- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Паста за зъби
От коя паста сте най-доволни? А коя не бихте си купили отново? Каква ползвате в момента?
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Signal....![]()
a nyama li skoro da vidya tema otnostno toaletnata hartiya ?![]()
we'll die alone like a stone ^^
Аз смятам да пусна тема "Кой прах за пране използвате ?"
Blend a met ili Aquafresh
Ne bih si kupila otnowo Astera, Signal, Mecho Puh, taia v anketata Pomorin za pruv put 4uwam no malko sumnitelna mi izglejda![]()
ako iskash shte ti kaja kva polzvam - BelanaПървоначално написано от Immortality_
:P
![]()
ina4e pasti4ka za 4ene - Blend'a med (blind-boy sus mEd) :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Sega polzvam Blend-a-med a ina4e nikoga ne bih si kupila otnovo astera ili dental[/b]
Ся караме на "Вадемекум". Майка постоянно взима различни пасти за зъби такаче нямам мнение
Защо не сложи някоя друга снимка? Аз ся ще си избера някоя и ще си сложа![]()
ami kato 4e li nai haresvam colgate i blend-a-med drugite sa mi mnogo fal6ivi;}} ama ima6e edna aquafresh navremeto mn q polzvah ne be6e za izbelvane ama mn beli mi bqga zabkite ot neq![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Нямам някакви предпочитание , каквато купи майка ми , такава ползвамИначе сега сме с Астера
![]()
Кажете коя паста е за избелванеПървоначално написано от Chiana
![]()
![]()
![]()
Само Бленд-а-та
signal
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Откакто се помня винаги съм ползвала Blend-a-med и съм си доволна.
"Hominem te esse memento"
Aquafresh![]()
![]()
май само аз и ти използваме тази паста за зъбиПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
^me too.
но всъщност нямам никви претенции. важно е колко често си миеш зъбите, а не с каква паста.
2 пъти на денПървоначално написано от untoten
![]()
на мен ми се налага по повече, щото ям много сладко, а някак не ми е приятно да ходя на зъболекар![]()
иначе хубава паста е Лагалут (или нещо такова). препоръчвам я на тези, на които им кървят венците.
Astera
Бленд-а-мед ме кефи, в момента ползваме нея... всеки път сме с различна паста, обаче като че ли тази е най-добра.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Blend-a-med![]()
Наще взеха някакви нови от тях и останах много доволна - адски готин дъх ми правятЕдната е с дъх на портокалче :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
аквафреш с билки rullezz![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Aquafresh! Иначе никога не бих си взела отново Vadamecum - ужасна е !![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...