- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Височина и тегло
Milichka az li4no zapo4wam da se komplexiram tuk vseki vtori ili treti ima "manekenski" merki.Първоначално написано от Daqn4encetoo
Kato 4eta otgoworite se 4uvstwam ne samo kato gnom ami i kato svinq
![]()
![]()
![]()
Къде се гласите бе,дългучи-146/34!!!Първоначално написано от Daqn4encetoo
![]()
Emi sega ne vsi4ki sme idealniПървоначално написано от kaka_lara
Az mislq 4e sym dosta debela za viso4inata mi
![]()
Eee ti sigyrno si nqkoe po-myni4ko i zatova :PПървоначално написано от luDo_LaPe^
Леле...как лъжете всичките...направо...165-40 килограма,да не сте болни от анорексия?...Направооо,повя вах ви направо,вярвам само на едно момиче щото съм я виждала,аз съм 165 и тежа 53!
HeheПървоначално написано от just
Tova che ti si 53 ne znachi che drugite ne moje da sa 40... I osven tova zashto da sa bolni ot anoreksiq? Az sym 173 i syshto teja gore dolu tolkova kolkoto teb, no pyk opredeleno ne sym bolna ot kakvoto i da e. Taka che bydi malko po-optimistichna i ne si misli che vseki koito ima hubavi merki e izlygal
![]()
169-170 50-51kg
височина - 1.65 някъде![]()
(ма не съм сигурна )
Кила - 42.2![]()
Килата мн точни, пък височината куца нещоПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
San4e, verno li si tolkova kg??? wow, mnogo si slabi4ka
az sam 160/46 i me zadovolqvat tezi merki
No MaN, No CrY!!!
\m/
170см, 51-52кг и съм мнооооооооооого доволна от мерките си![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
1.66 м ,49 кг.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
А яз пък съм 198 санта на 102 килорама.
Абе кво сте тръгнали да се оплаквате??? Всичките сте си нормално слаби. Някои даже доста. То зависи и от структурата де. Аз кво да кажа, като съм 178см на 64кг??? Абе виждате ме на кво мязам в подписа на Аз съм БЪЛГАРЧЕ и в моя. 2/3 от тия 64 кг за ми в гъза събрани. А вие сте ми тръгнали да се оплаквате.![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
175 см
57 кг
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
165 51 kg![]()
:P
Не й вярвайте има готин задник. После може да ви пратя негова снимкаПървоначално написано от Bimper-ska
Излъгах...нямал съм негова снимкаКрие се тоз задник
Ама не е дебела..само така си мисли
Горе- долу 165... към 43 кг...Ама не съм напълно сигурна.. Надявам се да съм смъкнала някое и друго килце, макар и сега да не съм недоволна..![]()
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
Хех....perfect аз съм 1.80 72кг тва беше отдавна сега нз кво що еПървоначално написано от Lady_Love
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Хмммм...да ,изглежда ,че почти всички тук сте ужасно слаби.Не казвам , че някои от вас наистина не са толкова, но това леко ме съмнява , още повече , че по улиците повечето хора , които виждам на нашата възраст не са с никак перфектни тела , а аз самата съм 158см /46 кг.Може да ви звучи много , но всъщност съм слабичка.Така че тези килограми нищо не значат.Някои хора имат по-тежки кости, а и както знаете сланинките тежат по-малко от мускулите.
170 sm i 53 kila![]()
![]()
Xaxa Blind^boy ee nzm dali e perfect.. To trqbva da se proveri.. taka samo po danni...![]()
![]()
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
почти като менПървоначално написано от foursquare
175/52
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Айде да има награди за "Най-крайните"