Eto malko i ot men:
GSM-ът ти ще избухне, ако веднага не ми отговориш кога и къде ще се срещнем!

Рискувах да те имам, защото знаех, че рискът си заслужава!

Всеки човек мечтае да срещне своята половинка... Аз спрях да мечтая, когато те срещнах!

Липсва ми всичко - ароматът ти; косите ти; усмивката ти; липсва ми как се гушкаш, когато спинкаш до мен... Липсваш ми самият ти!

Ако до 25 секунди не ми отговориш (15 вече изтекоха), ако до 10 секунди не получа SMS , ми дължиш див секс... О, времето изтече. Чакам те!

Имах сърце, но сега то е твое. Имах мисли, но ти ги превзе. Имах свобода, но ти ми я отне. Живях в свят на мечти, но сега моят свят и моята мечта си ти!

На земята има 50 души, които искат да са с теб; 15, които те сънуват; 5, които биха дали живота си за теб, но само аз те обичам истински!

Ако си изморен си почини! Ако си самотен - ела при мен!

Обичам живота безумно, защото в него си ти. Обичам и тебе безумно, защото животът за мене си ти!

Ако ти ме оставиш и аз ще те оставя, но ти ще загубиш повече, защото дори всички да те обичат, няма да е колкото мен!

Тебе искам да докосна и до тебе да се просна, на ушенце да ти шепна и в ръцете ти да трепна!

Ти си принцът на мойте мечти, момчето с най-красивите очи. Ти си моето желание, единствената мисъл в моето съзнание!

Подводницата ми е решила да се гмурне! Целта и се намира южно от триъгълника на бикините ти! Моторите вече работят – идвам!

Имам всичко, което искам. . . Чудиш се какво искам ли –САМО ТЕБ!
Звънни ми, забравих как изглежда твоят глас!

Едно птиченце днес ми каза, че ми изпращаш хиляди целувки, но неразбрах – с езиче или без?!? ...Затова: ела и ми покажи как!

Ако смяташ, че си постоянно в мислите ми, че ще направя всичко за теб, че ще плача ако те загубя и... че те обичам – тогава съжалявам, но... ИМАШ ПРАВО!

Бих искала да пиша много, бих искала да пиша всичко! Обичам те - това е много! Обичам те – това е всичко!

Разтвори си дланта! Почакай! Сега я затвори! Доближи я до устните си! Сега пак я разтвори! Усети ли? – Това беше една моя целувка!

Ако е вярно, че когато човек умира, вижда най-красивите мигове от живота си, то трябва ли да умра, за да те видя отново?

Ако питаш дали бих те наранила, отговорът е “никога”! Ако питаш дали те обичам, отговорът е “завинаги”! Ако питаш дали те искам, отговорът е “да”! Ако питаш какво ценя най-много, отговорът е “ТЕБ”!

Как може да кажеш на дъжда да не вали, когато съществуват облаците? Как може да кажеш на листата да не падат, когато съществува вятъра? Как можеш да кажеш да не се влюбвам, след като съществуваш ТИ?

Един съвет: пази се; една молба: не се променяй; едно желание: не ме забравяй; една лъжа: не те обичам; една истина: липсваш ми!

Ако любовта е болест, то аз съм неизлечимо болна. Единственият ми лек си ти!

Ако можех да вложа любовта, която изпитвам към теб, то и двамата щяхме да сме мултимилионери!

Когато те сънувам – то си само мой! Когато се събудя, ми се иска да крещя – ти не си мой! Успокоява ме само мисълта, че понякога сънищата се сбъдват!

Ако сънищата не бяха сънища, а реалност, аз нямаше да съм тук, а при теб!

Отиваш си завинаги, така ли? Не ми го казвай, знаеш, че боли! Неискам на сбогуване да плача, да има във очите ми сълзи! Върви, върви, не се обръщай! Тя там те чака, вече закъсня. А аз ще плача, но не сега, ще плача, когато съм сама!

Бъди звезда за всички, но слънце само за мен! С душата си обичай всички, но със сърцето – само мен!

Ти си почти всичко най-хубаво нещо на този свят! Единственото най-хубаво нещо, което не си е , че не си до мен!

В момента, в който те видях за първи път ти стопли сърцето ми. Вторият път разпали пламъци в него, а сега от него е останал само един въглен!

Крия сълзите си, когато споменавам името ти, но повярвай ми – несъществува човек, на когото да липсваш толкова много!

Аз съм твоята любимка, ти си моята половинка! Пред M-tell / GLOBUL есемесно се заричам вечно аз да те обичам!

Знаеш ли, че някой прави света по-хубав само, защото е част от него?!? И този някой си ти – човекът, когото обичам!

Ако някога без теб остана, аз няма повече да съм човек... Ще бъда само труп със рана, за която няма лек!

Знаеш ли , че баща ти е бил крадец,защото когато си се родил е откраднал всички звезди от небето и ги е събрал в твойте очи...

Вселената със свойте планети и звезди е бледо копие на твойте очи!

Ако си ми ядосан/а можеш да ми върнеш всичките целувки

nadqvam se 4e sa vi haresali!posle moje da pusna i o6te!