.

Виж резултатите на анкетата: Носите ли маркови дрехи?

Гласували
119. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,определено!

20 16,81%
  • Някой са ми маркови!

61 51,26%
  • Рядко!

21 17,65%
  • Не!

15 12,61%
  • Никога!

2 1,68%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 136
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Emi to i az si izkazvah mnenieto..kakto pravi v momenta i fire_of_satan !Kuv e problema?!?!?!?!?!
    Mn mi e smeshno nqkoi kato pochne da se hvali s parite si....mi dobre de kupuvai si dreshki dori i da ne si 4algarka i pak 6te si mi smeshna ama tva si e moe mnenie nali taka?Samo kato te gledam kolko se hvali6...
    stava mi gadno za horata,koito nqmat vyzmojnost ama to nali markovite drehi(za koito se predpolaga 4e sa po-ka4estveni,samo za6toto sa na firmata na nekuf tumbak),sa za bogatite....mi dobre razbrahme se KLU4 4e ve4e me e sram da flood-q taka!

Град
    Пъпишония
    Не нося толкова маркови дрехи... по-важно за мен е дрехата да е удобна и да ми стои добри, не ми дреме етикета

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Emi to i az si izkazvah mnenieto..kakto pravi v momenta i fire_of_satan !Kuv e problema?!?!?!?!?!
    Mn mi e smeshno nqkoi kato pochne da se hvali s parite si....mi dobre de kupuvai si dreshki dori i da ne si 4algarka i pak 6te si mi smeshna ama tva si e moe mnenie nali taka?Samo kato te gledam kolko se hvali6...
    stava mi gadno za horata,koito nqmat vyzmojnost ama to nali markovite drehi(za koito se predpolaga 4e sa po-ka4estveni,samo za6toto sa na firmata na nekuf tumbak),sa za bogatite....mi dobre razbrahme se KLU4 4e ve4e me e sram da flood-q taka!

