- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Височина и тегло
170/54
Висока съм - 168. Кг = 48 Нещо сега се опитвам да кача....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Е време и аз да се изкажа
182/59![]()
ногу слабички сте
1.67м/49кг
в топла нощ през юли
163см (според личната ми карта 164)
54кг (лятото се очертава да отслабна)
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
1.90
120kg
Първоначално написано от VirginPunk
![]()
nemoje da si 170!
az s`m 172 i s`m malko po niska ot tebe![]()
ina4e teja 52kg![]()
168
44 кг.
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
177 cm
73 kg(sled qdene stavam 75 :P )
a momi4etata - ne se vulnuivaite tolkova, vajnoto e ne kolko tejite ili ste visoki, ami da izglejdate dobre!
`Only the Strong Survive`
Висока съм 174 и тежа 54 кг![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Апфу избихте ми комплекси бе хорааа![]()
Висока съм 161
кг.... кг.... срам ме е да кажа![]()
но аайде ше ви кажа 41 кила съм![]()
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
172/66
toq vypros : "kolko tejite" pri momi4etata e kato
pri mom4etata : "kolko vi e golqm ?"
mani begai
ina4e az sym 180/70
169/57
-===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-
1.68sm
53 kg![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Само да кажа,че огромно значение имат пропорциите и изобщо структурата.Тия хора,които ги виждате по улицата,може да са по-малко килограми,отколкото смятате,но просто така да изглеждат поради ред причини.Така че ако има хора в тоя форум,които ви се струват анемични,не е задължително да са с перфектни тела.Аз примерно моето тяло не си го харесвам кой знае колко,но все пак нали си е мое,обичам си го.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
az pak sam 188 i sam 83 kilograma ....
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Ami az sym 0t "dylgite" - 170 i 55 kila! 0ba4e k0kalite mi sa mn tejki :P! Abe debeli4ka sym si!
162/50se pak sa na dieta
![]()