Цитирай Първоначално написано от devil4e
Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
ne prosto me drazni 4e foruma se palni s gluposti ... i da ti kaja ne hodq s nikoq .. s She-Devil sme skysali - a t'va na LS kvo ti pre4i ? 4e sam pisal na lady_bird i k'vo? nemoje li ? off nqma da se zanimavam - jiv i zdrav i t'va e !
абсолютно си прав. Ноекс, нищо против теб нямам, обаче се замисли дали темата ти не е глупава. Тя става единствено за флууд. Тя е само за бъзик, но нужно ли е всички да пускаме теми за да си търсиме гаджета из нета и да се задяваме
PEACE
по темата: заета съм
Един път на ЛС ти казах, че мисля че си тъпа, ще г0 п0дчертая т0я път. Личн0 мнение. Казах, е темата е ебавка, и ти г0 казваш, н0 в следващ0т0 си м0же би най-тъп0 изречение казаш, че си търся гадже п0 интернет ... пр0ст0 не ми се к0ментира. ак0 е глупава не я четете ве, няк0й да ви насилва? ник0й, аз глупавите теми ги п0дминавам, н0 явн0 ви е избил0 на интерер, пр0чели сте, издразнили сте се, че не е за вас. На мен не ми пречи да си пускате, г0лям праз, т0лк0ва ли искате да сте център на внимание?
Хубав0, аз казах на един м0д да заключи темата, н0 не я е, така че кв0 п0вече да направя? И пак казвам, кат0 не ви харесва, кат0 е тъпа, т0гава не пишете