Проблема е че аз направих тая тема не за да се избиеме,а за да видя кои хора какви дрехи носят!Ти направи проблем като ми каза чалгарка и че се фукам с пари и тн!Не е вярно,ако исках да се фукам с каквото и да е било,нямаше да го правя с няква тема!Знаете ли какво?Не ми пука че няква "чалгарка" си мисли че аз се фукам,и да се фукам и кво?Нещо толкова ли ви притеснява?zElEnA^mAsLiNkA,споко,н ито ти,нито аз,нито които и да е било НОСЕЩ тия прословути и маркови дрехи е чалгар!Е верно си ги има и чалгарките,и са много,нооо ние не сме сред тях!
    ...как ще познаете чалгарките,а?С бялото панталонче и с черни прашки от долу,нали-е да не си мислите че аз или някоя от приятелките ми ще се облече така-НЕЕЕЕЕЕЕЕ!Аз в момента съм много чалгарски облечена,нали-с тениска Billabong и долнище на пижамата Benetton,
    адски чалгарско,нали?А пък днес,мисля да се облека индийски,да ги стресна тия простичките от класа ми,нали...оооо да!!!Имам една НЕмаркова дреха,това е най-любимата ми блуза на която пише-"The Spirit of `76",няма марка,отзад няма етикет,купих си я от един контрабанден магазин за 12лв...и кво?Голяма съм чалгарка!!!Я си...то си ми личи!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Kenvelo Rulzz!!!
    Аз си харесвам марковите дрешки и честно казано предпочитам да си взема на Terranova блузка от разпродажба за 20 лева, отколкото две пазарски блузки от по 10 лева. Иначе и аз не бих дала 200-300 лева за тениска (примерно на Lacoste са по 250 лева някъде ). За блузки тънки максимум 40-50 лева, предимно от разпродажби ви говоря. Предпочитам марковото, заради качеството. До сега съм си купувала 2-3 пъти блузки специално от пазара, които съм обличала само веднъж, понеже все нещо не им е изкусурено. А и има нещо друго - тука в БГ "маркови" дрехи са повечето имитации или застояли от преди сто години неща. Само на Terranova, Benetton, Adidas и Sergio Taccini съм забелязала, че си подменят колекциите редовно и са изобщо точни. Може би е така, понеже само в техни си магазини продават нещата си. Специално на Кенвело колко имитации срещам напоследък не е истина. Но за да сте сигурни, просто влизате в сайта в нета и разглеждате моделите. Аз понеже имам възможност всяка година от чужбина да си купувам на Кенвело и поне за тях съм сигурна!
    А има някои пазарски "маркови" - като примерно якенцата Harrison, които буквално заляха тийновете през пролетта и блузки Guru. Абе хора, оригиналните продукти Guru са милиарди години напред с качеството!
    Но и БГ дрехи харесвам - Солей, Юнона, Дафне и особено мнооого на Блага Благоева(но за съжаление те не са ми в стила и не си ги купувам). За мен лично всичко е въпрос на качество. Например майка ми също си купува разни пазарски боклуци. Все и казвам, че това не е добре ма тя не разбира от дума. И така аз като си купя една блузка си я нося 2-3 години, а тя нейните по 4-5 месеца и айде после само в къщи си ги носи. До сега веднъж я посъветвах за една чанта, която и се видя много скъпа, обаче сега само с нея си ходи и много си я харесва и както казват е много "фиешан". Но всеки се простира според чергата си.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Враца
    e_l_i_z_a хвалим се с това, че имаме маркови дрехи?
    И то само в тоя форум...не ми пука толкова дали тия като теб във форума ще разберат колко пари имам и т.н.
    Нямам кой знае колко пари, но нашите винаги са държали да изглеждам добре и за дрехи винаги са ми угаждали и не са ме ощетявали по тоя начин за нещо друго.
    Не ходя по улиците и да си обръщам дрехите за да се види етикет бенетон или сисли или подобно.Не нося дрехи с надписи и не казвам на всеки глей сега тая дрешка на теранова знаеш ли че струва 100 лева примерно...
    Нося ги, защото аз си знам, че са качествени и се чувствам по-добре с тях.
    И тия дрехи не са за "богатите"
    Богатите, мила ми e_l_i_z_a, си купуват дрехи за десетхи хиляди долари по поръчка на Версаче, долче енд габана, ралф лорън etc..
    в топла нощ през юли

Еми някой са ми маркове,ма нещо на последък съм станала маниачка на тема кви марки са ти дрехите...в смисъл вече си зимам дрехи само от Sabotage,Radikal,Corporide i t.n.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Нямам една дреха ментал...всичко ми е ориг

btw още много имам но неща да се хваля...пък и ме мързи да снимам
    от кецките имам още 2 изпрани чифта

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    haha pisna mi ve4e 0t takifa 0grani4eni, k0mpleksirani ku*ki kat0 tebe!Ai sa fanem na bas 4e ti ne gleda6 kf0 si 0bli4a6 seki den! 1vata bluza k0qt0 hvane6 i aideee ami aide predstavi si 4e na mene ne mi e priqtn0 kyt q fana taq bluza da i visqt k0nci 0t vsqkyde i tem p0d0bni! Vse b0ji den az se 0bli4am razli4n0! Nqma dva p0redni dni v k0it0 da sym se 0blqkla ednakf0! p0ne k0lana 6te si smenq!
    Imam si i mn 0buvki ama ne im se kysat vryzkite i sa 0t estestvena k0ja! daaam! Az ne n0sq kf0 da e ama p0ne se 4uvstvam dubre! Nali ?? Kf0 ? haha Az sym bila 0t b0gatite! Az da ti kaja ni6tu nqmam! 0ba4e tfa lqt0 6te zema da si mrydna mark0viqt zadnik d0 nqkyde za da rab0tq! ti tfa prai6 li g0 sqk0 lqt0 ? 6te h0dq i da u4a angliiski za 10 g0dina a sym sam0 na 15! Aide kyt me stigne6 mene p0 akyl i trud0liubiv0st t0gava mi davat svetlina v jiv0ta!

Guest
    emi daam-po4ti vs ne6ta sa mi na "oneill","billabong".imam mn raboti i oi"sabotage"-ma nz to4no kvi marki sa,ot roxy,benetton.replay

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Офф тязи тема за кой път я дискутираме вече ... ? Няма значение.
    Аз пак ще си кажа - не е нужно да си купуваме маркови дрехи , за да излгеждаме добре. А всъщност това е най - важното нали ? Би трябвало облеклото ни да е удобно и да ни стой добре , а не някъде отдолу на етикетчето да пише името на известна дизайнерска марка!
    Аз предпочитам спортното облекло, понякога и официалното когато се наложи. Купувам си различни дрехи (от всевъзможни магазини) , каквото ми хареса в момента.
    Е - понякога е вярно - че качеството се измерва с цената и в частност марката. Но не винаги...

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    poprincip ne darja da sa markovi,no nosa samo kato mi gi kupi mam4eto

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Само да отбележа, че нашето семейство е заможно ! Баща ми по цял ден се ядосва за да сме добре.НО това не означава, че пръскаме парите за маркови парцалки, които дори не са маркови.Маркови дрехи в БГ няма Всичко "марково" се шие в Турция.Майка ми е текстилен инжинер и много години е работила по фирми и ми казва коя дреха е добре ушита и коя не.За материйте също е така.Имам много дрехи, но нито една маркова и не се срамувам от това.Всички дрехи са ми качествени.Имам доста старички дрешки и нито една скъсана..Добре де без да искам си срязах един панталон
    П.С. Елиза: мила права си

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Emi...az nosq ot taka nare4enite "markovi drehi" 6tot sa s po-dobro ka4estvo i vid. Predpo4itani ot men marki sa S.Oliver,Sisley , SLS, Mango , NInka , MOda Bar(magazin) Miss Sixti (rqdko) i drugi.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    [quote="Elitooooo"]emi riadko
    imma na D&G

Направо ми ставати смешни като кажете че носите дрехи на Dolche & Gabanna примерно. Влизала съм в истински магазин ( не в BG) кадето се продават истински дрехи на тези дизайнери и се съмнявам ,че някой от вас би дал 4500 Евро за 1 тяхна роккля!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami da imam nqkolko markovi dre6ki, no ne sa mi ot BG.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Mi az si pazaruvam samo ot niakolko magazina ot dosta vreme-insomnia,Board Shop,Roxy,Sabotage i ot vreme na vreme neshto ot benetton,mango ili sisley-stava vupros za nekvi tenis4ici.Oba4e za mene vajno ka4estvoto i pazaruvam ot tia shopove zashtoto znam 4e neshtata tam naistina mi haresvat...predpo4itm da si kupuvam po-riadko drehi,no da znam 4e sa ka4estveni i me kefat.Ta nz...bluzka za 50 lv koiato she ia nosia mnooogo vreme i niaa da mrudne i mn po-dobre ot 10 za 5 det she im se ebe maikata na 2ria den

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Да, определено !
    От витошка , реплей, енердЖи , и някой складове на тези магазини

Dam i kvo kato otide6 na "витошка" zeme6 si ne6to primerno az si zeh edno qke i posle se vra6tam v moito selo love4 i gledam nqkav mangal sus su6toto i otiam az da go pitam i vikam koga go ze kade kak za6to i toi vika mi na pazara gi ima za po 30 kinta a az dadoh 280 braooo mn qko Kolko sa markovi i originalni nqmam dumi kopele edinstvenoto ni markovo e mai prostotiqta i seleniqta
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Az imam i markovi drehi,no po princip ne obrashtam golqmo vnimanie na tova...za men e vajno edna dreha da mi stoi dobre,da mi e udobna i da se haresvam s neq...
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Град
    В леглото на майка ти
    Еми мойте дрехи са супер маркови!

