- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кой бихте искали да "спите" от форума?
izvinqvai za tova,koeto napisah!dano da ne mi se surdi6.znam,4e prekalqvam...Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
![]()
манияПървоначално написано от DeziRe^
и аз не знаех ... ех до къде достигнаха технологийте :P
аз не искам с никой![]()
I az taka si mislqПървоначално написано от paris
![]()
Hmmm...ne sme prosto sme po razkreposteni i mladi xixixixixiixi praime si kefa shtot i tva e do edno vremeПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
[/b]xahxhahxhahxhahxhahxhaxhahx LELEEEE tfa be6e super qko mn se smqh 4estnoПървоначално написано от Анонимко
po temata - mislq 4 ene e seriozna ... s nikogo !
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Поколенията се сменят...
Преди 2 години имаше хора, с които не само бих "спал" от форума...
Сега като, че ли нещата са по-различни... В момента само да излезеш на улицата и ...си разкъсан...
Напоследък не ми оставаше време да излизам много, но сега разбирам, че да си тийн днес е много яко - така че след като се видяхте кой с кого... хвърлете едни зарове и действайте преди да ви е минал мерака, че изкушенията по пътя не са малко!
I az sym takaПървоначално написано от sherry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami sled provedenite razkritiq bih iskal da spq s Blind Boyspox ne sam Gay ... ama nali se razbra 4e e mOmi4e ? zna4i bi trqbvalo da se pishe Blind Girl ... maa moje bi e momi4e s Penis? :} mai4e moje da e hermafrodit-4e :P ne ... tq e izpadnalo lape ama ... shte spq s neq :P (da ne sam LUD!?! )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
s : lucifer`s-devil
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Хм..незнам ..никoй не познавам..и се пак ще отговоря.С никoй.Просто ..не че нещо ..ама не бих.
И аз не бих спала с никой от форума!![]()
Ххаха всичките ще ви опъна бе не се притеснявайте..знам че го желаете .. така ще ви е*а, че няма да остане девствена дупка по вас
11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Много си права!!!Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
![]()
![]()
Айде деПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
От кога те чакам
![]()
:P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Еи ш! Герганоу ти каде са слагаш?Първоначално написано от GeRyTo
Изневеряваш ми! Предателка!![]()
![]()
И аз мисля така ...Първоначално написано от аВеР4еТо
Кръшкачка!
Аз аВеР4еТо най много я чакам, ама тя все не идваПървоначално написано от NoEx
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Еми и аз така, ама ...Първоначално написано от GeRyTo
![]()
Ми нз ..нов съм и немога да кажа още,ама сиг ше са доста![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
tova e malko tapi4ak vapros spored emn .... az ne poznavam nikoi tuk no mislq 4e 80% ot mom4etata biha spali s si4ki momi4eta v tozi sait pri nqkakvi usloviqza momi4etata neznam no e savsem normalno pri majete da iskat si4ki
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
бих спалл с "faxy"![]()
![]()
![]()
nai mnogo me kefi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Ем те повечето са малки :Р ,ама има 2/3 момичета дето ме кефят и са по на 18/19 г. ... ама не им помня никовете вече ...![]()