Ako otreje6 krilata na muhata, ako i otrje6 i krakata, tia shte umre ot skuka. Taka i az umiram kogato ne si do men!

Обичам те, защото ти първи плени моето детско сърцеи ме накара да вървя по един път, по пътя на любовта.

Луната ме попита : “Защо си още с него, сладко те кара да страдаш?“ Аз и отговорих: “Луна ти би ли напуснала твоето небе?”

Луната ме попита : “Защо си още с него, сладко те кара да страдаш?“ Аз и отговорих: “Луна ти би ли напуснала твоето небе?”

Чакам те в студиото на Море от любов!

Какво ще правиш днес? А утре? А в други ден? А след 1 месец, след 1 година ... винаги? Защото аз съм запазила всичките си следващи дни за теб!

Арестуван си по параграф 11. Причина- влезе ми под кожата. Присъда- една дива нощ с мен, без право на обжалване.

Ако притежавах стрела на любовта бих я забила в сърцето ти и с кръвта ще напиша : “ОБИЧАМ ТЕ!”

Да можех с думи да те върна, в книга щях да ги редя. Да можех със сълзи да те върна, не море, а океан ще събера.

Небето ясно, леглото тясно. Обичам те страстно, гълъбче прексрасно.

Постъпих в болница. Не се притеснявай! Намериха ми камък в жлъчката, пясък в бъбреците и теб в сърцето!

Шоколад?...Не е!...Захар?...Нее не!Нека да помисля? Може би мед?... И това не е!Подяволите няма нищо по сладко от теб!

За най-атрактивния, най-импулсивния, най-сексапилния...Изгарям от желание да ми обърнеш нужното внимание, страдам безутешно, трябва да те видя спешно!

Обичах те, когато бе със нея/него.Обичах те,когато бях сам/а.Обичах те, когато казвах,че те мразя.Обичам те и в този миг СЕГА

Снощи пратих ангел да те пази.Но той се върна...Попитах го"Защо"А той ми каза:"Ангел,ангел може ли да пази?"

Пиша ти кратко целувам те сладко без подпис без дата направо в устата!!!

Hякъде има някои,които си мечтае за твоята усмивка И в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така, че когато си сам/а помни това – някои, някъде мисли за теб.

Аз знам, че всичко ни дели-и вятъра,и хората,и мрака.Аз знам и много ме боли,но въпреки това те чакам!

На една роза видях 2 капчици роса.В миг слънцето изгря и те се сляха във една.Това бяха нашите влюбени сърца!

Нуждая се от прегръдка, от докосване. Нуждая се от тръпка И целувка. Нуждая се от любов… Нуждая се от ТЕБ!

Преди да си отидеш-остани!Преди да тръгнеш-ме вземи!Преди да ме забравиш-за мен си спомни!Но щом не искаш-забрави!

Пращам ти 3 Рози.1 за щастие.2-ра за късмет А третата ти пращам за да ти каже,че те Обичам!