.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Moderated by ^npocTo^a3^f^: Вярно ли е, че ципата няма...

Kjete mi vqrno li e, 4e cipata nqma ni6to ob6to s bremenostta, 4e moje6 da zabremenee6 i bez da ti e skusana cipata??? MOlq da otgovarqt hora koito znaqt !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Еми зависят ... ако си още девствена надали има някъв процент ... поне не мисля ... поради простата причина, че сперматозоидите няма как да преминат през цепата за да стигнат до яйцеклетката ... :P

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Gluposti ako si DEvstvena oshte ne mojesh da zabremeneesh zashtoto cipata ti ne e skysana i prosto nqma kak Drug e vaprosa ako si pravila sex sas nqkoe momche ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Като се замислите теоритично - може да си правила секс, но ципата ти да не се е скъсала (по една или друга причина), НО ако той е свършил в теб естествено, че ИМА шанс да забременееш Все пак вие от къде си мислите, че тече мензиса?? - Ами точно от там! Така че щом има достатъчно място той да излезе, значи има и достатъчно място сперматозоидите да влязат!

Голям фен
    Абе хора, чувате ли се какво говорите ? Как да няма откъде да минат сперматозоидите? Ципата си има една доста голяма дупка по-средата, а може и още няколко по-малки, откъдето да изтича менструалната кръв. Това да не е запушалка през, която нищо не може да мине.А иначе по въпроса - има дотолкова общо, че ако не си правила секс няма как да забременееш. Ако си правила секс и той е свършил в теб, дори и ципата ти да не е разкъсана, си има вероятност и да е станало нещо, въпреки че хората, които не са запознати с това как точно става номера се шашкат повече от нужното. А ако той не е прониквал в теб или пък е свършил отвън вероятността да е станало нещо е почти нулева ( сега оставете намира тия капчици, които се отделят преди свършването). А и откъде знаеш, че ципата ти не е разкъсана ? Ти може въобще да нямаш ципа или пък да се е разкъсала при някаква тренировка или нещо друго, но това както казах в началото не е от много съществено значение, защото сперматозоидите са толкова малки, че за тях дупчица от игла е по-голяма отколкото за нас тунел с диаметър 15 метра. Мислиш ли, че не можеш да минеш през толкова широк отвор ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Emi to i da ne ti e skusana cipata pak moje6 da zabremenee6. Dori i pri parviq ti puk pak move da ti naduqt korema

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami tova e naistina mnogo interesna tema,i mnogo trudna za otgovor.Ami az naistina neznam,no mislq i predpovagam 4e moje,daje sega pitah maikami i e lekarka,kaza 4e kategori4no moje da se zabremenee...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Mda moje da si bremenna bez devstvenata cipa da ti e razkusana 6toto pri nqkoi jeni tq e izkliu4itelno raztegliva i se razkusva edva po vreme na rajdatneto....

Голям фен
    apsolutno e vazmogno da zabremeneesh tia zipata da ne ti e kontrazeptiv +tva kak mislish che ti idva zikala ako niama otvor

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Gluposti ako si DEvstvena oshte ne mojesh da zabremeneesh zashtoto cipata ti ne e skysana i prosto nqma kak Drug e vaprosa ako si pravila sex sas nqkoe momche ...
    Ima vazmojnost!Razbira se,4e ima!!Kakto nqkoi pred men kaza,cipata si ima otvor,prez koito preminava menstrualnata krav.Daje sum 4uvala,4e nqkoi jeni imat tolkova elasti4ka devstvena cipa,4e tq se kusa napalno edva kogato rajdat!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

emi ima veroqtnost razbira se!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

може да забременее6 и да има6 ципа ама вероятността е много по малка.за6тото тази ципа спира сперматозоид4етата и те умират преди да стигнат до 6ииката на матката

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    abe horq govorite gluposti.ne ste li 4uvali 4e ima momi4eta na koito ne im se kysa cipata pri pyrviq pyt prosto pri tqh e mn elasti4na i dori im se kysa na nqkoi 4ak pri rajdane.moje da se zabremenee taka est

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

4е може-може но вероятността е много по-малка.все пак тази ципа играе роля на някаква бариера която не пуска лесно 4ове4етата да продулжат.а те умират за секунди.и преди да стигнат до матката 6те са гу6нали прасковите

Фен
    Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Po princip, ako zabremeneesh trqbva da ima oplodena qicekletjka ot spermatozoid, koito trqbva da dojde ot myj. Sledovatelno - trqbva da ste pravili seks ili pone nqkakyv dostyp da e imala spermata do teb (naj-logichniq nachin e seksa). A ako si pravila seks - devstvenata cipa se razkysva, taka che, da , dvete sa svyrzani. Izkliuchvame sluchaite, v koito spermata ti e vkarane vyv vlagalisheto sys sprincovka i vskqkakvi takiva ...
    ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Вярно е, като знаеш що питаш
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    Brooklyn,New York
    Вие за инвитро чували ли сте?
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings