.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 243

Тема: <----LoVe-SmS---->

Голям фен
    nai hubaviq podarak,koito moje6 da polu4i6 e da obi4a6 i obi4 v zamqna da polu4i6!:}
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Т-ежко ми е на сърцето
    Е-дно е само знай
    Б-езумно аз обичам
    Е-то тук познай!

Това ми е любимото Смс !!!!

Голям фен
    lubovta e nai sladkata radost,nai bezumnata maka

Голям фен
    lubovta e osaznavaneto na fakta,4e si nameril nai dobriq priqtel na sveta

Град
    Неизвестен
    Късно е.Трагваи.Върви.Достатачно време ти дадох.От мига щом се появи,непрестанно ме караш да страдам.Късно е трагваи върви,назад ти недеи се обраща.Сега нека теб те боли,в живота всичко се враща.

Откакто те срещтнах останах без сърце.Аз ли ти го дадох ти ли ми го взе незнам,но те моля пазиго до твоето то бие само за теб!Обичкам те!

Тази нощт луната плаче за тези,които немогат да бъдат заедно.Тази вечер звездите плачат за тези,които се обичат,а немогат да бъдат заедно.Тази нощт аз плача защото немога да те видя и да бъда с теб!

Защо ме караш да полудявам по теб?Обичам те и немога да си представя живота без теб.Ако те няма до мен,живота ми губи смисъл.Ти си всичко за мен.
    МаNikKkKkKK

Edin savet:Lqgai da spi6.
    Edna laja:Idvam pri teb.
    Edna istina:6te te skasam ot SEX.
    Edna podrobnost:neznam koga

Celuvam te i ti polita6!Dokosvam te i ti zalita6!Obi4am te i ti izlita6 i pri men dolita6!

Den sled den vremeto leti-ax kak jelaq da si vluben v mene ti.Vsqka tvoq usmivka e kato utrinna zora za moqta du6a.Vsqka tvoq pregradka me kara ot 6tastie da letqI eto,4e pak iznikva6 v moeto saznanie.Boje gospodi,ti si moeto nai-sakrovenno jelanie

Нахално всяка вечер в съна ми влизаш ти.
    Не искаш да си тръгнеш от ума ми за кратък миг дори.
    Какво да правя вече, аз не мога да реша.
    Знам че трябва да внимавам,защото май превръщаш се в мечта
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Тъй значи тъй.. реши и си отиваш. На добър час, аз няма да те спра. Ще потъжа ден - два, ще ми е криво, ала от скръб едва ли ще умра. Обичам те! Чуй моя глас! Напразно! Ти тръгваш отново в ноща. Сам оставам аз със любовта си, горчиво плачейки за своята съдба. Ти никога не ще се върнеш вече, остана спомена за оня ясен ден. Сега те виждам само отдалеко, усмихвам се и казвам: " Добър ден ".

Днес отново съм сам, отново обви ме самотата, незнам защо всичко свърши така, но тъгата никога не ме напуска. Макар и да съм засмян и да изглеждам най щастлив, ти знай тъгата винаги е с мен и самотата никога не си отива. Аз бях с теб, но толкова, за малко. Минутите с теб като че летят. Отиваш си, отново съм сам. Отново самота и прегратки от тъга.

В живота пътищата се пресичат, не искам да се срещнем врагове, с годините и чувствата отлитат, но спомена не ще умре!

а сега други не се сещам
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Две неща не могат да бъдат скрити - пиянството и любовта.

Голям фен
    Една законна целувка никога не струва колкото една открадната.

Голям фен
    Мъжът всякога иска да бъде първата любов на жената, а жената да бъде последната любов на мъжа.

Голям фен
    В любовта не могат да ти изневерят, излъгал си се ти.

Голям фен
    Да обичаш значи да намериш в щастието на другия своето собствено щастие.

Голям фен
    Жената е най-слаба когато обича и е най-силна когато е обичана.

Голям фен
    Доброто и злото имат едно и също лице. Всичко зависи от това в кой момент от живота ще пресекат пътя на човека.

