.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Аз Нямам Фетиши, Просто Няма Как Да Се Задоволя Като Знам, Че Са Я Минавали Много Хора Преди Мене... Ако Знам, Че Се Подържа И Е Хигиенична... Няма Проблем Може И Да Искам, Ако Съм Закъсал... (Моя Х*й Да Не Е Свинско Краченце, Че Във Всяко Л*йно Да Го Вкарвам?)

Хубава тема ... значи секс за пари ... мажете го обичат защото само така командват колкото искат и получават веднага това което искат не е нужно да гледат децата или да пазаруват или да изхвърлят боклука ... и т.н

a az iskam da popitam za6to jenite se puskat za pari na vaprosnite maje tolkova li si nisko 4isto moralno,4e da ti pla6tat za tqloto i li4noto udovolstvie.....

vinagi

majete vinagi sa si pla6tali za sex i vinagi 6te si pla6tat ne govrq za pose6tavane na publi4ni domove i tem podobni raboti.Vie momi4eta trq da ste mnogo plitko umni za da si milite 4e gadjetata ne sa s vas zaradi seks ako nqm6e takova ne6to seks nikoi nqma6e da si pravi truda da se zanimava sas jeni ,nikoi nqma6e da se jeni i da hodi da raboti za da izdarja semestvo i taka natatak ,odelqneto na vreme i nervi sa6to go borq za resurs.Kolkoto do drugoto e prosto po primitivna forma i za tova go opliuvate.

Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Няма база на сравнение,с човек,който обичаш винаги е по-различно.Само като знаеш,че тая на която и плащаш е минала половината град.Кой знае каква болест може да ти лепне ,макар че уж изпълняват всякакви желания.Според мен една жена,която предлага секс за пари трябва да е наясно точно какво иска един мъж,не говоря само за начина,по който ще го направят,ами за ласки,да му покаже нали че й е приятно с него,иначе никой мъж няма да се чувства напълно доволен.Това е моето мнение от някои прочетени книжки .
    Според мен това е най -тъпото нещо никога небих го правила за пари
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Няма база на сравнение,с човек,който обичаш винаги е по-различно.Само като знаеш,че тая на която и плащаш е минала половината град.Кой знае каква болест може да ти лепне ,макар че уж изпълняват всякакви желания.Според мен една жена,която предлага секс за пари трябва да е наясно точно какво иска един мъж,не говоря само за начина,по който ще го направят,ами за ласки,да му покаже нали че й е приятно с него,иначе никой мъж няма да се чувства напълно доволен.Това е моето мнение от някои прочетени книжки .
    Според мен това е най -тъпото нещо никога небих го правила за пари
    ama se pak bi

НЕ !
    I"m Lonely ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си