- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на косата:)
zdraveite na vsi4kineznam koq podred e tazi tema po otno6enie na izpravqneto na kosata no dotuk ne namerih ni6to ot tova koeto na men mi trqbva zatova re6ih da pusna nova temi4ka
poneje moqta kosa e leko 4upliva i naposleduk si q izpravqm sus krugla 4etka i se6oar sled vsqko miene na kosata i stava super,oba4e me e strah 4e sled vreme ako produljavam taka da si q izpravqm prez 3 dni neznam dali nqma prekaleno mnogo da se izto6ti
zatova vuprosa mi e dali ima nqkakuv drug na4in za izpravqne na kosa osven sus 4etka i sroar i sus presa,za6toto tova su6to super mnogo izto6tava kosata-a i bez kudrin
predi probvah sus 6ampoana i balsama na sunsilk za prava kosa ama mai nqma6e osoben efekt
zatova ako nqkoi znae nqkakuv na4in neka kaje plss
blagodarq na vsi4ki predvaritelno
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
sega ne moga da se setq za drug na4in za izpravqne na kosa no ako izpolzva6 maski za izto6tena kosa pri vsqko kapane nqma da se sasipe ili istanee![]()
Emi to tva s 4etkata i se6oara e nai nevrednoto zak osata...verno si kupi maski i se kupi s podhranva6t 6ampoan
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Az moita si q izpravqm sas seshoar i 4etka prez den ot blizo 2-3 god i nishto i nqma, spoX![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
Emi az polzvam presa,ama predi i aizpolzvah mnogo 4esto i kosata mi mmnogo se bee iztotila,taka 4e ako s presa po riadko,a i ne4e i s 4etka stava,nito mai niama da ti stane s neia![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
ee supermersi mnogo za otgovorite-a az poprincip si slagam balsam pri vsqko kupane a maski po rqdko bi trqbvalo pak da ima efekt
![]()
Хммм...не е съвсем вярно, че не се изтощава косата.
Аз си я изправям със сешоар и четка през ден от 2 години и определено си е изтощена, въпреки че използвам всякакви шампоани, маски, балсами, течни кристали и т.н. Е, положението не е чак толкова лошо, но косата ми определено не е същата. Ако се подстриgваш често съвсем няма да си личи.![]()
Иначе други начини няма освен с четката и сешоара или с пресата.Но да не ти се изтощава толкова можеш да използваш "Londatrend Препарат За Изправяна На Коса". Това е съвсем ново, аз го имам от 1-2 седмици и горе долу от толкова е излязло и на пазара...
Въпреки че косата си ми се изправя по еднакъв начин със или без това все пак би трябвало да не се изтощава толкова.
Дръг начин за изправяне е с пресата като преди да си изправиш всеки кичур му слагаш пяна за коса, добре я втриваш и чак тогава изправяш, така се задържа права по-дълго и пак би трябвало да не се изтощава толкова.![]()
От 3 години се духам със сешоар и четка и досега не ми се изтощила много много...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
mi i az si q izpravqh vseki den dobredi mesec nqkade no sprqh 6toto mn mi se izto6ti kosata no otidoh na frizior i toi poopravi polojenieto.re6enieto e prosto ne go pravi mn 4esto
az mn rqdko si q izpravqm-i to predimno s presa
kupuvai si serumi kato si izpravq6 kosata
Моята коса също е чуплива и два пъти седмично ходя на фризьор,за да ми я изправят с преса.Така косата ми е идеално права и освен това става невероятно мека,гладка и блестяща.Аз лично незнам други начини за изправяне осмвен с преса и с четка и сешоар.Наистина на пазара има много стилизиращи продукти,за които също се твърди,че приглаждат и изправят косата,но поне според мен не са много надеждни.![]()
Fuck me,i am famous!
AZ ot blizo 2 godini si izpravqm kosata s utiq.Kolkoto i stranno da vi zvu4i izpravq se perfectno.Vsi4kite mi priqtelki se izpravqt taka.Ne se izto6tava 4ak tolkova.Efekta e strahoten.Probvai.Ako te e strah naprovo s utiq moje otgore da sloji6 edna karpa i varhu neq da gladi6.Pak stava hubavo.Trqbva oba4e nqkoi drug da te gladi ito na masa za gladene.Az redovno se izpravqm i stava strahotno,mn po-hubavo otkolkoto s presata!![]()
![]()
![]()
[/b]
nedeite da si gladite kosite zashtoto se iztoshtavat strashno mnogo tva mi beshe greshkata i na mene posle ot kosa do krusta sega mi e o ramenete nqma smisul, nai-dobre e s seshoar i chetka az si q izpravqm taka no predi tova se majete s produkti koito zashtitavat kosata ot toplinata tova e nai dobriq nachin za men!
аз мисля,че няма по-безвреден начин.