Що за глупост е това?
не виждъм смисъл точно тук е мястото както момчетата така и момичетата да се учат от проблемите както на единия така и на другия пол. Така или иначе тук никой с никой не се познава така, че едва ли някой ще го е срам да попита нещо малко по-лично.![]()
Какво лошо има момче да чете за женския оргазъм ми нали тук е мястото от кадето трябва да получи някаква информация? Знаеш ли колко пъти съм виждала момчета да помагат на момичета в "Козметика и диети" най-малкото за диети мисля, че както момчетата така и момичетата са достатъчно компетентни за да могат ЗАЕДНО да помагат!
+ това само едно не мога да разбера защо трябва да има такава дискриминация да се делят момичета и момчета? Какво лошо има? Аз не съм видяла някой момче да се притесни от някой момиче или обратното.
И да има такива раздели кой ти дава гаранция, че няма един на друг да си четат темите тогава се губи сякакъв смисъл от такива разделения.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.