- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Edna usmivka
Усмихвам се когато...:
*видя гаджето
*гледам залеза
*получа шестица в даскало
*постигна желана цел
*ми се усмихва някой непознат, заразно ми действа
*и т.н. и т.н...
Постоянно се усмихвам, дори когато не искам - пак го правя, за да развеселя поне някой друг
Усмихвам се даже когато плача, когато някой в труден момент е до мен, когато се радвам на малките радости в живота си! Научете се да цените най-малкото, защото си струва, бъдете оптимисти, раздайте се на временното щастие! Дори когато сте тъжни, замислете се за нещо хубаво, за нещо, за което си струва да се усмихнеш и това ще стане
Усмихвайте се, за да заразите другия с усмивката си, който да я предаде на друг и така до безкрай...за да сме щастливи!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз се хиля даже и когато не трябва.Радко съм тъжна, а и да съм, не го показвам. Но в такиа ситуации може да ме разсмее и най-малкото нещо, стига да е поднесено както трябва.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
През деня понякога ми е яко тъжно ... Излизам с приятели и се развеселявам доста!
MOje bi nai-4esto sam se usmihvala kogato sam iskala ne6to stra6no mnogo i nai-nakraq e stanalo.V posledno vreme oba4e sa mnogo malko tezi ne6ta i sveta mi se vijda nqkak mn hamav.Poslednoto ne6to na koeto naistina mnogo ama mnogo se bqh smqla be6e edna snimka na Roan Adkins1n (MR.BIIN) koqto si be6e trepa4.