- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Домашни любимци
Сорка, ако вече е имало такава тема, но отдавна не съм срещала. Какъв домашен любимец имате?
Аз имам:
1. Котарак - 6 годишен - черен - Блеки.
2. Кучка - 4 годишна - бяла - Белана.
3. Японска танцуваща мишка - 10 месечна - черно и бяло - Ели.
4. Котарак - 2 месечен - рижо и бяло - Мишо. Малкият всъщност от 4 дена го имам. Много сладък. Мишо идва от мишок, не от оня рапър.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Kotarak...
4eren...kazva se Devili e na 8 meseca
![]()
we'll die alone like a stone ^^
kotarak siamec Chocho na 5 godini dva papagala valnisti Gogo i Djesi i edin akvarium s glupi idvat i hlebarki 4at pat v nas ta i te se schitat
nqmam![]()
i az imam sushtoto govedo v nas - 4eren kotaark ama e na 3 godini ... kazva se Блеки ama po navik mu vikam ЧерньоПървоначално написано от Immortality_
))) neznam zashto moje bi shtoto e 4ernil4ica :P
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Az imam ku4ka kazva se Tarai e na 1 godina i 10 meseca may :P
Aaa zabraihh bqla e i ottyk ottam ima 4erni petna
3 години молех наште да ми земат кученце и вече се отказах![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Аз веч мои нямам. Сестрата има хамстери...тя постоянно мъкни нещо, ама и аз незнам к'во щото си й стои в нейната стая и ман не ме интересува. Иначе преди имахме много животни. Куче, риби, хамстери, антиплани, финки...пък от улицата..майкооо сестрата постоянно носеше кучета и котки за по 2-3 дена...а кратко съм си гледал жаби, змии, таралежи, костенурки, и бая видове птици (диви пойни и хищни)
Маскиран на котко розов заек от друга планета.Хмм към 7 годишна... http://bgphoto.net/photos/4488/o632511008157656250.JPG те тая топка...казва се Златина ама аз и викам "кучко",""мармотеее" и всичко което можеш да намериш в хладилника
Котаракът ти ми е адаш!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Левски шампион але але!
2 кучки-Цеца (10), Спаска (2)
и един куч-Панайот (9). така им викам аз...официалните им имена са тъпи.
Аз имам женско морско свинче - Аси
Ето я :![]()
1 кавказка овчарка - Цезар
1 Болонка - Бим
1 Болонка - Топси
1 Болонка - Още няма име
1 Котка ,рижава ,пич от класа - Тоби
Е само това е![]()
breiПървоначално написано от foursquare
mnogo ne6to de
![]()
imam 3 kotki: ulichna prevyzxodna,shotlanska klepouxa -jenska kazva se Misq [ne i pomnq cqloto ime] i britanska kysokosmesta - myjki,na ime Tami[Tamerland] - TVA E LUBIMOTO MI KOTENCE.
Imam i edno kuche, rotvailer -myjko RamZeS![]()
Аз пък имам 1 котарак Който се казва Литъл(смешно е но в онзи прекрасен ден не ми хрумна нищо друго)И ми се струва че е на около 5-6 години :P
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Аз пък си имам зайче![]()
![]()
Имам си едно "кученце"на 2годинки,Майки-черна немска овчарка,имам и снимка ама е в един форум от който ме баннаха...
Ами сега сме си поръчали от едно място тигров боксер на 2 месеца!Ще се казва Тара както бившето ми боксерче
Иначе сега в двора имаме една болонка много ме дразни казва се Рита!
![]()
Mngo mi se iska ma nashte...
имам си тарантулка
мн е готинка и се казва хипс
нз кво значи тва
измисли го баща ми
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ами имам 1 папагал-порода:вълнист,светло-съничък със бели перца и се казва Коко(банално)
1 немска овчарка-казва се Рекси
1 нещо като вълче(някаква кръстоска)-казва се Бъки
1 доберман-казва се Цезар
Кучка ми звучи кофти,затова:имам женски ирландски сетер,казва се Скарлет и е на 8 месеца