[1.Не знам как ще го приемеш,това може да разбие сърцето ти!Затова нямам смелост да ти го кажа в очите-ЛИПСВАШ МИ!!!
2.Никога не губиш,когато обичаш.Винаги губиш,когато подттискаш чувсвата си!Обичам те!!!
3.Ако всеки път,когато си мисля за теб,пада по една звезда,то тогава скоро Луната ще разбере какво е самота!
4.Едно сърце безумно те обича,едно сърце пред тебе се кълне,че вечно тебе ще обича и вечно тебе ще зове!
5.Ако се сърдиш,че те обичам,направи същото,за да ми отмъстиш!
6.Пулс-200,кръвно-190 на 190,душевно състояние-пълна скръб,концентрация-никаква,копнеж-неизмерим...резултат-Нямам шансове без теб!!!
7.Няма нищо по-тъмно от ноща;
няма нищо по-цветно от дъгата;
няма нищо по-силно от любовта;
няма нищо по-сладко от теб!!!
8.Затварям си очите и виждам други две.Точно срещу мен,пълнят с радост моето сърце.Това са твоите очи,прекрасно грейнали звезди.В тях виждам своите мечти,а в тях си само ти!
9.Ако беше сълза в очите ми,не их плакала никога,за да не те загубя!Ако можех със сълзи да те върна,бих плакала цяла вечност за да те имам!
10.ВНИМАНИЕ:Този SmS носи радост и добро настроение.Наслади се поне за миг на чувството,че някой мисли за теб и му липсваш!
11.Казвали са ми че един час е 60 минути,;че една минута е 60 секунди,но никой,никога не ми е казвал,че една секунда без теб е цяла вечност!!!
12.Повярвай обич има,но трябва да я създадеш!И чуждото сърце се взема,но първо трябва да отдадеш!
13.Някой ден ти ще ме накараш да избера:Теб или живота!Аз ще избера живота.Тогава ти ще си тръгнеш,без да разбереш,че ти си моят живот!!!
14.Прости ми,че те забравих.В живота друг намерих аз и никога не ми прощавай за нашия последен час.Когато казах ти "Махни се!" ти отиде си без страх.Сега те моля:Забрави ме,за всичко съм виновна аз!
15.Има удари,които понасяме!Има болка,която търпим!Има спомени които отнасяме в нощите,в които не спим,защото има обич,която намираме,но не можем да споделим!!!
16.Ако питаш дали бих те наранила,отговорът е "Никога!" Ако питаш дали те обичам,отговорът е "Винаги!" Ако питаш дали те искам,отгоеоът е "Да!" Ако питаш какво ценя най-много,отговорът е "ТЕБ!" !!!
P.S. По-нататък още! Ако съм написла някой SmS,който вече е писан се извинявам!!!