- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo za michita ;)
ei michenca q mi kajete i na mene kak sa br1snete otdolu? V smis1l tak1f kakvo izpolzvate?? depilirashti kremove[plz za marki] , kola maska dr..??
az polzvam samobrusna4ka![]()
![]()
![]()
Еми аз със самобръсначка,щото с кремовете в много бавно и се тваря,пак епилатора и кола маската са за мазохисти!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
aaa misi i az sha karam s1s samobrusnachkata nachi![]()
![]()
:P
e zna4i az sam ot mazohistite. Polzvam epilator. Ama pone darji pove4ko
kre6ti6 vika6 ama si zaslujava
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
za sujalenie polzvam samobrusna4ka.. nqmam sili da izdurja na bolkata i da karam s epilator![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз съм такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
На мене ми е все тая, по принцип с бръсначка че си седи винаги на мястото ама са намерих един епилатор и мисля некой ден да се таковам навсякъде.
Еми то и аз карам с епилатора...защото е мекичко и гладичко за по-дълго! Вярно че в началото адски много боли...ама като свикнеш е супер оферта :P !
А пък вие как може да се бръснете...толкова е гадно и на другия ден боцка отвратително и сърби яко...
![]()
temata mai e samo za momi4etata ama karai ... ti kato polzvash samo samobrysna4ka predstavqm si kakvi sa ti krakata - vzemi si 1 kola maska i si gotov... pone nqma da vylnqsvash sqka sedmica.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
macki az kato se brusna ne moga navqkade i ednakvo da e neznam vko da pravq pak i tva e za edin den pone za men ujas e trqbva seki den da se brusna kofti e ne moga s epilatora s kola maska ne sum probvala no neznam kvo da pravq
za sajelenie i az ne moga da izdarjam na bolkata ot epilatora ... probvala sam ama se razrevah ot bolka 4ak... sigurno kato porastna o6te malko... kam 17-18 moje i da svikna ama za sq sam na kontra... na priqtelqt mi ne mu pre4i ... na men sa6to... sra4na sam![]()
![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Sys samobrysnachka,s krem epilator-VEET,s nojica ponqkoga,
Аз използвам епилатор, не боли толкова много.
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Кола маска. Бръсненето не си е работа!Първоначално написано от Анонимко
i az gi brasna. probvala sam s lenti ama mn bole6e i samo do polovinata gi oskubah. ina4e tiq dni sam se re6ila 4e 6te hodq na kozmetik boli ne boli 6te stiskam zabi![]()
Hodq na kozmetik
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
Със самобръсначката,щото с епилатора съседите ще си помислят,че нашите ме бият![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
awe macki...s teq samobrysna4ki e ujasno-vsmisyl 4e ... na drugiq den pak trea da se brysne6 , gadno e i ne e ... meki4ko taka da se kaje i mn qkooo zagrubqva , a s kola maska (koeto az pravq) kato ide6 na kozmetik si ti opravat si4ko i si si 6+ .... si ti dyrji vreme , a ne s teq brysna4kie da de , boli malko no se svikva s vremeto
heh ! are
![]()
i as taka, nai-burzo, nai-lesnoПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
az sys epilatora naistina v na4aloto boli mn no posle svikva6 i se tyrpi !
само веднъж опитах с кола маска ...и поече няма да повтарям .. И си ползвам самобрасначка ...а понякога и "Veet"
Премахвай всичко що ти пречи,тъпчи,ала живей! Човек бъди,а не човече-гори,но никога не тлей! Печал и милост не признавай, гранит бъди-човек от мраз! Едничка власт в света признавай-властта пред собственото Аз! А.С.П