Ако се намери някои,които с парче лед да напише върху слънцето "Обичам те",значи се е родил човека,които те обича повече от мен!...

Прости ми че сънувам теб,простими че ревнувам теб,прости ми,събуди ме от съня,събуди ме за да не умра!!!

Живей живота има смисъл! Живей във всеки идващ ден! Живей защото те обичам! Живей но заедно със мен!

Сърцето е малка ваза в която не цъфти омраза горе главата дори когато гъбиш играта...

Съдба съдба защо си таи жестока защо отне ми тази либов върни ми я тя трябва да е моя върни ми върни радоста!!

Love me if you can, hate me if you dear!

Любовта е храм за двама,в който вход за трети няма!

Едно сърце,което те обича!Едно сърце,което те зове!Едно сърце от тебе поглед не отделя,желаете и от любов ще умре!!!

Кому е нужна нашата раздяла?Кому са нужни нашите сълзи?Повярвай ми безумно те обичам и моята любов си само ти!

Как тежко е да обичаш,да страдаш по любим човек,и в канси нощи да въздишаш,когато е далеч от теб!!!

You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your Heart to things you don't want to feel!!!

Обичам живота безумно,защото в него си ти!обичам и тебе безумно,защото живота за мене си ти!

Но това е положението не те обичам , но защо ли ме боли когато го озричам ? ? ?

Не е важно как се чувстваш а да се чувстваш добре

Вярни думи,вярна обич,има ли за тях раздяла?За сърцата що се любят и смъртта не е раздяла!!!

Гледам твоето лице моят свят държиш в ръце навън крещя Обичам те пред тебе стоя усмихвам се!Ей ти Обичам те!

Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой, но колко по тежко е да знаеш че тоз който обичаш не е твой...

Любовта ни ти превърна в куп строшени стъкълца.. как обратно да я върна,куп по куп да събера?!?!..

Пошепни ми,дай ми въздишка,дай ми целувка преди да ми кажеш довиждане !!!

Любовта не съществува тя е само игра,сълзи и страдания - това са нейните правила!!!!!

Обичай силно,дори и от това да те боли,и знай че и ако теб някои някъде те обича и него го боли!!!

Прости ми ти прости че още те обичам.Прости че твойто име в молитвите изричам!!Просто ми!!!

Когато иска ти се да заплачеш,а болката в теб гори...когато искаш да покажеш че ти е все едно че не те боли.....

Този,който умее да проумее,ще съумее да преодолее нещастието от пристрастието!!!

Когато лъжеш любовта,самотен винаги оставаш......

Живей...докато не е излязло на мода да се мре!!!

And for o ne second I lost my breath.. And for o ne second I wished that you where dead..!

Гледам твоето лице,моя свят държиш в ръце!На ум крещя обичам те,пред теб мълча,усмихвам се!

Ако загубиш мен аз ще загубя теб, но ти ще загубиш повече защото мен ще обича всеки а теб никoй както аз!

Приятелството е хоризонт,които се разширява всеки път когато го приближим...

Приятелство,което се основава на признателност е като сминка,която избледнява с времето.

I LOVE YOU

След всеки дъжд изгрява слънце!

No Matter What I Do,All I Think About Is You ...

Винаги печелЯ. освен когато губя, но това не се брои!

You дон`т know how much it хурц....Love is a Pain.....

I want to love you,but I better not touch,I want to hold you,but my senses tell me to stop, I want to kiss you.....!

I'LL RuN LiKe tHe RiVeR , I'LL FoLLoW tHe sUn , I FLy LikE aN aNgEl То WhErE I bEloNg.I cAn't sTaNd thE DisTaNcE I cAn't..

Днес живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да недойде!!!

Nobody can be exactly like me. Sometimes even I have trouble doing it.

It can take forever, and ever, and ever and ever, but I'll still win.Бе aware the storm gets цлосер..

Only оnе Smile,only оnе VoiCE,only one Touch,only оnе Kiss ...only YOU!

Погледни звездите и се замисли...ще ме забравиш зная,ще ме намразиш зная,но моля те помни хубавите мигове,целувките дори!

Знам че е грешна с теб любовта!Знам че ти си обречен на друга!Но не мога,не мога да спра да се страхува, че ще те загубя!

Защо се влюбих в теб маймуно защо така се преебах-нямаше ли други та точно теб избрах Sad!!!!!

My love for you is deep and true.My love will always stay true to you.

Shut down all systems.......

И все пак нещо трябва да оставя дори това да бъде ПЕПЕЛТА защото всичко хубаво и трайно оставя някаква следа!

Ако ме уважаваш ще ме притежаваш,Ако ли не ще ме гледаш в чужди ръце!!!

Тръгвам,връщам се и пак пред мене се вилнее мрак.В тъгa заспивам и уморена,в нощта сънувам те до мене пак!

Ако някои говори зад гърба ти, радвай се че си пред него!!!!!

Да знаеш как те обичам само,невъзможно е за малките деца,но аз преди да кажа "МАМО" скандирах "Само ЦСКА"!!!

.Every time I look at you,My heart is Jumping.......What can I do?!?

Мога да буда нейна сълза,мога да буда златна звезда,мога да буда вълна в морето,мога да буда греха на сърцето..

Дано даде съдбата да имаш дъщеря и с нея да се случи всичко о нова,което аз изстрадах,изстрадах,но разбрах,че любовта е само за хора със сърца...