Ne vqrvam che ima mnogo WRITERi vyv foruma,no vse pak...Dyrja liubimiq mi forum na teenproblem.net da ima i ne6to za WRITERite kato men.Forum v koito nie WRITERite mojem da ofertirame da se pitame.I taka,Aide molq vi ot otdavna go iskam tva![]()
Преди имаше тема за това...но стигнахме до "под кривата круша"![]()
![]()
Тъй че...![]()
Иначе аз подкрепям напълно![]()
Стига глупости.
И аз съм си мислила за това ... добре ще е да има![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Tvoe si mnenie...Ama az sym WRITER i men tva me vylnuva-taka 4e.Se edno da kaja na neshto koeto te vylnuva che e glupost.Vseki si ima hobi i predpochitaniq.Първоначално написано от Cyberdyne_101
едва ли ще стане..тука повечето
не зацепиха фо е writer сигурна съм
ко било вритер![]()
напълно подкрепям
NE E VRITER A WRITER!!!TOLKOVA LI SI ZLE?!SE EDNO DA NE ZNAESH KVO E SKATER!!!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
TVA E TAKYV KOITO DRASKA GRAFFITI=DRASKACH
Ufffff...nqmam dumi
кефя се по принцип на WRITER-и обаче трябва да се замислиш дали за 20-30тина души трябва да се прави форум... Се едно да почнем да правим форум за метълките(не че имам нещо против :P ) скейтарите(пак нищо против :P ) и т.н. Просто форумите се правят за голяма част от хора... Не може такаПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ми от де да знам ма качурПървоначално написано от CRaZy_IKT
Pa i kachur leleee tc tc tc tc tcПървоначално написано от LiNkiN4eTo
e T'va shte e COol!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
4eastno kazano az si mislq 4e 6te nai-dobre ako ima
v albuma otddelen album za grafite az taka nqkaksi si go predstavqm![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз си помислих че ще правите форум за поезия па то ква глупост било. :P Дай прърво снимки да ти видиме драсканиците дето ще ги шляпнеш насред форума ама не на твойте приятели ами лично твои дето ти си ги "врайтвъла". И внимавай щото нали знаеш кво са казали хората - Имената на глупците висят по стените
.
axaxxaaxax tva namek li besheПървоначално написано от Oyama-no problem
Ama hora vie ne me razbrahte NE MI TRQBVA SAMO ALBUM iskam i mqsto kydeto WRITERite da si zadavat vyprosi,da se obmenq informaciq za magazini,spreiove,caps,bombi,graffiti...To ne e samo na snimki-az che imam graffiti imam ama tva e druga rabota![]()
Е ще показваш ли нещо или да чакаме докато не ти построят личен форум.
6to ne si napravish edna tema...ako
ima writeri f foruma she pishat f neq...
otdelen razdel za vas nqa da napraqt
Mi mai da za syjalenie.Ideqta ti e dobraПървоначално написано от VirginPunk
Mersi
Нещо не мога да сфана - как така аз съм по-отдавна от теб тук, а такава тема не съм забелязал???Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Иначе е яка идеята!
Хей и аз съм драскач![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE