.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен

отказ за секс

как бихте се почувствали ако искате да правите секс с някой и тактично да бъдете "резнати"?
    Всъщност как ше реагирате?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    gadni4ko bih se po4ustvala pove4e ne bih pitala sashtiq 4ovek ako toi sam ne kaje 4e iska.

Ами зависи дали ходя с това момче или не. Но при всички положения би ми станало гадно, би ми се отразило и на самочувствието, а може би дори и отнощението ми към този човек ще се промени.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ми веднъж на приятеля ми му се спеше и аз му предложих нали...ама той каза,че не иска и като се замисля това нищо не промени...само един ден се чудех дали не е станало нещо,обаче той после ме убеди,че всичко си е наред,но просто тогава е бил уморен...така че един отказ от секс на гаджето ми за мен нищо не значи..и аз съм му отказвала и това не е променяло нищо...но ако стане системно тогава вече е време да се запиташ какво става...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ами не може вечно да ти се иска,примерно ако си имаш проблеми или не си на кеф нещо(на мен още не ми се е случвало да не ми се прави секс,но все пак е възможно...),така че какво ненормално има.Вий ако някой постоянно ми отказва бих се отдръпнала,тъпичко е.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Ми досега никога не ми се е случвало, а и дано не ми се случи.
    Ще е ебаси срама.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ammmm ko da vi kaja mom4etata mnoooo rqdko otkazvat sex Razbirase nali moje primerno ako te obi4a i hodite oba4e toi ne e gotov ili ne iska zaradi teb samata tva e drug vypros no togava bih se zamislila zashto a ina4e rqdko se slu4va e taka nqkoe mom4e da ti otkaje sex (tva go pravim nie momi4etata)

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ще е ебаси срама.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    hah vednaj mi se slu4i tragnax da mu puskam race i da go karam da xodim v spalnqta ama az si bqh qko piqna i toi vse ne ta ne. i na drugiq den kato me popita "abe milo nie s tebe koga 6te spim" 6tqh da umra ot smqh kazah mu 4e ne az se darpam i toi na drugiq den kak mi nalita6e ne e istina
    HardC0re and BDSM forever

Колко ми бе забавно да прочета тази тема. Момчетата рядко отказвали секс, да бе, хубаво успокоение, наистина доста конфузна ситуация. Ако мъжът е уморен, просто ще е от долу и жената ще води снушението.

Ами днес например приятелят ми ми отказа и на мен ми стана гадно, но после рабрах че това не значи нищо, защото на него му се спеше адски много. На мнение съм, че нищо няма да стане ако пнякога изтървете, но е вавно да не става често.

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами на мен до сега не са ми отказвали секс и по принцип е малко вероятно да ми се случи , но ако все пак се случи нищо не би ми станало Който не ме харесва не ме заслужава :P
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Ми как - ще се опитам да разбера,все пак и на мен не винаги ми се прави секс.В смисъл говоря при една сериозна връзка.Ако е за една нощ най-малкото не бих правила намеци,не ме привличат подобни експерименти.
    Иначе досега не са ми отказвали :P .
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    AМи все пак ще се опитам да постигна своето , възбуждайки обекна на желанията, ако не може - скледващия път, ако няма изгледи за такива - сори , пич, ще кажа, ти губиш
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Ами на мен до сега не са ми отказвали секс и по принцип е малко вероятно да ми се случи , но ако все пак се случи нищо не би ми станало Който не ме харесва не ме заслужава :P
    Немога да спра да се смея, девойче, осъзнай се малко моля те. Това "...и попринцип е малко вероятно да ми се случи..." просто си е чиста лъжа, единсвеният начин, е да не правиш секс За това е малко вероятно да ти откажат.
    И това "Който не ме харесва не ме заслужава", направо, ми обраточките, чула, прочела, и незапомнила, и пишеш абсолютно безмислени, и много смешни глупости, ще ти напиша точният израз/цитат

Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус.
    Със здраве да си го ползваш.

Надявам се другият път да го използваш както трябва, и където трябва.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Не превръщайте темата в чат или в място за спорове и обиди. Ако имате нещо да си кажете използвайте ЛС!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    mmmm nz ... :P
    Ei ama t'va e super gadno - pravil sam go i to na bivsho gadje :P daje shtqhme da skusame zaradi tova 4e tq isakshe sex a az - ne ne ne i pak ne :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

mechokuh
    Guest
    в това няма нищо лошо...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Преди няколко дни приятелят ми си поиска от мен , но аз не му дадох.Не че не исках , напротив имах голямо желание , но просто обстановката не беше подходяща (малко претенциозно) пък и родителите му можеха да се върнат.За мен това не беше нищо сериозно , просто не беше момента.Не знам точно какво мисли той за това , но според мен няма основания за напрежение във връзката ни.И това ще се случи рано или късно.
    Иначе и на мен са ми отказвали но тогава не ходех с това момче и той знаеше че няма да има нищо повече от секс , сигурно затова ми отказа

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем...с едно момиче (тя и е лелка де ), че аз я "пробвах" но тя отказа. И след месец пак, но пак без резултат и аз я зарязах. Уж много се обичаме, ала бала...пък..незнам...пък и тя е на 19 в момента Незнам защо така....просто като тръгна към "онова място" и се гърпаше

Фен
    Град
    София
    Много сте активни напоследък !

Отказът е нормален, особено ако любовта е много силна и ...още повече, ако умората е още по-силна !

... или разбира се при пълната противоположност на горенаписаното...

И сега за тези, които не разраха какво написах отгоре:
    Да ти откажат - има причини, ако го/я обичаш разбери какви са и не го повтаряй !

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ще е ебаси срама.
    I az taka mislq.Ama v kraina smetka SExa ne e vsichko

дамз..на мен съ6то би ми станало гадно и би ми се отразило на само4увствието кофти

Хм, малко е възможно точно момче да откаже на момиче за секс, но аз си пиша с един пич, който го е правил и ми разказа колко се е шашнало момичето като й е отказал, а той си е сладък де
    Не мисля, че би ми се наложило да се моля, а и не мисля, че би ми се отказало, момчетата какво ли не правят за секс
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Който не ме харесва не ме заслужава :P
    Както винаги, съм съгласна с моята сис.. До сега никой не ми е отказвал. Само аз съм отказвала.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Еййй, голема работа, на мен са ми отказвали веднъж и аз съм отказвал 3-4 пъти...
    1 - Имах гадже, а една курва ме издърпа в кенефа на един РД
    2 - Бях уморен след 3 дневна екскурзия, 48 човека в автобуса, няма баня посред жарко лято, а тя искаше секс още на автогарата...
    3 - бях си пукнал 3 ребра и не можех да мръдна, а за секс и дума да не става
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си