.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Това е статия, която намерих в интернет и ще ти свърши работа да се запознаеш с това що е херния. Не съм казал, че при теб има, възможно е проблема действително да предхожда една настъпваща менструация, но без преглед не мога да ти кажа, какъв ти е проблема.

В началото заболяването започва с болки в областта на херниалния отвор,появяващи се при физическа работа или продължително ходене.Външна проява на хернията е подутината,в началото малка,която постепенно се увеличава.Тя се вижда и опипва добре в право положение и при напъване,а в легнало положение се прибира в корема и изчезва. Когато херниалния отвор се разшири болката обикновено изчезва.Основен симптом остава подутината,която бавно увеличава размерите си.[/i]
    Не,нямам нищо подуто.А ако ще ми идва има ли начин да облекча болките.
    Чувала,че със горещ чай ще стане,вярно ли е?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Дали имаш или нямаш топче ти трудно ще определиш. Не винаги е задължително да имаш нещо, което да напипваш! Това може да каже специалист след съответния преглед. Аз пак ще ти кажа, че през интеренет и без реален преглед много трудно мога да ти поставя диагноза.
    Относно облекчаване на болката - топлите чайчета няма да ти помогнат. Не е добра идеята да лекуваш симптома, а причината!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    А последно на какъв доктор да ходя-хирург или гинеколог?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ако гинеколога отхвърли гинекологичен проблем, ще трябва да отидеш при хирург! Повече инфо на мейла ми!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

_h_h_h_
    Guest
    abe hora na edno momi4e ot moq klas(az sym 7-mi)e adski ploska..i i doide po rano i ot na men..za tva 4e tva ne e garanciq 4e kato si ploska ti e rano da ti idva..apyk nz..vyzmojno e i da ti doide..

Фен
    Град
    Vkyshti
    Може би си ходила с гол кръст и той е измръзнал!За това трябва да се ходи с по-длъжки дрехи през студените дни.За да не страдаме после
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Цитирай Първоначално написано от luDo_LaPe^
    Не,тва с яйчниците е невъзможно,щото много рядко ходя с накви къси потничета,бодита и тн.Ако съм се облякла с нещо такова,значи много топло...
    Не може да е от нищо настинало

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    eeeee ako ti idva 6te te boli dolu nisko a ne samo ot nqkoq strana.vri pri lekar nemoe da ti ne kajat ko ti e

По средата? Там не е ли пикочния Оооо съвсем се обърках

Gost
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от luDo_LaPe^
    По средата? Там не е ли пикочния Оооо съвсем се обърках
    Nqma smisul da se oburkvash(sujalqvam 4e ne pisha ma kirilica) , no spored men ako levkocitite sa ti na gornata granica, nai-veroqtno imash apandisit!Interesnoto pri nego e, 4e boli i ot dvete strani!Ako se natisnesh ot lqvata strana i te boli ot dsnata ...qsna e kartinkata!
    No razbira se , moje i da e drugo!zashtoto pir apandisita obiknovenno se vdiga temperatura!Ako oba4e imash hroni4en apandisit, tova ne e zaduljitelno!Nai- dobre se opla4i na li4niq si lekar!
    Nadqvam se da se opravish!
    (Got to know , Discovery chanel)

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)

i men ne bolesh taka tu ot lqvo to ot dqsno lekarire mi kazaha 4e qm mnogo suho i mnogo zeleno

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    1во не мисля че си малка за да ти дойде(на години) и 2ро може да си настинала ) не е задължително да е от тва че ходиш с гол кръст, може да има някакъв вирус
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    i men ne bolesh taka tu ot lqvo to ot dqsno lekarire mi kazaha 4e qm mnogo suho i mnogo zeleno
    Говорих с едно момиче,което си ме познава от отдавна и ми каза"ооо забрави,малка си,разбираш ли"...честно казано наскоро не ме е боляло.Боли ме по-рядко,но по-силно
    Хм...напоследък го карам само на кроасани и тук-таме някоя супичка...утре ще намина през лекаря си и ще пиша кво е станало.....

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ама ти още не си ме послушала на какъв доктор да идеш. До сега можеше да си се опправила и да ме черпиш бира!

Аааа виж ся-за бирата е още раничко Бе...аре,аре ся-личния няма да ми даде направление ако не съм с мамито.А мамито се връща в 5 и половина следобяд и последноо нещо,което иска е да тръгва па някъде...като се гътна-една шматка по-малко

Guest
    izbqgai ot aushvic i ne im davai da pravqt pove4e eksperimenti s teb

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 11 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Sofia
    xaxa, tq rabotata iasna! Bira che niama da cherpish to e iasno, no pone .... problema da biahme reshili. Kaji na Mamito che ako ne te zavede za napravlenie shte si namerish chasten doktor i shte otidesh samichka . Tova shte triabva da i nakara da se razmisli pone.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си