- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой с колко завърши...
...1вия , 2рия срок и годината ?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
аз съм до 30ти ама успеха ми няма да е под 5.40[/b]
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами имам само две четворки!!!Всичко останало-5 и6!!!
*ииии една 3...хи-хи-хи
Още не съм завършила .До 30 юни съм![]()
![]()
Иначе успеха ми...- ла ла ла![]()
Среден успех:
1 срок: 5.66
2 срок: 5.66
за годината: 5.92![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Или лъжете,или сте ебати зубърчетата...Фъки зле ли се очертаваш за годината или обратното?
мне ние маи сме нормални![]()
Да не ти да си тъпичка нещо?
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Тежка работа е да си модератор,земи си почини,че нещо май очите те болят,недовиждаш,случаино аз някъде да съм споменала тъпичка,и нееее,аз определено не съм тъпичка...
ами аз завърших с 5,41![]()
Със 6+. И сега ше ви стана шеф.
1-ви срок: 5.77
2-ри срок: 6.00
За годината: 6.00
Е, седми клас съм все пак...![]()
"Hominem te esse memento"
Na4i pyrviqt srok s 4.78 vtoriqt ne sym go smqtala a godinata s 5.23![]()
mi az nito sam 4ak tolkova prirodno inteligentna nito sam zubar4e a imam 5.90 za 1q srok,5.90 za 2q srok i 6 za godinataПървоначално написано от Disorder
prepisvaneee.tva e cqlata 'filosofiq'
![]()
Bah kolko ste prosti, koi s kolko minal... Pitaite koi minal i koi NE pfuuuuuu ......
az sum do 30tia ve4e ne izdurjam.no 6te um samo s 5 i 6 mai samo po ispanski 6te imam 5 no i po mat moje da mi ostvi 5 znam li.nqma da e pod 5,50
![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
hah radvaite se 4e ste do 30 az kato sam do 15 juli imam priravnitelni izpiti po ruski i vseki boji den sled 30 si hodq na daskalo i tq ni darji po 4-5 4asa bez po4ivka![]()
i tova e vsqka godina estestveno zaradi liubimoto mi mai4e
6toto ako gi vzema tiq izpiti mi davat nqkakav tap sertifikat za zavar6ena ruska gimnaziq s koito moga samo da si izbar6a ... ama kakto i da e... ina4e uspeha mi 6te e ili 5,88 ili 5,75 abe 6te imam 5 po angliiski i ili 4 ili 5 po matematika
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
големи интелектуалци сте били в тоз форум. браво!
аз, като човек от простолюдието мога да се похваля само с нещо от рода на 5.20.
Още не съм,ама предполагам,че ще имам 5.61.Ще видим :P .
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
ами все още не е сигурно, но най-вероятно с 1 или 2 петици (останалото е шестици) пак ще хващам стипендийка и мн се радвам![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ne sam oshte - zaribih se qko po toq forum i sq imam kym ... 13 izpita - po vsi4kosamo zaradi nqkoi horica koito mn. me kefqt :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az ve4e zavur6ih,no spodelqm mnenieto ti za horata,koito opredeleno me kefqt.Първоначално написано от tedo_davis
![]()
da de samo deto shte sam sigurno otnovo v 9-ti klas -trqbva da vi blagodarq na vsi4ki 4e me zaribihte po foruma :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ами аз незнам средно с колко завършвам , но имам само една 4-ка по математика , а всичко друго ми е 6 ...![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...