.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 243

Тема: <----LoVe-SmS---->

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Eto malko i ot men:
    GSM-ът ти ще избухне, ако веднага не ми отговориш кога и къде ще се срещнем!

Рискувах да те имам, защото знаех, че рискът си заслужава!

Всеки човек мечтае да срещне своята половинка... Аз спрях да мечтая, когато те срещнах!

Липсва ми всичко - ароматът ти; косите ти; усмивката ти; липсва ми как се гушкаш, когато спинкаш до мен... Липсваш ми самият ти!

Ако до 25 секунди не ми отговориш (15 вече изтекоха), ако до 10 секунди не получа SMS , ми дължиш див секс... О, времето изтече. Чакам те!

Имах сърце, но сега то е твое. Имах мисли, но ти ги превзе. Имах свобода, но ти ми я отне. Живях в свят на мечти, но сега моят свят и моята мечта си ти!

На земята има 50 души, които искат да са с теб; 15, които те сънуват; 5, които биха дали живота си за теб, но само аз те обичам истински!

Ако си изморен си почини! Ако си самотен - ела при мен!

Обичам живота безумно, защото в него си ти. Обичам и тебе безумно, защото животът за мене си ти!

Ако ти ме оставиш и аз ще те оставя, но ти ще загубиш повече, защото дори всички да те обичат, няма да е колкото мен!

Тебе искам да докосна и до тебе да се просна, на ушенце да ти шепна и в ръцете ти да трепна!

Ти си принцът на мойте мечти, момчето с най-красивите очи. Ти си моето желание, единствената мисъл в моето съзнание!

Подводницата ми е решила да се гмурне! Целта и се намира южно от триъгълника на бикините ти! Моторите вече работят – идвам!

Имам всичко, което искам. . . Чудиш се какво искам ли –САМО ТЕБ!
    Звънни ми, забравих как изглежда твоят глас!

Едно птиченце днес ми каза, че ми изпращаш хиляди целувки, но неразбрах – с езиче или без?!? ...Затова: ела и ми покажи как!

Ако смяташ, че си постоянно в мислите ми, че ще направя всичко за теб, че ще плача ако те загубя и... че те обичам – тогава съжалявам, но... ИМАШ ПРАВО!

Бих искала да пиша много, бих искала да пиша всичко! Обичам те - това е много! Обичам те – това е всичко!

Разтвори си дланта! Почакай! Сега я затвори! Доближи я до устните си! Сега пак я разтвори! Усети ли? – Това беше една моя целувка!

Ако е вярно, че когато човек умира, вижда най-красивите мигове от живота си, то трябва ли да умра, за да те видя отново?

Ако питаш дали бих те наранила, отговорът е “никога”! Ако питаш дали те обичам, отговорът е “завинаги”! Ако питаш дали те искам, отговорът е “да”! Ако питаш какво ценя най-много, отговорът е “ТЕБ”!

Как може да кажеш на дъжда да не вали, когато съществуват облаците? Как може да кажеш на листата да не падат, когато съществува вятъра? Как можеш да кажеш да не се влюбвам, след като съществуваш ТИ?

Един съвет: пази се; една молба: не се променяй; едно желание: не ме забравяй; една лъжа: не те обичам; една истина: липсваш ми!

Ако любовта е болест, то аз съм неизлечимо болна. Единственият ми лек си ти!

Ако можех да вложа любовта, която изпитвам към теб, то и двамата щяхме да сме мултимилионери!

Когато те сънувам – то си само мой! Когато се събудя, ми се иска да крещя – ти не си мой! Успокоява ме само мисълта, че понякога сънищата се сбъдват!

Ако сънищата не бяха сънища, а реалност, аз нямаше да съм тук, а при теб!

Отиваш си завинаги, така ли? Не ми го казвай, знаеш, че боли! Неискам на сбогуване да плача, да има във очите ми сълзи! Върви, върви, не се обръщай! Тя там те чака, вече закъсня. А аз ще плача, но не сега, ще плача, когато съм сама!

Бъди звезда за всички, но слънце само за мен! С душата си обичай всички, но със сърцето – само мен!

Ти си почти всичко най-хубаво нещо на този свят! Единственото най-хубаво нещо, което не си е , че не си до мен!

В момента, в който те видях за първи път ти стопли сърцето ми. Вторият път разпали пламъци в него, а сега от него е останал само един въглен!

Крия сълзите си, когато споменавам името ти, но повярвай ми – несъществува човек, на когото да липсваш толкова много!

Аз съм твоята любимка, ти си моята половинка! Пред M-tell / GLOBUL есемесно се заричам вечно аз да те обичам!

