.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Music_Lady^^^
    Guest

Pomognete!Samotna s1m

Molq vi daite mi s1vet!Mn s1m samotna!Priqtelite mi me prenebregvat,a nqkoi ot tqh daje i me obijdat!Mn mi e kofti! Dori i kogato s1m v 4ata i kato kaja koq s1m i vinagi polu4avam otgovor:4ao Dori me e strah da otida na plaj, za da ne se smeqt na groznoto mi tqlo!
    Hiper kofti mi e!plsss daite mi s1vet!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Заеби всички които мислиш за приятели. Те явно не са такива. Пък за плажа..к'во ти пука..я погледни какво грамадни лелки не пържат на пясъка пък тебещ е те е срам...я по-сериозно ако обичаш !!!

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ е прав !Да не ти пука ! Бъди независима !

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Заеби всички които мислиш за приятели. Те явно не са такива. Пък за плажа..к'во ти пука..я погледни какво грамадни лелки не пържат на пясъка пък тебещ е те е срам...я по-сериозно ако обичаш !!!
    Niama kakvo drugo da kaja,da ne ti puka tegli edn amaina na vsi4ko i vsi4ki i 6te vidim togava...
    Aide kefi se na jivota i zaebi "priatelite"pone za malko
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Niama kakvo drugo da kaja,da ne ti puka tegli edn amaina na vsi4ko i vsi4ki i 6te vidim togava...
    Aide kefi se na jivota i zaebi "priatelite"pone za malko
    qvno vsi4ki sme na edno mnenie

Град
    Велико Търново
    Има една мисъл ,че човек просперира когато демонстрира пред околните просперитет.В никакъв случай не ходи като смачкана и изплюта дъвка Приятелите ти те обиждали.Майната им не е достатъчно смачкай ги, отвърни им.Ако не си такъв човек и не ти е по силите просто ги зарежи.Самотата е шибано нещо.Но не търси нови приятели от отчаяние.Те ще дойдат.За всичко в живота има причина и дори да не го виждаш в момента ситуацията си има и положителна страна.Считай това за твое пробуждане.Ако не харесваш нещо в себе си промени го, ако не можеш значи не е трябвало и в случая е трябвало да се научиш да го приемеш.Мисълта ми е, че смисълът на самото съществуване е да се учиш и ставаш по-силна.Бори се всеки ден.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Влизай тука бе! Никой няма да те зареже или разкара, само защото това си ти. И от кой град си? Толкоз ли е малък твоят град, че не можеш да намериш хора, които ще те харесват каквато си, ами се събираш с тези твои "приятели"?

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Цитирай Първоначално написано от Music_Lady^^^
    Molq vi daite mi s1vet!Mn s1m samotna!Priqtelite mi me prenebregvat,a nqkoi ot tqh daje i me obijdat!Mn mi e kofti! Dori i kogato s1m v 4ata i kato kaja koq s1m i vinagi polu4avam otgovor:4ao Dori me e strah da otida na plaj, za da ne se smeqt na groznoto mi tqlo!
    Hiper kofti mi e!plsss daite mi s1vet!!!

грозното ти тяло ? Божеее, па ти си била комплексарка ?
    АХАХА аве girl, да не ти пука ве...е разбира се положи грижи по тялото си и ще видиш как сички ше те захаресват

Например прочети тВА :

*Минерална вода: при изпиване на 2л дневно кожата става по-еластична, пречиства бъбреците и организма от отрови.
    *Ананас: един ананас, изяждан през ден, поддържа фигурата слаба.
    *Кисело мляко: по една чаша на ден, смесена с бирена мая, действа благоприятно на кожата и прави косата лъскава.
    *Диета: по 2 дни на три месеца се консумират само плодове и плодов сок без захар и подсладители. Пречиства се храносмилателната система.
    *Трениране с гирички: по 10 мин. дневно на отворен прозорец, след това - студен душ.
    *Сън: поне 7 часа при стайна температура 18 градуса.
    *Кръвообръщение: за да започнем бодро деня, всяка сутрин се редуват 4 пъти студен и топъл душ.
    *Радостите в живота: душата трябва да се гали, да мечтае, да изпитва удоволствие, да бъдем отговорни за всичко ново, да живеем с усмивка!

НЗ доколко е вярно но пробвай за да разбереш
    УСПЕХ и предай на "аверчетата" си да го лапат от мене

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    tva dokazva,4e nqma6 istinski priqteli,kvo ti puka za tqh sled kato na tqh ne im puka za tebe Q da ne im obra6ta6 vnimanie i da si gleda6 kefa!A za tqloto -spokoino,napravi si nqkoq dietka,pravi redovno koremni presi,bqgai i 6te se opravi vsi4ko,vqrvai v sebe si!ne se natajavai,a se usmihni!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    tva dokazva,4e nqma6 istinski priqteli,kvo ti puka za tqh sled kato na tqh ne im puka za tebe Q da ne im obra6ta6 vnimanie i da si gleda6 kefa!A za tqloto -spokoino,napravi si nqkoq dietka,pravi redovno koremni presi,bqgai i 6te se opravi vsi4ko,vqrvai v sebe si!ne se natajavai,a se usmihni!
    Saglasna sym taka e! Nameri nova kompaniq i ta tvoite "priqteli" im pokaji che ne ti puka za tqh.

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    tOchNO sEgA e MoMeNta dA sTaNEsH nqkFA suPEr LUdA... ProstO NE TrQQ dA TI pUKai dA sE SDuhVasH...akO UceLiSH PraviLnIq NachIN shTE sI UVsEM RazLichna sLEd 2-3 GodiNI sERioZno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си