.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

The Official Star Academy Topic

Понеже нещо дълбоко в корема ми подсказва, че ще има 246246 теми за поредното "reality" шоу, нека това бъде официалната му тема и всичко за него да се пише тук, а не да ми правите отделна тема за всеки участник. Благодаря ви предварително.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

da

da az mislq 4e tova e dobra ideq.bravo na teb.

Град
    varna
    Много добре започна какво ще кажете . Ще бъде много интересно и аз ще го гледам сигурно редовно като мога .
    Вие вече харесахте ли си някой от участниците .
    Който пее зло не мисли!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ам за сега ми харесаха варненката (ест. все пак е от моя град), тази от Сливен(май), която "приличала на Джей-Ло", а от момчетата най-възрастния ми изглежда като пичага. А има един с половин вежда, ей незнам ама тоз вече го мразя....прекалено самовлюбен ми изглежда. Още от интервюто като каза "Аз съм красив, изключително интелигентен, талантлив бла бла бла..." Ггррррр, дано да си замине още първия кръг.

Град
    varna

:)

От момчетата на мене също 26 годишния ми хареса .
    А от момичетаа Мариела Петрова(варненката) , защото е наше момиче , а и може да се каже,че я познавам - много е готина наистина :P . Това от мене
    А тоз надутия наистина ..
    Който пее зло не мисли!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    izglejda mi tupo predavaneto,ama 6te go gledam,samo za6toto edin sused(jiveem vrata sre6tu vrata) u4astva... kazva se Georgi,a az sam mu fenka otdavna i sega 6te si go gledkam
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    [b] На мен ми харесаха доста ама май най ми допада засега....Клавдия like J Lo Дето е от Сливен ... мн се чудех отде ми е позната , а тя нали е от балета на Пайнер там...
    Пък незнам защо тая русичката с черните кичури ама никак не ми допада.....
    ~~~Въпрос на лично мнение~~~

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    maleee az pak izob6to ne nam za kvo stava vapros.. mn im e gotska ka6tata (: ne nam o6te nqqm nikvi vpe4atleniq. da znaete dali ima nqkoi ot rs??
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Е.ба.ти аз се вкарах в тоталния филм, когато пускам да гледам това шоу и изведнъж се оказва, че участва една от Свищов, която даже познавам. Меко казано бях в шок, просто лудница, популяризира ни се още повече града. Успех на свищовлийката, дано тя вземе наградата.
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Е.ба.ти аз се вкарах в тоталния филм, когато пускам да гледам това шоу и изведнъж се оказва, че участва една от Свищов, която даже познавам. Меко казано бях в шок, просто лудница, популяризира ни се още повече града. Успех на свищовлийката, дано тя вземе наградата.
    aa koq be?

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Гледах точно 5 мин. тва ше бъде поредната простотия като бай ви брадър.ЕБАТИ ЦИРКА. Чуда се на тия дето сега ше се седат и ше глеат тая тъпня 'секи ден. Сеа пак ше имат да си пълнат гушите с тия смс-и.
    А и половината от момчетата ми мязат на некви гейове
    и Интер

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    На мен най- много ми хареса Ивайло , този дето е на 26 год, супер сладък е А и в представянето му казаха , че постоянно е обкръжен от жени...Е как не!!!!

А за самото шоу смятам че това е поредния начин Нова Телевизия да се нагуши с пари!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Abe tiq rapar4etata parvite si me kefqt (az po princip si padam po rapar4eta...) ama az ne razbrah neshto ot tva Star Academy..toest dve neshta! Na4i te 6a sa v ka6ta kato Big Brother , sledeni ot kameri taka li? i ako e taka, pak li sha ima neshto kato CableTeL da se gleda 24-chasa? mercy predvaritelno

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    aa koq be?
    Ами казва се Аксиния Ченкова, учи последна година в Катранов. Мисля, че живее на Рила, но не съм сигурен. Не може да не я знаеш, все пак не са чак толкова много певиците в Свищов.
    Левски шампион але але!

Идеята ти е повече от добра, но аз дълбоко (като теб) се съмнявам, че никой няма да обърне внимание от по-новите тук и ще си има поне 253 темички за шоуто Иначе на мен ми харесаха тези, които са се харесали и на LunaTriCk, какво съвпадение, а
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Пропуснах го!Нищо ще го видя другия път,като го дават!
    Ако е утре де,щото незнам.Ама ако е в 7:45 е супер неудобно време.
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Град
    varna
    ZaRa_Is_ThE_BesT Ами да ще ги следят камери дори повече от при Големия брат май , защото са повече помещения,а и не само..Ами да ще има 24 часов канал само ,че забравих къде..Освен някакъв специален имаше май още един където ще дават шоуто .. Това е.
    п.п.Най-малкия 17 годишния е голям образ :Р .
    Който пее зло не мисли!

Guest
    Ехх тоя комерс, са ако почнете и СМСи да изпращате ще сте номер едно, пълнете гушите на дебелите продуценти. Иначе ще го следя пък дано ме грабне. Биг брадър го гледах само защото Найден беше там, пък и той е колега - стриит рейсър и акъла му е колкото моя , дано са има некой такъв да се кефим.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Tva show ne6to ne mi napravi koi znae kvo vpe4atlenie. Ina4e za varnenkata sum, prosto solidarnost

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Това шоу за мен е поредният отчаян опит на НТВ да вдигнат рейтинга си. След, като "Касандра" е вече минало , отдавна се загуби интерес и към "Стани богат" решиха да пуснат "BigBrother", а след него дойде редът и на "Star Academy". Днес го погледах малко и май пак "звездната селекция" са събрани "от кол и въже" (подобно, като в "BigBrother"). А каква ли ще е следващата простотия, която ще се появи, след края на "Звездната четиринадесеторка" Просто ме е страх да си помисля, за името на предаването нямам идея, но мисля, че за лозунга се сещам: "Хора стават маймуни"

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: da

Цитирай Първоначално написано от kalin4itsa
    da az mislq 4e tova e dobra ideq.bravo na teb.
    bravoz i ot menoz....
    awe t'va shte e porednata korumpirana igra kato "Big Brother" ... edna priqtelka hodi i k'vo ?!? nishto!E pone q ima v na4alnite reklami na Star Academy Snoshti gledah malko - tiq sa pylni idioti v kushtata ... kato se razpishtqha - ujas!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

ve4e sum vliubena v toq ivailo na 26 det e i tazi Aleksandra Ov4arova deto samo vika 'oleee' mislq 4e 6te e dosta po qko ot big brother!!!pone se nadqvam!a i ku6tata e unikalna!!!osobeno kuhnqta s tva zeleno i julto!! aaaa mnogo im se radvam!vsi4kite mi se struvat qko gotini hora!
    време е за party!

a slu4aino da znete dali ima ve4e sait s profilite na u4astnicite?!?!
    време е за party!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами на мене лично ми хареса как започна. да, има 24 часов канал,казва се Нова+ и е в мрежата на CableTel. аз вече го гледам харесват ми всички, а може би освен тоя Диан, ама много ме дразни. мъникът, Марин, също е мн сладък и свири страхотно на пиано. тепърва ще видим какви да им талантите,ама засега изглежда обещаващо
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mislq 4e shte e qko..ama kastata e napraooo ubiistvena mnogo me kefiA ot tqh nai me kefat taq klavdiq u edin sas sinq bluzka mnogo gotin ama neznam kak se kazva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си