Знаеш ли, че някой прави света по-хубав само, защото е част от него?!? И този някой си ти – човекът, когото обичам!

Ако някога без теб остана, аз няма повече да съм човек... Ще бъда само труп със рана, за която няма лек!

Знаеш ли , че баща ти е бил крадец,защото когато си се родил е откраднал всички звезди от небето и ги е събрал в твойте очи...

Вселената със свойте планети и звезди е бледо копие на твойте очи!

Ако си ми ядосан/а можеш да ми върнеш всичките целувки

nadqvam se 4e sa vi haresali!posle moje da pusna i o6te!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Guest
    Ето двечки,който сама съм си писала..

Щастлива съм безкрайно..и по щастлива с теб едва ли бих могла да бъда
    Но мисъл една напира в мен...така потайно,сякаш тя е подписа на моята присъда...ако някога изгубя..те,ако вече няма те до мен..ако паднал си в нечий чужд плен...всичко в мен ще се стопи...нито какпа жар...не ще гори...ще умирам бавно,тъй бавно и красиво..както било е всичко между нас...всичко..хубаво до този час...и никога не ще обичам вече аз...лобовта ще тлее гори..и докато я има тази обич...жива ще съм аз...и ще подържам пламъка... дано никога не изгори..защото сигурен бъди...ужасно много ще боли...вече всичко ще е пепел...спомени...за всички тези дни..който вечно ще са в мен...дори това на теб одавна да не ти тежи...
    Обичам те!Жалко че не го разбра
    потънала одавна в скръб е моята душа
    и други мисли нямам само за онези дни
    в който аз имах те...и любовта лудо в мен гори
    гори и бавно ме убива..тези спомени не се отмиват..
    Умирам бавно,всеки ден по-малко си отивам....

Guest
    оооооооо божеее мойй
    как може такова нещо бе, какваа младеж сте вие
    2ве думи на кръст да напишете
    ноооо не стее вииеееее.ее безмозъчнитее
    а тези които гии четаттт и им вярватват
    Кучков

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Абе тва е тема за т'ва не казано, че на всеки, всеко написано им допада камоли па да верва!!! ТупАк
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    *Всички котенца вече спят,а най-сладкото чете този SMS за лека нощ!*

*Осъден/а си по член 118
    Причина:влезе в сърцето ми
    Присъда:доживотна без право на обжалване
    Отмъщение:влизам в твоето*
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

lidenceto
    Guest
    Живеех с надежда за нещо красиво…
    И търсих безцелно нещо добро…
    Но всичко, което намерих е сиво…
    Безпътно, коварно, нещастно и зло

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Нуждая се от прегръдка,от докосване.
    Нуждая се от тръпка и целувка.
    Нуждая се от любов....
    Нуждая се от теб!

Аз тръгвам...ти свиваш рамене!
    Уверен си че ще се върна!
    Напразно!!!Ти отне ми всичко,дори силата да се обърна!

Животът е един пъзел и ти си пърченцето,което ми липсва!

Това е смс от момиче,което те намира за чаровен,сладък,мил,секси,пр екрасен,неустоим,красив....

Ако си ми ядосан,можеш да ми върнеш всичките целувки!
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    mi na men li4no sa mi pisali niakolko smsa ama she vi napisha samo toia: Iskam da te trushna na legloto i da poludeia s teb!

В съна всичко е толкова красиво, а в действителност - толкова сиво. Той само мен обича, за мен от всичко се отрича. Готов е за мен да умре, да преплува безконечното море. Разхождаме се вечер по пясъка, заслепени от на залеза блясъка. Вълните са толкова красиви, а ние сме така щастливи и сякаш мрачни чувства повече не съществуват, а хората на любовта робуват... Но ето часовникът звъни, сякаш казва : "Да, мечтаеш , престани!.." И разбирам, че всичко е лъжа, че аз отново съм сама, че той от другия не се отрича и в любовта си към мен не се врича. За него аз съм някаква си там позната, а той за мен е всичко на Земята. Отново този ден ще преживея , като по него аз копнея с надеждата, че ще дойде вечерта, с надеждата, че ще успея - та дори и само в съня!!

Това не е смс , ма на мене много ми харесва , а иначе ету и още :

Ще Бродя С Длан По Тялото Ти, Където Искаш Ти...
    Ще Плъзгам Бавно Езика Си По Теб, Където Искам Аз..,
    А Ти ще Ме Изпиваш С Очи и Ще Сме Сами...

