.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Vuzmojno li e...

Guest

Vuzmojno li e...

Holla na si4ki. Iskam da vi pitam ne6to, rabotata e slednata...imam priqtelka, koqto ne e praila sex s gadjeto si ama sa praili drugi divotii kat naprimer, galel q e po vlagali6teto s penisa si, no ni6to pove4e, a tq se pritesnqva dali e vuzmojno ot tva da e stanala bremenna. Vsmisul 6toto moje da e popadnala sperma ala bala ili ne6to takova, a az ne sum ve6ta i ne moga da i pomogna. Za tva mn 6te vi buda zaduljena ako mi kajete. Mersi predvaritelno !

а ние вещи ли сме?
    ъъ.такоа..по принцип винаги има някаф един
    процент вероятност да е бременна...ама не е

Cyberdyne_101
    Guest
    ot tva da e stanala bremenna.
    Спокойно, спокойно, не е станала бременна

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Вероятност винаги има, но едва ли е бременна все пак ако й закъснее-тест а иначе да внимават ако няма да правят нищо с презерватив по-добре изобщо да не позволява да я докосва там с пениса
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

mmm..по принцип спрерматозоид4ето стига за секунди до 6ииката на матката ако е в подходя6та среда..демек във влагали6тето.6том не и е бил вътре малко вероятно е да е бременна.

Преди една ми прави само свирки, и след това ми вика бременна съм
    А колкото до зададения въпрос, няма как да стане това, просто няма никакъв шанс, да е бременно момичето. Странен начин, да се задоволяват имат приятелите ти!

Подразбирам, че той не й се е изхвърлил в/у влагалището, нали?
    Ако е така вероятността да е бременна е по-малка и от 1%
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Emi vijte sq, to ne e imalo nikuv sex, ama tq se strahuva da ne e popadnalo sperma, vuzmojno li e?

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ne e bremenna...

dark^leady
    Guest
    emi 4ela sum nqkude 4e e vuzmojno da se zabremenee po toq na4in ama tq edvali e bremenna no \za vseki slu4ai e po dobre ili da sprat ili da izpolzvat prezervativi

Повече от фен
    Град
    Варна
    галел я е по влагалището с пенис... по вагината сигурно само отвънка, ако е така няма шанс да е бременна

Guest
    Mda...qsno, ama tq se pritesnqva, 4e moje da e popadnala sperma nqkude po na povurhnostta na vaginata, dokato q e galil i ot tva moje li da vlezat navutre spermatozoidite i da stane bremenna. A ina4e neiniqt cikul e dosta neredoven, tva kvo moje da ozna4ava, v smisul po-golqma ili po-malka veroqtnost ot zabremenqvane?

Menschenfeind
    Guest
    Е,така е кой не е учил по биология в 8 или 9 клас,а е бягал от час или си е лакирал ноктите,докато учителката е говорила.Пък деа знам-въпросното момиче може и да е в прогимназията още и да не ги е учило тия неща,или пък да не може да чете...

ako ne e svar6il nqma veroqtnost......

Супер фен Аватара на kindergarden
    стига копа теми бе

Голям фен
    ОФФфффф......... Ей така: ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!
    Тарсачка , Search ... деба!

Re: Vuzmojno li e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Holla na si4ki. Iskam da vi pitam ne6to, rabotata e slednata...imam priqtelka, koqto ne e praila sex s gadjeto si ama sa praili drugi divotii kat naprimer, galel q e po vlagali6teto s penisa si, no ni6to pove4e, a tq se pritesnqva dali e vuzmojno ot tva da e stanala bremenna. Vsmisul 6toto moje da e popadnala sperma ala bala ili ne6to takova, a az ne sum ve6ta i ne moga da i pomogna. Za tva mn 6te vi buda zaduljena ako mi kajete. Mersi predvaritelno !
    И за кво не кажеш, че въпросната "приятелка" си ти самата Отговорът е: не, не е възможно, вероятността е по-малка от тази при секс с презерватив.

Град
    BurGasSs 8-)
    и аз мисля, че не може да е "СТАНАЛА" бременна... хора научете се да пишете правилно!

Град
    София
    Не са правили секс - не е бременна!!!
    все повече се изумявам от въпросите ви..
    Smile!?

Град
    Plovdiv
    ne e bremenna
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

vse pove4e i pove4e zimat da me izumqvat temite tuk.. pusnati ot momi4eta/mom4eta po na 12-13 god

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    О боже!!!

Моля Ви се какво е това .... Вие на по колко години сте ... И не сме вчерашни знаем какво означава моя приятелка .... няма нищо срамно в това да правиш секс или да правиш някакви други прищявки стига да знаеш как да се пазиш ... и да имаш поне малко знания от обща култура за елементарни неща като това от какво може да се забремене ... ако не е свършил в нея няма шанс да е бременна .. ако е свършил в нея шанса е доста голям .... дори мога да кажа огромен ... наистина някой път се изумявам на темите в този раздел ...
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хорааа темата е от 2005 год. стига сте ги изкопавали тия стари теми от на майната си!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен
    Е, тази твоя приятелка на 5 годинки ли е, че да не знае как се правят бебетата или по-точно е много наплашена да прави секс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си