- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли маркови дрехи?
hm.... temata me drazni za6toto po taq logika vsi4ki nosqt markovi drehi i vsi4ki imat i praskat ludi pari a vsa6tnost ne mislia 4e e taka..pak i kvo zna4enie ima dali drehata e markova,az sa6to pazaruvam ot vito6ka i tem podobni markovi magazin4eta no vaob6te ne vqrvam 4e stokata e markova prosto parite im sa pove4e i se 4uvstva6 qko v tqh.ina4e az robuvamsamo nanikolko marki otnosno drehite-Miss Sixty,Diesel Terranova i nai mnogo na Berska i Pimkie...radvam se 4e maika mi ima da mi gi kupuva i sam i mnogo blagodarnaina4e ne mi puka dali e markova a nai vajnoto e da sedi dobre na fomrata na tqloto mi...
p.p pro4etoh vsi4ki otogovri otnovo i stignah do izvoda 4e koito nosi markovi drehi zna4i ili e 4algar,ili obi4a da se fuka ili ne6gto drugo-vsi4ki sme ednakvi niama nikvo zna4enie koi s kva marka drehi e....
Марката е качество. Предпочитам да имам по-малко дрехи, но да са маркови и качествени. Любимите ми марки от които главно се обличам са Camel Activ, Playlife и H2O. Също така имам и някои аксесоари от Benetton.
I HAVE IT ALL!
за H20 и benetton не си заслужава въобще!Първоначално написано от Maxi_Sky
а иначе по темата нося всяк`ви дрехи![]()
важно е да ми харесат а дали са маркови или не-не ми пука!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vzimam si gi ot "6ik-6ik","Mania-second hand" ili ot "Fiesta-second hand"......
mn mi puka da li sa markovi 6tom me kefat nema zna4enie......a i tva sa izli6ni pari.....150 lv obuvki!!!!!!!Za kvo sa ti.......
Edno e da si WANKSTA drugo e da si GANSTA!!!
Bratleta molq vi sexa ne e na 1-vo mqsto a na 2-to.....
Na 1-vo e sexa s lubov!!!
хахахахаха, мухльо, знам те тебе че от женския пазар се обличаш хахахахаПървоначално написано от Maxi_Sky
аве споко и аз те обичам![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Пресни примери колко щеш - обирни внимание дори на сайтовете за поръчки. Например аз наскоро се въртях в EastBay и видях неща, които се продават и по тукашните магазини ама са 3, 4 пати по-скъпи. Братче хората в САЩ могат да си позволят кожена топка за стрийт за едно 40% ... която тук просто го няма. Най-скъпите са за зала - 100лв и не си струват парите, С всичко е така. Колела в БАС за по 3000, 4000лв за DH който реално струват не повече от 1500лв.Първоначално написано от exploitedteen
emi da...ne vsi4ki raboti sa mi na izvestni marki..ama vsi4ki sa skupi...nqmam doverie ne evtini raboti![]()
moje q kaji moje da nosim ednakvoПървоначално написано от exploitedteen
mi samo Lonsdale ili nqkvi po neizvestni :0
i ako sa pantalonki zadaljitelno si gi prepravqm s brasnarsko noj4e ili skalpelmrazq drehi koito imat polovinata grad - izmislqm si moi stil
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
polo,levi's & sherman's sa dobri - ben sherman rulz!Първоначално написано от exploitedteen
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Pfu ... losho ...Първоначално написано от exploitedteen
kakvo shte kajesh za kubinkite "Martens" ?![]()
Admin-Coki: