Ima6e edna..pomnq 4e kato bqx malka mnogo se bqx stresnala..kazva6e se "Kap-Kap"
Mi zna4i edno semeistvo si sedqlo si gledalo televiziq v xola,kogato izvednuj ot banqta se 4ulo edno tixi4ko "kap-kap"-vse e dno te4e voda.Ba6tata stanal da otide da vidi kakvo stava,vlqzal v banqta i ne izlqzal pove4e.Sled malko pak se 4ulo"kap-kap" i maikata 6te ne 6te trugnala ad vidi kakvo pravi muja i tam i otkude kape voa.Vlqzla v banqta i ne se vurnala ve4e.Ostanali brat4e i po-malkata sestri4ka.Pak s e4ulo "kap-kap" i brat4eto trugnalo da vidi kude sa roditelite im..vqlzlo v banqta i pove4e ne se vurnalo.Momi4enceto ostanalo sami4ko..ot banqta otnovo se 4uli zlove6tite zvuci "kap-Kap"...momi4enceto nqmalo kakvo da pravi i trugnalo kum banqta ..vutre bilo tumno..to svetnalo lampata i bavno vlqzlo vutre.Vidqlo ba6ta si,maika si i brat si obeseni i proveseni ot tavana s otvoreni o4i i na stenite s kruv bilo napisano "kap-kap"...sled tova lampite izgasnali i vratata se zaklu4ila..
sega ne mi e mnogo stra6no,ama kato muni4ka ako znaete kolko me be6e strax ot banqta!!!