Който обича той не забравя,които забравя той не обича,който обича а после забравя,той е забравил как се обича!

Животът е буря-в един миг Слънцето те гали , в следващия морето те блъска в скалите ...

Майната ти обич моя всичко е до тук вече ме обича друг!!

Където и да си винаги ще те боли. ще осъзнаеш ти че не всичко в живота е пари!

Защо загубих вяра в живота?Защо загубих вяра в любовта?Защо живота е изпълнен с идиоти желаещи единствено ПЛЪТТА!

Живота е красив,стига да си малко див да имаш повече пари и сърце,което да гори!!!

Защо те обичам?Защо ме нарани?Неискам да роня за тебе сълзи!!!!!!

Girl give me the love I deserve...You must be mine this night...

Да те забравя?!По-добре да умра!Да те обичам значи да нося болката...!

ще идвам в съня ти и ще си отивам,Не ме оставяй ти отвън-на пътя.Вратите не залоствай.ще вляза тихо.Кротко ще приседна и когато се наситя да те гледам ще те целуна и ще си отида ..

Когато човек лъже той убива, една част от света. Това е предела на смъртта, които хората погрешно наричат свои живот!

Ако разбиеш сърцето ми на хиляди малки сърчица знай че всяко едно от тях ще те обича повече от хиляди заедно!

В живота няма нищо загубено или случайно.Има само все по-хубави поводи да се срещаме тайно!!!

Раздялата за луботва е като вятъра за огъня!Слабия го гаси,а силния го разгаря!

Take this lips that were made for kissing, and these hands that were made to touch and feel you!

O ne thing you can be sure of->I'll Never Ask For More Than Your Love!!!

Няма предели за тези, които са минали всякакви граници!

Look into my eyes-you`ll see What you mean to me Search your heart-your soul And when you find me you'll search no more!

Едва когато нещо си отиде,едва когато с нещо се простиш разбираш колко ти се свиди, разбираш и започваш да тъжиш!

If you love something, you must be prepared to fight for it!

Love is like war: easy to begin with but hard to stop!

Недей Обещава С1рцето си на двама защото в живота ще получиш ИЗМАМА!!!!

Чувствам че ти нямаш чувство да почувстваш моите чувства;]

Майната ти обич моя,ти не си добре.Като мен жена ще срещнеш,само че незнам къде...

I will Survive without You,but You...I Think you can`t without me......

Съмнявай се че звездите са огнени,съмнявай се че истината е лъжлива,но никога не се съмнявай че те Обичам!!!

Що да Сторя да те върна Ще се боря всичко Ще Обърна Пак до Мене да те зърна Обич Моя Ще Те върна!!

Tell me why are we so blind to see the o nly o ne we hurts are you and me!!love я!!!

Ако се намери някои които да напише върху слънцето "Обичам те",значи се е родил човека които те обича повече от мен!

Няма съвършен човек.Има само съвършени намерения.

Обичам те защо да крия?Защо сърцето да боли?Тя любовта не може да се скрие,тя д........

Защо,защо ли те видях, защо ли с теб се запознах,погледнах те в очите аз,и пламна огън между нас!Обичам те !

Има ли любов... ревността е неизбежна!!

Ако видиш някои честен човек!Убий го да не се мъчи на този свят!

If love is great, and there are no greater things, then what I feel for you must be the greatest!

Този,който оbича по-силно винаги остава победен и осъден да страда!

Each morning ас И авакен You are the reason И smile, You are the reason И love smile)

Споменът е рай,от които никoй не може да те изгони!

Любовта е нейно цвете,тя е бисер от сълза.хей живот чуй ме и ти съдба моя-нека да се върне моята любов!!!

Дъждът вали,снегът се топи,а моето сърце без теб ТЪПТИ!!!

За да бъдеш щастлив,не трябва да обичаш а да бъдеш обичан!

Ако някога без ТЕБ остана,аз няма повече да съм човек,ще бъда само ТРУП с рана,за която няма лек!

Забрави ли ти,моите очи,как бликаха от тях сълзи?Сърцето ми бе в твоя власт,не тръгвай-спри бе моя глас!

Никога не казвай"да"когато чувствата ги няма в теб..когато ровиш в свойта самота!

Someday I'm hopin to close my eyes and pretend That this crumpled up paper can be perfect again..!!!

На теб ръка завинаги подавам,по пътя общ да тръгнем призори,едно сърце с любов аз ти дарявам,живота ми с твоя да...

Живота е бурен,света те привлича и ти ще намериш и ласка и страст.Но никoй не ще те обича,таи както обичам те аз!!

Любовта на летеца са небесата ... Любовта на моряка е океана ... Любовта на моя живот си ти ! Обичам те!Обичаи ме и ти!

Любовта е живот,живота е любов а да си лишен от любов значи да бъдеш лишен от живот!!!

Обичам те и пак ще те обичам,сърцето ми все за тебе все тупти,дори и в ада да отида никoй няма да ни раздели!

Обичам те!Защо да крия?Нима е забранена ЛЮБОВТА?Нима аз нямам право да обичам,туй както всички други хора по света?

Случайно срешнахме се аз и ти, Случайно ме погледна ти и някакси случайно аз се влюбих в твоите очи!!

Вечноста е пред нас,стенем в нейната власт.щом стихията спре всичко в нас ще умре!!Обичам ТЕ!

Обичам аз едно момче обичам го от все сърце!За него аз на всичко съм готова! дори на чашата с отрова!

{p}{p}{p}{p}{p}

В очите ми вали не си признавам не са сълзи как искам да те разбера как искам да варна деня!!!

Звезди ли искаш да ти свалям морски пясък да броя нима не чъстваш че аз по теб горя'

Няма след теб да тичам нема да ти се вричам няма и друг да обичам.....

Нека гасна във печал щом коварство си ми дал.Щом са черни хладни дни мен наказа ти !!!

Това което губим за миг не може да ни го върне и вечноста!!

Когато притвориш очи уморен и впиеш устни в друга уста спомни си че нейде има сърце наранено сърце пропито с тъгa

I think I`ll find another way,there`s so much more to know.I guess И`ll die another day,ит`с not my time то го!

Да обичаш някой, който не може да бъде твой е болест ,която само смъртта може да излекува!

Непростимо е да съм сам,а на вън да чака любовта,сякаш света е късче лед,щом не съм с теб!!!

The Matrix Is The World... The World RePresented In Front Of Our Eyes To Hide From AS The Reality!!!

Небето е ясно , полето е тясно , не разбра ли копеле нещасно че те обичам старасно!!!})

Аз те обичах ти- мене не.Аз те търсих ти-мене не.Аз те преследвах ти-мене не.Аз те забравих ти-мене-не!!!

Едни очи аз няма да забравя едни очи ме карат да не спя едни очи ме мачеха жестоко и аз не ще им никога простя!