Голям фен
    Ако някога ме намразиш за това,че те обичам...Отвърни ми със същото,за да си отмъстиш!!

Голям фен
    Казаха ми,че един ден е 24 часа,че един час е 60 мин.,но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Когато някои си отива ти нямаш сили да го спреш.Когато виждаш че една любов умира ти искаш с нея да умреш...

Голям фен
    Когато мисля за теб очите ми блестят!Когато те видя сърцето ми тупти.Когато те целуна любовта пръска искри!!!

Голям фен
    I love you more than that's on the planet movin',talkin',breathin'...

Голям фен
    Обичам те през мъка и сълзи.Обичам те дори да ме боли.Да грях е трябва да призная,но твоята любов ме праща в Рая!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Виж... не бих искал да те обиждам, но този "flood", който правиш в момента е присъщт на най-големите малоумници. Честито!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Голям фен
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот!

Голям фен
    And I miss you like the rain miss the desert...

Голям фен
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот!

And I miss you like the rain miss the desert...

Да обичаш някои,които не може да бъде твой е болест,която само смъртта може да излекува!!!

Една молба - Промени се!Едно желание - Не ме забравяй!Една лъжа-Не те обичам!Една истина - Липсваш ми!

Всичко идва за да си отиде !!!

Има едно истинско нещо на света и то е Любовта!Ако не съумееш да я откриеш в човек който наистина те обича-потъва!

Но ме амес,porque пиенсес,Que parezco diferente Tu no piensas que es lo justo,Вер пасар ел тиемпо жънтос Но ме амес, que comprendo!Ла ментира que seria Si tu amor no merezco No me ames, мас quedate отро дя!

Ако обичаш нещо силно пусни го на свобода,ако не се върне значи така е тябвало,ако се върне пази го до край!!!

Обичам Морето Обичам Звездите Но Най Мноооо Обичам На ....... очите!!!

Не харесваш ли някои не обичаш да го криеш , а когато те обиди с кръвта му се миеш !

Лодката плува,морето се бошува,а моето сърце за теб тъгува{P}

Ще ме загубиш,но ще осъзнаеш - без мен не можеш ти!Ще ти липсвам и ще ме желаеш - вината в себе си търси!

Животът не е нищо повече от един филм,с красиво начало и с трагичен край ...

Защо ли те видях?Защо ли с теб се запознах?Защо плени ти моето сърце,а после каза твърдо НЕ ?!

Незнам за колко време,знам че само ти си нещото за мене,повече не мисля.

Сънувай,Ако Ще Живееш Вечно,Живей,Ако Ще Умреш Днес !!!

Ако Не Искаш Когато Можеш,Няма Да Можеш Когато Искаш !!!

Отивам да тръгвам,като се върна пак ще дойда!

Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат !

Трябва да знаеш за какво живееш и защо си роден!

Ако всеки път,когато си мислих за теб падаше по една звезда,луната скоро щеше да разбере какво е самота!

I'm number 1 cause 2 is not a winneR and 3 nobody remembers!

Some day I'll walk'in to this world with my head up high...

I'll let the wind blow out of light, cus it gets more painful EVERYTIME and DIE!

В старание да намериш други приятели,пренебрегваш истинските си и си в състоияние да ги изгубиш...

Ако сърцето ми кърви на всяка стъпка...Това не е рана от оръжие..Това е следа от любовта ти...!!!

Луната казва-ходи,звездите-люби,а аз ти казвам където и да ходиш-Мисли

Пожела моето сърце,получи го и го разби но забрави най-сладкото,което може да получиш-моето отмъщение!

Кажи че обичаш само мен,че съм смисъла на твоя ден,че пулсът на сърцето ти без мен ще бъде като птица в плен!

Мъжът е сила , мъжът е мощ , но пред жената не струва и пукнат грош!

Хубаво е да обичаш някого , но когато и той те обича!