Имам тениска "Fret Perri" супер оригинална, кецове "Etnos", шапка Adibas, анцунга ми е Nyke, a дънките ми са Vrangler и Lewi's. Както казах - супер оригинални.
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

hunkftydl
    Guest
    ОТ ДЕ ПАРИ ВААААААААААА!!

abe qqq
    Guest
    pu be maika vi deba, kvo si izbivate kompleksite na bednqci kato napadate horata koito si kazvat kvo imat, tolkova li e lo6o nqkoi da ima skupi drehi - "ne bih dala 300 leva za potni4e"...e da ama ako ima6e qko pari dali nema6e da gi har4i6 za skupi drehi a?
    I kvo i na men si4ki drehi sa mi skupi, no ne se zabelqzva tolkova 6oto v edno 4astno u4ili6te kato moito e vsekidnesvna gledka, a ne v durjavnoto daskalo da me gledat na kruv nekvi pro6lqci s protriti dunki i razlepeni maratonki LOTTO za6toto drehite mi izglejdat qko(za6toto sa markovi..i sq da ne se zaqdete za tva 4e i nemarkovoto izglejdalo qko).
    ae sq da ne pomislete 4e sum nqkuv razglezen, ne!
    Prosto si zaslujavam za6toto u4a zdravo i ne pravq problemi i skandali na na6te i sledovatelno me pou6trqvat...a i da nosi6 skupi drehi ti dava samo4ustvie(nqma kakvo da se lujem...da behte kazali"ako imam kinti 6tqh da si kupuvam" a ne"si4ki koito si kupuvat skupi drehi sa kompleksari" - e ne e taka)
    su6to taka trqbva da se nau4ite da razpoznavate ka4estvoto...tva za made in turkey ili china e mit pri istinski markovoto! na vsi4kite mi drehi pi6e made in E.U. - ako ste malko po-inteligentni 6e zagreete kvo ozna4ava tva...aide sega kajete tva iliqnski bokluk li e?
    nqma sumnenie 4e v nqkoi magazini sa pulni pomii..neka vzemem za primer magazina INSOMNIA. skeit shop..sravnitelno skupi drehi...no pulni mentaci! imam edin priqtel deto si kupi ka4ulka na INDEPENDENT
    za 100lv i poznaite kakvo pi6e na etiketa...nito independent, nito ne6to koeto da svurzva firmata proizvoditel sus skeitbordinga kato cqlo..e kajete tva ne e li bokluk?
    no v magazina na oniil ili na quiksilver nqma takiva raboti(kudeto si pazaruvam)...i togava ti e kef da pohar4i6 masa pari za dunki, rizka ili bord6orti!
    focker out!

хахахаха
    @abe qqq ти луд ли си? имам некфи дънки на Replay ама не ги нося мн мн...
    и да, за кфо да давам 100 лева за някфи дънки например, като мога да си ги купя абсолютно същите със абсолютно същото качество и за 20, айде 30. и къф е смисъла, като има някой маркови дрехи дето след второто пране стават на парцал а някой, които не са си седят като нови?

da ama ako ima6e qko pari dali nema6e da gi har4i6 za skupi drehi a?
    ами ако щеш вярвай ама да, нямаше да ги изхарча за скъпи дрехи. щото във живота има мноооооооооооого по-важни неща и не ми е мноол зор дали ше имам дрехи за 50000 лева. просто... абе за друго щях да ги похарча, ама ся да не стаа офтопик...
    така че... не ми пука дали аз или човекът срещу мен е с маркови дрехи

Любовта е най-висшата степен на омразата

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    kupuvam, tova, koeto mi haresva, nqmam mnogo markovi drehi, puk i ne sujalqvam
    Точну така И аз я имам,я нямам 2-3 парцала,дет' се водят за "маркови",и на фсичкото отгоре не ми седят добре :P

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен

:)

ами имам но са малко марковите ми неща искам анцук на адидас черния модел ама ... 210 лева майка им ....

Супер фен
    Град
    Stara Zagora

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ами имам но са малко марковите ми неща искам анцук на адидас черния модел ама ... 210 лева майка им ....
    Use6tam 4e 6te sybirat pari za ancug vyv f0ruma :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си