- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логически задачи
Ами ...ще се прозеяПървоначално написано от laydi_Kroft
![]()
![]()
![]()
Ami verniqt 0tg0v0r e m0re 6t0t0 lim0na e jylt, trevata - zelena, snegyt - bql i kryvta - 4ervena .... na4i m0ret0 e sini0! :P
Am glag0la pr0zqvam se ne m0je da ima byde6te vreme 6t0t0 ne e deistvie k0et0 m0jem da 0predelim k0ga 6te stane! ....
[quote="zElEnA^mAsLiNkA"]Ami verniqt 0tg0v0r e m0re 6t0t0 lim0na e jylt, trevata - zelena, snegyt - bql i kryvta - 4ervena .... na4i m0ret0 e sini0! :P
quote]
не беше ли казала кръг а не кръв?
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Uuuups ... Ami 0byrkala sym se ! S0rry ... Aide davaite druga zada4ka
Един сляп просяк имал брат, който умрял. Знаело се, обаче, че човекът, който умрял, нямал никакъв брат.Каква е връзката м/у слепия просяк и покойника???
D0vedeni bratq ???
Еми слепият просяк трябва да е жена и съответно съсестра на покойника.![]()
![]()
дам така еПървоначално написано от MuTaKa
ти си наред
ами като тледам няма да даде задача за тва може ли аз![]()
значи има една река.на единият й бряг има овца,вълк и сено.как ще ги пренесете всички на другия бряг, като разполагате с 1 лодка, в която може да возите само 1 нещо?
ПП:не можете да оставите на единия бряг например вълка и овцата, защото вълка ще я изяде![]()
УСПЕХ :P![]()
1. Пренасяш заека.
2. Пренасяш сеното и връщаш заека.
3. Пренасяш вълка.
4. Пренасяш заека.
"Hominem te esse memento"
haha sam0 det ne razbrah 0t de se ze t0q zaek :PПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
Mi prenasq6 0fcata.
Prenasq6 sen0t0 i vry6ta6 0vcata.
Prenasq6 vylka.
Prenasq6 0vcata.
Гледам, че няма още задачка..., смятам да задам сега аз (нямах възможност по-рано, защото ме изпревариха...или аз се забавих...
).
Това, което ще задам е доста приятна и лесна задачка.
Един султан, имал всичко каквото си пожелае, защото бил много богат... Но всичко това един ден му писнало, той се замислил за това, което не е успял да направи до сега... Сетил се, че до сега не е летял със самолет. На сутринта самолетът бил приготвен и той започнал да се стяга за път. Когато излизал от двореца си, нощната стража го спряла. Пазачът му казал, че е сънувал през нощта как самолетът, с който се готви да излети щял да се разбие. Султанът размислил и не излетял. Няколко часа по-късно султанът разбрал, че самолетът се е разбил. Той направил пазачът много богат, но го уволнил.
Въпрост е - защо султанът го е уволнил?![]()
не сам мн сигурна,но мисля че тва се пак пазача е бил нощна смяна а е спал и затова го е уволнил![]()
Да, така е.Твой ред е. :P