- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв телефон сте?
Сега съм с тва ... което не прилича на нищо де ... много е преживял телефона ми ...
Иначе мисля скоро да се сдобия с един от тия двата ... ако скоро пуснат UMTS в България
LG U8130
Моторола E1000
Моторола V975
Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
Ъ-ъ-ъ-ъ,май че да...нямах моторола досега,ми систър имаше...
Ъ,аз съм с Нокиа 3200
аз съм с нокиа 1100![]()
аз сам с samsung x640[/url]
Представям източната част идваме на власт с яко реге
ауайа ауайа...
Алкател ОТ735. Ето снимка тук
Не ми се търси снимка. От няколко часа съм с "Нокиа 8210". Незнам кога ще си взема обаче тази дето си наресах - 2650
Ми мисля че съм с Sony Ericsson F/K 500i и аз незнам вече..![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
nokia 7200
Samsung SGH-E300
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
В момента с Алкател ОТ512.
Това всъщност ми е 1ят телефон. Много здрав, малък и ЕВТИН! На 3 год ще стане, а батерията държи по 4-5 дена. Обаче ми се ще нещо по-добро
И някой има ли тоя новия Samsung дето е на промоция в Германос?(няма го в сайта им, затова не знам кой модел е, дават му рекламата по ТВ). Сега обмислям дали да кандардисвам тати да ми го купи.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Nokia 5140
![]()
Говориш за Samsung E720, какъвто и аз желая да си взема (и вероятно есента ще си взема). Прилагам и снимка: http://gsmarena.com/samsung_e720-1021.phpПървоначално написано от Bimper-ska
.
Левски шампион але але!
Не говоря за тоя телефон! Има един дето само в Германос е на промоция Самсунг - на 259лв е сега. А иначе Е720 го знам, ама по-мъжки ми изгледжа някак. Аз нали като блондинка избирам телефона - по красота![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ахам,и аз http://novgsm.com/model.asp?m=386Първоначално написано от e_l_i_z_a
ei tui e moq telefon4ik
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Моят е тъмно син.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Emi Sony Ericsson T610 :P
Ot LiUb0vTa 0cHaKvAmE Da Ni PrAvI ShTaStLiVi,A KoGaTo Ne UsPqVa Q NaPuSkAmE!ImAmE Sv0b0dAtA I VyZm0jNoSsTa Da Se VlIuBvAmE Mn0g0 PyTi,No PoLuChAvA Li Se ?!?
SAMSUNG E820
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Siemens S35
Samsung A35
тия ми бяха служебни ама го гепих тоя s35 : )
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
хаха моторола е имала никва нокия!Първоначално написано от just