- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли всички мнения?
Абе да ви питам като четете някоя тема четете ли всички мнения или като ви се види по-дълго и го остявяте???Мога да кажа че съм забелязал че повечето хора от форума виждат само заглавието на темата и веднага дават "отговор" Вие от тях ли сте?(ако тва ви се стува дълго може да не го четете![]()
Lozenec Hills Is Where I Live
Ами зависи от темата.. Ако видя, че се е заформила някаква дискусия- чета (е презкачам някое и друго мнение, но все пак чета)... Но ако темата ми се види тъпа... само си поствам мнението и тва е.
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
az vinagi 4eta mneniqta.ili sled kato napisha svoeto ili predi tova no vsi4ko pro4itam![]()
Попринцип винаги четЪ .2 пъти ми се е случвало да ме домързи и направо да дам отговор![]()
![]()
![]()
Ако темата ми е много интересна чета всички мнения , но ако не ми е чак толкова интересна чета само някой мнения.Ако са много дълги зависи от желанието ми.По принцип чета почти всичко.
Само глупостите.
мен ме мързи да си вляза в акаунта, па да чета и всички мнения![]()
само, ако ми е интересна темата, но в повечето случаи праскам отговора без да съм чела всичко.
untoten
pove4eto puti 4eta vsi4ko![]()
ДАв повечето случай чета всичките,но признавам си не винаги
Щом използваме цитати значи четем всичко. Поне повечето деАз мн често чета всичко, но не винаги, а 2 или 3 пъти съм пускал мнение безда допрочета темата
![]()
Попринцип чета,когато пускам някое мнение!
Но когато ме мързи или не ме интересува какво мислят другите не чета или чета само на определени хора![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Зависи от темата. Ако е някоя от сорта на фън не ги чета, но затова пък понякога се случват засечки с другите мнения.
Иначе в повечето случаи чета всички.
"Hominem te esse memento"
Ако има дискусия, няма как да пропусна мнение, иначе се
губи връзката. Иначе чета мненията на тези които уважавам и на тези които ме дразнят. А пък ако темата ми се стори важна, без дикусия, пак чета всичко.
Give me your best shot motherfucker!
Az riadko 4eta vsi4ki mnenia prosto poniakoga me pomrazva,no ako temata e interesna pro4itam vsi4ko,taka gi 4eta![]()
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
ами аз чета мненията защото ми е интересно да видя какво мислят останалите по дадената темичка![]()
Не чета само дългите мнения на латиница, това ми скапва очите, а също така и мнения в някоя тъпа тема, писани от хора, които смятам, че не могат да напишат нещо умно. В сериозни (за мен) теми, чета всичко, без дългите постове на латиница, тях не чета никога.![]()
Левски шампион але але!
zavisi ot nastroenieto mi-v pove4eto slu4ai purvo 4eta mnenqta i sled tova pukam otgovor,no ne vinagi ponqkoga prosto pro4itam purvoto izre4enie na vseki post ili napravo pi6a kakvoto imam da pi6a
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Ами като има много отговори и не ги чета всички само някои... иначе чета![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
gore dolu![]()
ami zavisi ot temata, ako mi ei nteresna 4eta vsi4ko, ako e tapi4ka si postvam mnenieto bez da 4eta..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Ако ми е интересна ги прочитам ... повечетоПрескачам дългите постове на латиница
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
по принцип чета всичко,но най-вече в теми,по които са писали много хора щото ми е интересно какво мислят...а понякога просто пускам мнения след като съм прочела темата без да чета другите мнения....зависи си най-вече от темата...
*ThE~WorLd~Is~MinE*