- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли маркови дрехи?
Ммм нося маркови дрехиМии зависи значи... Обичам дрехите на 'Мис Сиксти', 'Пепе Джинс', 'Найк', 'Риплей'... и още много други не робувам само на една марка, но определно държа да съм добре облечена с маркови дрешкии
![]()
не
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
не, не нося маркови дрехи.носите ли маркови дрехи?
въпреки че се намират няколко, но просто ги смятам за грозни и невръзващи се със стила ми на обличане.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Da,na Miss Sixty,Benetton,na nqkoi sportni i skterski firmi i taka...Ve4e sum na principa "malko,no ka4estveno".
горе-долу...около 50-60% от дрехите ми са маркови , но останалите са ми от обикновени магазини.за марки не ми се говори..и само мъничка поправка ...пише се CERUTTI , не cherutti .Иначе годината си е 1881.![]()
Абе тука...чесно казано много сте зле(относно тези мамини детенца с марковите дрешки)...Мислех да не чета тази тема,след като прочетох вече една такава във форума на дата-та,ама не издържах да видя простотията на някви си хорица..."За мен важно е качеството"...носиш ли я тая дреха повече от половин година бе манаф/ке"Майка ми бачка като луда" бла бла бла... 15 годишно пишлеме дето се надува до не знам къде пред съученичките си тръгнало тука да разправя кой какъв бил..Малка пикло (без никакво извинение ти го казвам),първо се научи да пишеш добре на български (т.е. кирилица),второ си заври малкия курвенски задник там,където той няма да се вижда от много хора,за да не ти се смеят и трето...абе кво ли се занимавам с теб.Имаше тука и някъв друг дето не ядосвал мама и тати,за да му купуват маркови дрешки...учел в частно училище...бла бла бла...бла... Ах ама как ми се надувате само...не ви ли е ясно,че точно с 2 токата сте на земята ве мастии
Точно като паднете тея маркови дрешки ще се скъсат на 2-3 места ... и кво ще прайм
Ще чакаме 1 година мама и тати да съберат парички,или ще хвърляме кофата редовно,за да може след 3 месеца да имаме една нова тениска,с която да се фукаме... Смешници.Аз бачкам като луд по 6 дни в седмицата и не се надувам толкоз,а те тука някви по цял ден на кафета ходят и вече много важни станали... Събрал съм си 250лв за дрешки и ще отида след 1 седмица на Варна и ще си напълня 5 торби...и ще си дойда в Шумен като пич...а вие с 250лв кво ще си купите ве путьовци
Дайба главите ви кухи...
олееееееееее бахти зависта.кой как се уредил бе човек.ти кат бачкаш за малко пари не може си позволиш недей да нареждаш на другите!секи си има интереси за които дава пари,при момичетата тва са дрехите.с тея 250лв направо иди в килата ше се облечеш за цял живот.Някои хора държат на външния си вид.Кви са тия тукати бахти селянина голяма злоба че другите имат повече пари.Ей тва е от най-гадните качества на българите да гледат в чуждото канче.Ми секи си гледа себе си,секи както може да се опраа.Който има пари ЕВАЛА!
Иначе по въпроса ако ск8 дрехи се считат маркови имам бол.Иначе имам дрехи на esprit,pepe jeans,addidas.кво ли не.Много се зарибих по Roxy.Дразна се на селската мода в ПЛовдив някви пепел от рози,зелено,жълто тука има бахти грозните дрехи изобщо не знам как някой може да ги носи.Пазарувам само в магазина на Quiksilver.имам късмет че майка ми пътува и ми носи парцали от чужбина.Lucky me![]()
да, Енерджи, Том Тейлор, ПлейЛайф, Майсънс, Левайс, МЕХХ и други /витошка!!!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Не за всичко твое каэано съм съгласна,но немога да не си замълча-нямам други маркови неща,но маркатаПървоначално написано от Анонимко
QUIKSILVER(куиксилвър)
Е за мен НАЙ-ДОБРАТА!!!
Просто мн ме е яд че бутиците в Б-я са адски малко и не се знае дали са оригинални.Затова който може да си купува от навънка!![]()
Просто да не говорим за модели()...
Достатъчно е да се докосне плата.Таэи марка е единствената,която уважавам.А...и айсберг![]()
Еми точно тва е..всеки според чергата си!Първоначално написано от Анонимко
егати смотаняка , наистина голяяяма злоба.и знаеш ли колко ме интересува , че си бил изкарвал нз си колко пари и се връщал с 5 торби като пич в Шумен...еми поздрави.Можеше просто да кажеш , че не носиш маркови дрехи и толкова!излишни обяснения кой какъв бил , пикльо , мамино детенце и т.н. така ме е яд на такива завистливи хорица ...предпочитам да не се занимавам с такива де , но се налага!
Qvn0 trqva da se svikvaПървоначално написано от FlowerinesS
![]()
emmi 6to da ne nosq.imam nqkoi ne6ta na mango,diesel, benneton.spored men si struva da dade6 parite vmesto da si kupi6 nqkoi bokluk deto 6te se izpokusa na vtoriq den.ka4estvoto e na drugo nivo
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Бе в гардероба ми се срещат и маркови дрехи.Аз нося DVS,Quiksilver.Кефя се на OSIRIS,DC и т.н....![]()
маа фака
бе нося уж..имам на Terranova
на Benetton на Тom Tailor
ама не виждам смисъл кат си ги
купувам толкова пари и аз сега раста
и после няа мога ги нося
Markovo,markovo,ama vsi4ko e ednakvo
KITAISKO![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
imam edna - dve bluzki na REPLAY sms ni6to pove4e... ot markovite drehi ima strahotni model4enca ama za sajalenie ne moga da si gi pozvolq i mi stava malko kofti ama kato se pozamislq i obiknovennite ne6ta sa gotinki . E naistina vajno e dre6kata da ti sedi dobre i da se 4uvstva6 udobno no vse pak ... markovoto si e markovo![]()
da, po4ti samo markovi obuvki i drehi si kopuvam tui kato znam 4e ne sa nqkoi bokluk koito shte go isperesh i shte se svie , raspune ili skusa ... ne obi4am tqsni ili mn moderni drehi padam si po po obiknovennite koi to da mi sedqt udobno ... markite koito uvajavam sa :
Adio,Nike,RBK i nqkoi na Timberland
Има нещо вярно в тва...Първоначално написано от Eleonora
Ама мене просто ми е по-добре с маркови дрехи,ве4е само такива си зимам,а и обикновено тея марки,дет аз харесвам си4ко ми харесва,а и пове4ето определено са ка4ествени. Е разбира се ако мерна нещо просто супер готино и уникално си го зимам независмо дали е марково или не.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
абе китайско.там ги шият щото има евтина работна ръка иначе качеството си е на ниво.Mango,S.Oliver,Benetton,Esprit etc
emi az sushto nosq markovi neshta "spitfire, globe, dvs, heavy tools" na teq marki imam inache kecove dvs i globe!
- Еми само някои са ми маркови.
Да имам 2-3 блузки маркови,но те са много скъпи.. по хубаво да си купя няколко дрешки,отколкото само една,така поне ще имам да си ги менкам![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Е не моеш да кажеш,4е не са китайски. Аз на си4ки дрехи си гледам етикетите и са Made in China. Ама то тва не пре4и дрехите да са ка4ествени.Първоначално написано от Анонимко
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.