Jenite haresvat myja zashtoto e silen,no go obi4at zaradi negovata slabost!

Ne e 4udno,4e te obi4am.No tova,4e me obichash me kara da letq ot radost!

Bez lubov ne moga da jiveq.Ti si lubovta i za tova ne moga da jiveq bez teb!

Az silno te obi4am i sarceto mi za teb tupti.Bez teb jivota mi e sku4en.Bez teb nemoga razberi

Ako 6tastieto e ptica,neka nikoga ne sprira neiniqt polet!Ako liubovta e more,neka nikoga ne vidish brqg

Surceto mi ne e puteka da minesh i da si zaminesh.Surceto mi ne e kamina da doidesh i da se stoplish.Surceto mi e HRAM I vlezesh li ostavash TAM!

Da te pomnq mi kazva sarceto.Da te pomnq mi kazva du6ata.Da me pomni6 ne te zadaljavam, no me pomni ako zaslujavam.

.Nqma ni6to po-tamno ot no6ta.Nqma ni6to po-cvetno ot dagata.Nqma ni6to po-silno ot lubovta i ni6to po-sladko ot teb

Kogato pticite letqt v efira, kogato vqtura gali svejite lista i ezeroto s xorizonta se subira, togava idva lubovta!

V jivota si te sre6tnah slu4aino.Vlubih se v teb bezkraino i 4e te obi4am nqma samnenie.Da te zabravq nqmam namerenie.

Gospod e sazdal sveta za 6 dni, no mu e otnelo vekove da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten kato teb.

Edno syrce bezumno te obi4a.Edno syrce bezumno te kylne, 4e ve4no tebe 6te obi4a,4e ve4no tebe 6te kylne. No znai 4e be6e pyrvata mi obi4 i poslednata 6te byde6 ti!

Kakvo e Jivota? Jivota e Lubov. Kakvo e Lubovta? Lubovta e Celuvka. Kakvo e Celuvkata? Ela tuk da ti pokaja!'

Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori i naranen da si.Ako nqkoi teb obi4a zapomni bi trabvalo i nego da boli.

Ako obi4a6 nqkogo napi6i imeto mu v krag,vmesto v sarce,za6toto sarcata bivat razbiti,no kragovete se vartqt ve4no.

.Kazaha Mi 4e Edin Den e 24 4asa,4e Edin 4as e 60 Minuti, No Nikoi Ne Mi E Kazal 4e 1-na Minuta Bez Teb E Cqla Ve4nost

Obichai ne tozi,koito ti kazva `Obicham te!` , a tozi,koito sas salzi te moli `Obichai me!`

Ako ti jivee6 100 godini,to az iskam da jiveq 100 godini,bez 1 den,za da ne se nalaga nikoga da jiveq bez teb!

Kliucha kam sartseto mozhe da bade samo edna mila duma ili nezhna tseluvka... Pozvoli mi az da ti q dam!

Ne se li izmori... da prepuskash iz mislite mi. Obicham te. Lipsvash mi.

Hm.. nai-dobre e da ti kazha samo "Obicham te". Dostatachno e, zashtoto znam, che i ti me obichash!

Denqt e tazhen bez teb!

Boli... i e pusto, i bavno minavat minutite... kogato te nqma.

Jelaq da chuq glasa ti, ochakvam dokosvaneto ti, mechtaq za teb.

Az gubq kontrol, kogato si blizo do men. Az gubq kontrol, kogato si mislq za teb. Az gubq kontrol, zashtoto te obicham.

Predi malko mi se obadiha ot raq, tarsiat edin agnel! No nqma strashno, ne sam te izdal.

Obozhavam te. Iskam te.

V uchilishte ni uchat, che 1 chas e 60 min. I che 1 minuta e 60 secundi. No nikoi ne mi e kazval, che edin mig bez teb e tsiala vechnost.

Bih iskal da ti kazha mnogo, no ne moga. Bih iskal da ti kazaha vsichko, no ne trqbva. Obicham te, tova e mnogo. Obicham te, tova e vsichko.

Obi4am te,iskam tvoite ryce!

. Obi4am te, iskam da milvam tvoeto lice!

Obi4am te do bolka I bez teb ne moga az!

Celuvai me, celuvai me I neka bolkata da spre!

Znai,4e bez teb ne moga az I igraesh si ti s moq ogyn!

Bez teb ne moga da obi4am! Bez teb jivota nqma smisyl!

Bez teb ne moga da disham az! Bez teb e myrtva lubovta!

Samo ti si nejna I grehovna! Samo ti si vesela I charovna!

Znai, 4e ti si vinovna za ogynq v syrceto mi!

Lunata noshtem za nas izgrqva I syrcata ni v toz chas strastno se tyrsqt I izgarqt!

Klada ot strast v men gori I kamyk ste zaplamti shtom te OBICHAM az!

Obichai men, obich v moeto syrce I dushata si vlei ti v moeto more!

Obichai me s pareshti ryce I za mig zavladei moeto syrce!

Mechtaq za lubovta I vijdam samo teb!Letqh I 4akah az noshta za doidesh ti v synq!

Kogato te vidqh az razbrah, 4e ti si moqta svetlina I s teb otkrih lubovta!

Bydi za men lubov-sydba I darime s nejna toplina!

Jivotyt moi tova si ti!Obichai me I s men bydi!

Bydi za men edno nachalo I da stamen s teb edno nejno cqlo!

Sveta za men sega si ti!

Lubovta ti mi e nujnda I s teb iskam da rusha pokoq na noshta!

Kogato s teb sme samo,govori mi s 2 o4i,govori I mi kaji jaduvana lubov si ti!