- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кой бихте искали да "спите" от форума?
Попринцип не пиша много тук,но ми беше любопитно!
Не, че ще стане, но - с GeRyTo![]()
![]()
Vingai shte stane s COKI :P
Ami sys Wako 4estno da si priznaq shtot taka kat sym mu 4ela mneniqta misla 4e e stabilka ama de da znam ...![]()
s tedo
i mai i s NOEX:P
![]()
mnogo sa mi sladki i dvamata![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
само за спане много...но ако става дума за секс...там вече е сериозно и няма да отговарям защото ще обидя някой![]()
![]()
![]()
![]()
С никого от форума не искам да спя,в момента просто искам да спя с плюшената ми играчка,много съм уморена,а утре съм на даскало![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
au da ne e samo s edin?!![]()
s leona(ne,4e sam lesbiika,ama tazi macka mi e slabost :P )am s Tedo,NoeX i mai sa tova![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Поласкан съм! :PПървоначално написано от DeziRe^
ихих с криси(абнормал бейби) и момченцето
и може и да има някой друг но със сигурност
ще го запазя в тайна![]()
xaxax interesno
mi 4esno kazano NS_Pi4 mnogo mi dopada izrudqga e a pak az po takiva si padam;p![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Slayer ... е симпатяга![]()
умен и стабилен типаж
s nikoi, ima nqkoi pi4ove, koito me kefqt, no ne sum takava 4e da trugna da govorq gluposti i da se vmania4avam v takiva "gluposti"
![]()
![]()
![]()
Ако искаш мога да ти каже къде да го намеришПървоначално написано от Chiana
![]()
Я бързо казвай кое е тва момчеПървоначално написано от VirginPunk
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ami kato tzqlo ne odobrqvam mnogo temata,no mom4eto ot tozi forum ,s koeto iskam da "spq"...toi si znae koi e-pokazala sum mu go dostatu4no puti. :P
незнам за да спа с някой попринцип трябва да имам някакъв близък контакт с този човек, а от форума единствения ми по-близък контакт с момче е с LunaTriCk.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Бих само и единствено с едно момиче ... с което се познавам от може би 3 години ... а може и една тройка с нейна френдка ... хаха ебавам се ...
Никоя не ме иска ... така че с никоя![]()
От форума със никой,ама никой
мисля да му дам възможносттаПървоначално написано от BlinD^BoY
да разбере сам![]()
![]()
![]()
![]()
Тези, с които бих спала, вече не влизат тук... То не че аз много влизам и затова нямам мнение от настоящите потребители кой ме привлича по този начин.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
![]()
![]()
az ne vidjam smisyl v tazi tema, nyama da kaja pyk !
![]()
![]()
toi si znai
ili ne
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^