Не вярвай на този който ти казва "обичам те", а на този който ти казва "обичай ме" !!!

Обичах те и още те обичам за теб аз мисля често до зори макар пред всички да одричам и пред себе си дори!!!

Родила съм се без да искам,ще умра без да искам,затова ще живея,както аз искам!

И знай, че няма вечно да те има и слънцето над теб да грее,от тебе ще остане пепел,а вятъра ще я отвее..!

Нека първите есенни лъчи пожалят твоите слънчеви коси и в утрото на бъдещия ден спомни си ти за мен.

Любовта е съдба,за теб и мен промени света.Времето спря в мига щом те видях,моето сърце без глас крещи:остани!

Живота не стръва нищо но и нищо не стръва колкото живота!

Събуждам се , ставам , гледам още спя. Обличам се , обувам се гол излизам. Минавам гледам - свети,чукам,отварям,влизам то пък заключено , ония вътре карти играят.

Ако обичаш тези които те обичат,обичай ме,защото никoй не те обича повече от мен!..

FolloW ThE BeautY Of YouR DreamS!!!

Нека да сме живи и здрави, но главно живи, защото много здрави се споминаха...

В живота никога не съжалявай,сълзи пред никого не лей и ако можеш смей се на съдбата,за да не може тя да ти се смей!

Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш.Две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят!

I love you, you love me, in my heart you'll always be, here or there, near or far my love will be wherever you are!

Обичам те до смърт , но осъмвам все при друг с душа трепереща от студ!!!

Защо има обич и раздяла?Защо земята се върти?Защо когато двама се обичат все някои ще ги раздели?

Ако бих могла да бъда част от теб , бих искала да съм твоята сълза на очите - да се родя на очите ти , да живея на лицето ти и да умра на устните ти !

Бъди неповторим{а} в този живот - защото всичко което се повтаря губи своя чар !!!

Ако всеки път щом си мисля за теб пада по една звезда,то много скоро луната ще разбере какво е САМОТА!!!

Много искам....до мен да те притискам!!

Казано е че старата любов ръжда не хваща.....разбрах че е така ;]!

Бъди себе си, има достатъчно други хора!

Аз мога да живея без да те виждам,но немога да живея без да те обичам!!!

Искам да ти кажа много.Искам да ти кажа всичко.ОБИЧАМ ТЕ това е много!!!ОБИЧАМ ТЕ това е всичко!!!

Бес теб я няма любовта,няма слънце и луна, щом не си до мен няма нощ и ден, бес теб..без теб.я няма тафодтта..!

Голям фен
    Ако се намери някои,които с парче лед да напише върху слънцето "Обичам те",значи се е родил човека,които те обича повече от мен!...

Прости ми че сънувам теб,простими че ревнувам теб,прости ми,събуди ме от съня,събуди ме за да не умра!!!

Живей живота има смисъл! Живей във всеки идващ ден! Живей защото те обичам! Живей но заедно със мен!

Сърцето е малка ваза в която не цъфти омраза горе главата дори когато гъбиш играта...

Съдба съдба защо си таи жестока защо отне ми тази либов върни ми я тя трябва да е моя върни ми върни радоста!!

Love me if you can, hate me if you dear!

Любовта е храм за двама,в който вход за трети няма!

Едно сърце,което те обича!Едно сърце,което те зове!Едно сърце от тебе поглед не отделя,желаете и от любов ще умре!!!

Кому е нужна нашата раздяла?Кому са нужни нашите сълзи?Повярвай ми безумно те обичам и моята любов си само ти!

Как тежко е да обичаш,да страдаш по любим човек,и в канси нощи да въздишаш,когато е далеч от теб!!!

You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your Heart to things you don't want to feel!!!

Обичам живота безумно,защото в него си ти!обичам и тебе безумно,защото живота за мене си ти!

Но това е положението не те обичам , но защо ли ме боли когато го озричам ? ? ?

Не е важно как се чувстваш а да се чувстваш добре

Вярни думи,вярна обич,има ли за тях раздяла?За сърцата що се любят и смъртта не е раздяла!!!

