.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Edna usmivka

Hybrid View

Усмихвам се когато...:
    *видя гаджето
    *гледам залеза
    *получа шестица в даскало
    *постигна желана цел
    *ми се усмихва някой непознат, заразно ми действа
    *и т.н. и т.н...

Постоянно се усмихвам, дори когато не искам - пак го правя, за да развеселя поне някой друг
    Усмихвам се даже когато плача, когато някой в труден момент е до мен, когато се радвам на малките радости в живота си! Научете се да цените най-малкото, защото си струва, бъдете оптимисти, раздайте се на временното щастие! Дори когато сте тъжни, замислете се за нещо хубаво, за нещо, за което си струва да се усмихнеш и това ще стане
    Усмихвайте се, за да заразите другия с усмивката си, който да я предаде на друг и така до безкрай...за да сме щастливи!!!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Аз се хиля даже и когато не трябва.Радко съм тъжна, а и да съм, не го показвам. Но в такиа ситуации може да ме разсмее и най-малкото нещо, стига да е поднесено както трябва.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    София
    През деня понякога ми е яко тъжно ... Излизам с приятели и се развеселявам доста!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    MOje bi nai-4esto sam se usmihvala kogato sam iskala ne6to stra6no mnogo i nai-nakraq e stanalo.V posledno vreme oba4e sa mnogo malko tezi ne6ta i sveta mi se vijda nqkak mn hamav.Poslednoto ne6to na koeto naistina mnogo ama mnogo se bqh smqla be6e edna snimka na Roan Adkins1n (MR.BIIN) koqto si be6e trepa4.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си