- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- <----LoVe-SmS---->
Ako otreje6 krilata na muhata, ako i otrje6 i krakata, tia shte umre ot skuka. Taka i az umiram kogato ne si do men!
Обичам те, защото ти първи плени моето детско сърцеи ме накара да вървя по един път, по пътя на любовта.
Луната ме попита : “Защо си още с него, сладко те кара да страдаш?“ Аз и отговорих: “Луна ти би ли напуснала твоето небе?”
Луната ме попита : “Защо си още с него, сладко те кара да страдаш?“ Аз и отговорих: “Луна ти би ли напуснала твоето небе?”
Чакам те в студиото на Море от любов!
Какво ще правиш днес? А утре? А в други ден? А след 1 месец, след 1 година ... винаги? Защото аз съм запазила всичките си следващи дни за теб!
Арестуван си по параграф 11. Причина- влезе ми под кожата. Присъда- една дива нощ с мен, без право на обжалване.
Ако притежавах стрела на любовта бих я забила в сърцето ти и с кръвта ще напиша : “ОБИЧАМ ТЕ!”
Да можех с думи да те върна, в книга щях да ги редя. Да можех със сълзи да те върна, не море, а океан ще събера.
Небето ясно, леглото тясно. Обичам те страстно, гълъбче прексрасно.
Постъпих в болница. Не се притеснявай! Намериха ми камък в жлъчката, пясък в бъбреците и теб в сърцето!
Шоколад?...Не е!...Захар?...Нее не!Нека да помисля? Може би мед?... И това не е!Подяволите няма нищо по сладко от теб!
За най-атрактивния, най-импулсивния, най-сексапилния...Изгарям от желание да ми обърнеш нужното внимание, страдам безутешно, трябва да те видя спешно!
Обичах те, когато бе със нея/него.Обичах те,когато бях сам/а.Обичах те, когато казвах,че те мразя.Обичам те и в този миг СЕГА
Снощи пратих ангел да те пази.Но той се върна...Попитах го"Защо"А той ми каза:"Ангел,ангел може ли да пази?"
Пиша ти кратко целувам те сладко без подпис без дата направо в устата!!!
Hякъде има някои,които си мечтае за твоята усмивка И в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така, че когато си сам/а помни това – някои, някъде мисли за теб.
Аз знам, че всичко ни дели-и вятъра,и хората,и мрака.Аз знам и много ме боли,но въпреки това те чакам!
На една роза видях 2 капчици роса.В миг слънцето изгря и те се сляха във една.Това бяха нашите влюбени сърца!
Нуждая се от прегръдка, от докосване. Нуждая се от тръпка И целувка. Нуждая се от любов… Нуждая се от ТЕБ!
Преди да си отидеш-остани!Преди да тръгнеш-ме вземи!Преди да ме забравиш-за мен си спомни!Но щом не искаш-забрави!
Пращам ти 3 Рози.1 за щастие.2-ра за късмет А третата ти пращам за да ти каже,че те Обичам!
Moga da spra da pi6a,moga da te vijdam samo ot dale4,moga imeto ti da ne izri4am,no ne moga da spra da te OBI4AM!!!