Гледам твоето лице моят свят държиш в ръце навън крещя Обичам те пред тебе стоя усмихвам се!Ей ти Обичам те!

Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой, но колко по тежко е да знаеш че тоз който обичаш не е твой...

Любовта ни ти превърна в куп строшени стъкълца.. как обратно да я върна,куп по куп да събера?!?!..

Пошепни ми,дай ми въздишка,дай ми целувка преди да ми кажеш довиждане !!!

Любовта не съществува тя е само игра,сълзи и страдания - това са нейните правила!!!!!

Обичай силно,дори и от това да те боли,и знай че и ако теб някои някъде те обича и него го боли!!!

Прости ми ти прости че още те обичам.Прости че твойто име в молитвите изричам!!Просто ми!!!

Когато иска ти се да заплачеш,а болката в теб гори...когато искаш да покажеш че ти е все едно че не те боли.....

Този,който умее да проумее,ще съумее да преодолее нещастието от пристрастието!!!

Когато лъжеш любовта,самотен винаги оставаш......

Живей...докато не е излязло на мода да се мре!!!

And for o ne second I lost my breath.. And for o ne second I wished that you where dead..!

Гледам твоето лице,моя свят държиш в ръце!На ум крещя обичам те,пред теб мълча,усмихвам се!

Ако загубиш мен аз ще загубя теб, но ти ще загубиш повече защото мен ще обича всеки а теб никoй както аз!

Приятелството е хоризонт,които се разширява всеки път когато го приближим...

Приятелство,което се основава на признателност е като сминка,която избледнява с времето.

I LOVE YOU

След всеки дъжд изгрява слънце!

No Matter What I Do,All I Think About Is You ...

Винаги печелЯ. освен когато губя, но това не се брои!

You дон`т know how much it хурц....Love is a Pain.....

I want to love you,but I better not touch,I want to hold you,but my senses tell me to stop, I want to kiss you.....!

I'LL RuN LiKe tHe RiVeR , I'LL FoLLoW tHe sUn , I FLy LikE aN aNgEl То WhErE I bEloNg.I cAn't sTaNd thE DisTaNcE I cAn't..

Днес живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да недойде!!!

Nobody can be exactly like me. Sometimes even I have trouble doing it.

It can take forever, and ever, and ever and ever, but I'll still win.Бе aware the storm gets цлосер..

Only оnе Smile,only оnе VoiCE,only one Touch,only оnе Kiss ...only YOU!

Погледни звездите и се замисли...ще ме забравиш зная,ще ме намразиш зная,но моля те помни хубавите мигове,целувките дори!

Знам че е грешна с теб любовта!Знам че ти си обречен на друга!Но не мога,не мога да спра да се страхува, че ще те загубя!

Защо се влюбих в теб маймуно защо така се преебах-нямаше ли други та точно теб избрах Sad!!!!!

My love for you is deep and true.My love will always stay true to you.

Shut down all systems.......

И все пак нещо трябва да оставя дори това да бъде ПЕПЕЛТА защото всичко хубаво и трайно оставя някаква следа!

Ако ме уважаваш ще ме притежаваш,Ако ли не ще ме гледаш в чужди ръце!!!

Тръгвам,връщам се и пак пред мене се вилнее мрак.В тъгa заспивам и уморена,в нощта сънувам те до мене пак!

Ако някои говори зад гърба ти, радвай се че си пред него!!!!!

Да знаеш как те обичам само,невъзможно е за малките деца,но аз преди да кажа "МАМО" скандирах "Само ЦСКА"!!!

.Every time I look at you,My heart is Jumping.......What can I do?!?

Мога да буда нейна сълза,мога да буда златна звезда,мога да буда вълна в морето,мога да буда греха на сърцето..

Дано даде съдбата да имаш дъщеря и с нея да се случи всичко о нова,което аз изстрадах,изстрадах,но разбрах,че любовта е само за хора със сърца...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си