i tq kaza, 4e si kupuva samo markovi drehi...ama edvali e 4algarka imat vazmojnost horata da si kupuvat markovi ne6ta i si gi kupuvat...ne mje6 po oblekloto na daden 4ovek da kaje6 kakav e...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Meне мноол слабо ме топли, коя дреха каква марка е.
    Аз луди пари за дрехи и обувки не давам, за аксесоари да не говорим. Не робувам нито на модата, нито на общественото мнение, нося това което ми харесва, и съм на принципа, че колкото е по- семпло, толкова е по- добре. И не разбирам за какво се нахвърляте на елиза, защото за доста неща е доста права. И пак ли трябва да обяснявам, че е доста глупаво да минеш с номера "ти не ме познаваш лично, как можеш да говориш за мен". Ами много просто, тия постове вие ли си ги пишете или съседа. След като като си пишете сами мненията, и след като изчел нечий постове достатъчно много, разбира се че можеш да говориш и да съставяш мнение за характера му/ и, нали така? Освен това е форум, всеки дава мненията си, тя е с такова мнение и е тъпо, просто да и казвате колко била просто, просто щото не споделя вашето мнение, или се опревергайте, или по-добре не казвайте нищо.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Аз луди пари за дрехи и обувки не давам, за аксесоари да не говорим. Не робувам нито на модата, нито на общественото мнение, нося това което ми харесва, и съм на принципа, че колкото е по- семпло, толкова е по- добре. И не разбирам за какво се нахвърляте на елиза, защото за доста неща е доста права. И пак ли трябва да обяснявам, че е доста глупаво да минеш с номера "ти не ме познаваш лично, как можеш да говориш за мен". Ами много просто, тия постове вие ли си ги пишете или съседа. След като като си пишете сами мненията, и след като изчел нечий постове достатъчно много, разбира се че можеш да говориш и да съставяш мнение за характера му/ и, нали така? Освен това е форум, всеки дава мненията си, тя е с такова мнение и е тъпо, просто да и казвате колко била просто, просто щото не споделя вашето мнение, или се опревергайте, или по-добре не казвайте нищо.

Give me your best shot motherfucker!

и сега всички, които носят маркови дрехи, ще кажат че изобщо не целят да се изфукат чрез парцалките си пред другите с това колко много пари имат, нали ...
    ех, как знам...
    Close The World . txEn eht nepO

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Лейн,колко си права...то цялата тема си беше за фукане ама айде.аВер4еТо май е време да я заключи

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Dubre de kyde vidqhte mnenie v k0et0 az pi6a 4e sym 4algarka? Bahti kak m0je da ste t0lk0va pr0tif tfa 4e maika mi nqma sredn0statisti4eska zaplata ? K0it0 e u4il navremet0 si4ku mu se vyzvry6ta sled tfa! Da ne mislite 4e i maika mi h0di s nqkfi ancuzi na rauta ? mn qsn0 4e ne ! H0di s k0stiumi! Vie da ste kupuvali kustiumi ? Sigurn0 ne! Awe nqma kf0 da g0v0rim pr0st0 tfa 4e imame pari vky6ti i maika mi mi kupuva qki drehi (6t0t0 az sama ne si kupuvam)neznam vas kf0 vi byrka! ........ Ima tema az 0tg0varqm na neq i tfa e! K0i kriv k0i prav ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си