1. Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

2. Ако е вярно, че когато умре човек вижда най-красивите си мигове от живота, трябва ли да умра за да те видя отново?

3. Ако обичаш богатите не ме обичай, защото има по богати от мен. Ако обичаш красивите не ме обичай защото има по красиви от мен. Ако обичаш тези които те обичат, обичай ме защото няма човек, който да те обича повече от мен.

4. Ако обичаш един човек напиши името му в кръг, а не в сърце защото сърцата се разделят, а кръговете се въртят...

5. Ако си цвете бъди роза, ако си месец бъди май, ако си приятел бъди до край!

6. Това, което най-силно желаем е винаго това, което неможем да притежаваме..

7. Не искам да бъда всичко за всеки, а искам да бъда нещо за някой!

8. Работи.. сякаш не ти трябват пари! Танцувай.. сякаш никой не те гледа! Обичай.. сякаш никога не си бил нараняван!

9. Каквото и да става никога ама никога не спирай да ВЯРВАШ, не преставай да се НАДЯВАШ и запомни, че истинската ЛЮБОВ винаги побеждава!

10. До лудост влюбени, безумно вярващи, до болка искренни, до край изгарящи. Живота мами ни и все пак върви ме и пак истинска любов!

11. Когато чувството любов е несподелено и утрото, и ноща стават такива, всякаш сърцето от света остава разделено!

12. Ако любовта е птица.. то моята лети из небесата благодарение на теб!

13. Бъди добро момиче, не ми се сърди, аз обичам те - обичай ме и ти, но ръцете си далеч от мен пази.

14. Бъди неповторима, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!

15. Човек се намира не където живее, а където обича!

16. Да откриеш любовта е най-голямото предизвикателство! Да я съхраниш, обаче - велик подвиг!

17. Да те мразя - нямам сила! Да те искам - не бих си простил! Да те моля - не ще го сторя! Да те обичам - не ще го повторя!

18. Давам всичко за теб в празнотата на града, сърцето ми бие за теб коленичил пред твойта врата, душата си давам за теб.

19. Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично, един човек а всъщност всичко.

20. Една молба - не ме забравяй, едно желание - не се променяй, една лъжа - не те обичам, една истина - липсваш ми.

21. Една след друга, две сълзи се гонят с поглед натъжен и тихо устните се молят: " не си отивай стой до мен! "

22. Една страна, един народ, еднинна вяра - Нов живот, една любов, но без предел, една борба, но със свята цел!

23. Едни очи не мога да забравя, едни очи ме карат да не спя, едни очи в сърцето ми остават и като огън страстно ме горят!

24. Едно ти никога не забравяй, едно ти винаги помни, че нягде далеч в безкрая едно сърце за тебе тупти!

25. Едно време ти ме кара да плача за теб, и да ми е гадно! Сега е време ти да страдаш за мене..

26. Грях е да мразиш човек който не те обича, но е велико да обичаш човек който те мрази!

27. Може би си никой на този свят, но за някой ти си целия свят и то точно заради това, че си ти а не някой друг!

28. И казват, че човек веднъж обича от цялото сърце от всичката си плът, ти бе човекът който обичах, но и човекът който ми обърна гръб!

29. Имах сърце, но то сега е твое. Имах мечти, но ти ги превзе. Живях в свят от мечти, но сега моят свят и мойте мечти си ти!

30. Истината боли, но това не означава, че лъжата лекува.

31. Живей живота, има смисъл, живей във всеки идващ ден, живей защото те обичам, живей, но заедно с мен!

32. Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.

33. Живота не струва нищо и нищо не струва колкото един живот.

34. Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичал и ще разбере след време колко му липсва!

35. Когато луната изгрее през деня, когато звездите с ръка уловя, тогава и аз ще потъна в забрава, и нашата любов ще изоставя.

36. Когато нямаш нещо - го искаш, когато го нямаш - не го цениш, а когато го загубиш - плачеш!

37. Който обича - той не забравя. Който забравя - той не обича. А който обича и после забравя, той е забравил как се обича.

38. Любовта е камъче, в което човек се спъва и го боли! Обикновенно хората го изхвърлят, но ти го запази.. обичам те!

39. Любовта е най-голямото страдание и ако искаш да отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

40. Любовта се ражда от нищо и умира от всичко. Идва когато най-малко очакваш и си отива когато най-силно я желаеш!