vsi4ko koeto imam az e tvoe,a kakvo imam az?Dve o4i koito te tyrsqt,dve ryce koito te pregry6tat i edno syrce koeto te OBI4A!!!
Ne tozi sms-syrceto si iskam da ti podarq.Ne telefona,a racete ti iskam da dyrja.Ne displeq iskam da gledam,a tvoite o4i.Za da ti kaja kolko mi lipsvash....
Sre6tnah te bez da znam 4e 6te se vlubq!Tyrsih te bez da znam,4e 6te te namerq!Vlubih se bez da znam ,4e taka boli!Promenih se bez da znam,4e e zaradi teb!Obiknah te bez da znam,4e sam mojela da obi4am taka!!
Kolkoto i bolka da ti e pri4inil edin 4ovek,ako naistina go obi4ash,ti bi mu prostil,za6toto ako tozi 4ovek si trygne ot teb s nego si trygva i 4ast ot syrceto ti!
Kakvo iska6 da ti dam za da te imam?
Nadejda-az q nqmam
Liubov-ne q poznavam
Zvezdite-te sa dale4e
Nebeto-to e za vsi4ki
Eto,vzemi mi syrceto , prosto nqma smisyl da imam nego i da nqmam teb.Ili ne.VYRNI GO!Ta nali vytre si ti , VSI4KO KOETO IMAM!
Ako nqkoga otnovo se poglednem i si spomnim minalite dni,iskam pak da se pregyrnem makar i po silno da boli...
kaji mi nqkoga da si obi4al,no ne na dumi ili na shega?Kaji mi nqkoga da si po4uvstval,kakvo e vsy6tnost lubovta?! iskashe me-stanah tvoq.Tova li beshe tvoqta me4ta?Iskashe da te obi4am i kakto vinagi uspq.ZAMYL4I: ve4e znam 4e az sam spomen otjivqn
Zarqza me i kvo olekna ti?Dobre vyrvi az moga i sama da prodalja.Ne si misli 4e mnogo 6te me boli no znai: AZ TE OBI4AH KOLKOTO I TI!!!!!
Bezrazlina sam ti,nali?Nedei da lyjesh strah te e da ne me zaboli.No ti ne me obi4ash i az znam tova,ti obi4ash edinstveno plytta
Ako me mrazish 6te sam vinagi zad teb,za da te debna.Ako sam ti bezrazli4na i protivna 6te sam vinagi pred teb,za da te draznq.Ako me obi4ash 6te sam vinagi do teb za da te obi4am!E togava kaji kade izbirash da byda???
Vsi4koto "obi4am te", koeto e izmisleno nqkoga,iskam da ti go kaja,no nqma da mi stigne cql edin jivot.Vsi4ko "obi4am te",koeeto e kazano po zemqta,zaslujava6 i vqrvam,4e e kazano samo za teb~Vsi4ko "obi4am te" novo i staro na ustnite si dyrja, za da go vzemesh s celuvki.Vsi4ko...OBI4AM TE ...