Бахти можи и да ви е смешно ама аз ше ви раскажа кфо ми са случи преди малко по малко от 2 год.
Начи отивам си аз на даскало с тролея, и забелязвам некфа циганка седи 2 седалки пред мене с некфо малко дете.И кат минава тролея през циганската махала тая стаа и тръгва ама си забрай чавето.Мене по принцип не би ме трогнало тфа,даже щех са смея,ма тугаа кфо ми стана фанах го и тръгнах след тая ромка да и си го върна.Ама тая некфо мн бързо варвеше и само видях в кой блок,в кои вход влезна.Влизам след тва и аз и гледам асансъора спрян на 6 етаж...Викнах го качих са на 6 етаж и са чудя на коя врата да звънна(нимоа и тъпото циан4е да питам щот то некфо малко па и то си циган4е деа цигански аз от кЪде да знам) и звъннах по средата.За щастие са оказа то4но същата циганка и кат си виде детето некфа супер мн се зарадва.Ай флизай вика да та 4ерпя а у,викам луда ли си ма треа одя на school ама тя не та не и аз ко да прая флезнах.Некфи бонбони ми беше сложила и аз такъф си ям и по едно време са звъни."Бах маа му тфа е мъжа ми"-вика тая."Влизай вика ф гардероба 4е 6и си помисли 4е си ми любовник и ща убий от бой.Аз деа кфо да напраа,некфо са панирах и са ръгнах ф гардероба(не флизайте ф цигански гардероб щот смърди аТски).Ама тоя некаф кат флезе и вика шш жена зако има тука бонбони а у на масата,детето що реве ти дан си водила тука някой?И некаф отфори гардероба!Аз само дет не са подмокрих щот тоя си беше бая бая циганин и зе некаф да ма друса.И ккто ме друса са 4ува некаф глас "Божидаре, ставай закъсняваш за училище".Муахаха