Това ми е любимото

Майната ти ОБИЧ моя,
    Ти не си добре...като мен жена ще срещнеш...., само че незнам каде?!
    Толкова много те ОБИЧАХ..., но ти не ме разбра...
    Ден и Нощ след тебе тичах, но ти ме изигра.
    Ти ще дойдеш ОБИЧ моя, но не сега , а когато зад завоя видиш ми гърба !
    Майната ти ОБИЧ моя , всичко бе до тук.
    Писна ми да бъда твоя...Вече ще ме ЧУКА друг..!!!

Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!{}

Guest
    хахах вие се осрахте от простотии, наистина е трудно да се намерят толкова мн глупости на 1 място

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ti surceto mi otne, cqlata lubov mi vze, ti si moeto momche
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Безумно бих се отегчила ако получа sms изваден от някаква подобна тема.
    Не можете ли да измислите нещо на мига, та трябва да си имате "шаблончета"?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Kasame be,tapak!

rfgffdfgdgfdgff
    Guest

gdfgdfgfdgdgfdsfgggfd

car1.gif[/img]Kamahlitude%20Smilies/dog.gif[/img]iri.gif[/img]_bulgaria.gif[/img]

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ео един прокълнат смс(спомен), но въпреки всичко готин:
    Ако всеки път когато мисля за теб падаше по една звезда, то и луната ще усети какво е самота...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

http://www.bgteen.us/forums/viewtopic.php?t=7141 мисля че тук ще намерите доста.поразтърсете се повече щото в началото не са най-добрите
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Голям фен
    аз щте ви кажа само едно,но ако искате да го пишете на смс по добре ще е на два...

искам да скъсаме.........4аршафите от секс хьах )

Guest
    Ще Бродя С Длан По Тялото Ти, Където Искаш Ти...
    Ще Плъзгам Бавно Езика Си По Теб, Където Искам Аз..,
    А Ти ще Ме Изпиваш С Очи и Ще Сме Сами...

pravq sex s teb,a ne lubov celuvam te ot lubopitstvo,a ne ot obi4-obi4 ve4e ne syshtestvuva-ti si tozi koito q ubi....no ti beshe hubavo nali
    тва са ми двата лубими

Може и да се повтарят някои и затова се извинявам предварително

1.Обичам те и искам те до мен,но уви няма те във моя ден!Плача аз сега обляна във сълзи и тъма.Била съм аз играчка в твоите ръце,друга вече е била във твоето сърце.Не ще забравя аз хубавите дни,с които ме дари,дори за тебе нищо да не са били.

2.Само с една целувка мога да те побъркам.Само с един поглед мислите ти ще объркам.Само една вечер и ще те подлудя.Предчувстваш ли това,което ще ти причиня?!

3.Слънчице прекрасно,искам те ужасно.Как до тебе да се гушна,нежни думи да ти шушна.Аз за тебе си мечтая,с устни да те подлудя желая!

4.Недей да ме поглеждаш-ще те прегърна.Недей да се приближаваш-ще те целуна.Стой там,мисли за мен и знай,че винаги ще бъда в твоя плен!

5.Всичко което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

a3333
    Guest
    da pogledana iskam v tvoite o4i da zapla4a iskam s tvoite salzi da pronikna iskam v tvoqta dusha za da razbera mislish li si ti za men sega

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    възбуда със смс е най-малкото, което мога да ти дам!не се занасяй, ела да те изям!ще се къпеш в сметана, ще бъдеш моята черешка и нощта ше ти се види тежка!
    ще те чакам от тъмно до тъмно, и дори да не се появиш, знам-без теб и без мен ще се съмне, но едва ли без мен ще заспиш!
    ако ти си весел, и аз съм весела.ако ти си тъжен, и аз съм тъжна.ако ти си възбуден,обади ми се!
    искам да те видя, но немога.искам да те докосна, но и това немога.но мога да те накарам да се сетиш за мен, докато четеш това съобщение!
    Sex is a sensation.it's about a man's temptation, putting his location in a woman's destination.do you understand the explanation or do you need a demonstration???
    айде стига толкоз за сега
    Let The BEAT Control Your Body

mm na radito nai-mnogo mi haresaha

In Search Of Sunrise 7 Asia

Голям фен
    toi q obi4a6e,tq nego ne!toi q sanuva6e,tq nego-ne!toi q zabravi-tq nego ne!!!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Kaji mi nqkoga da si obi4al,no ne na dumi ili na 6ega?kaji mi nqkoga da si po4uvstval kakvo vsa6tnost e lubovta?iska6e me stanah tvoq-tova li be6e tvoqta me4ta?iska6e da te obi4am i kakto vinagi uspq!kaji mi nqkoga da si obi4al,no ne na dumi ili na 6ega?nqma nujda da mi kazva6-ve4e znam,4e az sam samo spomen otjivqn:{
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си